ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - Ιανουάριος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Τι κέφια έχει ο πρώτος μήνας του 2016; Τι υπόσχεται ο Ιανουάριος για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Είναι αλήθεια ότι μέσα στον Ιανουάριο μπορείς να πετύχεις αρκετά πράγματα, είτε μέσα από την προσωπική σου προσπάθεια είτε με τη βοήθεια των συγκυριών. Τομείς, πάντως που θα τονώσουν μέσα σου το αίσθημα του ανικανοποίητου είναι αυτοί των οικονομικών και των αισθηματικών σου. Ιδιαίτερα στα αισθηματικά, αν ψάχνεις για νέες γνωριμίες και συγκινήσεις μάλλον θα δυσκολευτείς αρκετά. Οι επικοινωνίες σου, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις 5 μέχρι τις 25 του μήνα δεν θα κινούνται σε καλά επίπεδα και πολλές θα είναι οι φορές που θα φλερτάρουν έντονα με την ψυχολογική σου κατάπτωση. Προσαρμόσου λοιπόν και προσάρμοσε και τα δεδομένα σου, δίνοντας προτεραιότητα στην εργασία σου και έπειτα στην οικογένεια και τις κοινωνικές σου σχέσεις. Μέχρι τις 23 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη ο μήνας θα σου δώσει την πρόσκληση και την ευκαιρία να κάνεις ευχάριστες κουβέντες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και ενδιαφέρουσες συνεργασίες με μελλοντικές μεγάλες αποδόσεις. Στις 24 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Λέων, πρόσεχε τις μετακινήσεις σου, τα επικίνδυνα σπορ και τις παρατραβηγμένες ενέργειες λόγω ενθουσιασμού γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην έχουν ευτυχή κατάληξη.

Αισθηματικές
Η αρμονία και η ηρεμία θα χαρακτηρίσουν τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις και αν στο προηγούμενο διάστημα είχαν συμβεί κάποιες διαταραχές τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να συμφιλιωθείς. Αν είσαι single, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου θα είναι ένα διάστημα που οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα σου χαρίσουν νέες αισθηματικές γνωριμίες. Θα διαπιστώσεις πως όσο περνούν οι μέρες τόσο και καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσένα καθώς θα θελήσεις να απελευθερώσεις τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου με σκοπό να βελτιώσεις σημαντικά τις προσωπικές σου σχέσεις. Νέοι άνθρωποι, καινούρια ενδιαφέροντα και αισθηματικές εμπειρίες έρχονται για να δώσουν μία άλλη διάσταση στη ζωή σου. Οι συγκυρίες σε συνδυασμό με τη γοητεία και την αποφασιστικότητά σου θα ελκύσουν θετικά τα πρόσωπα που θέλεις να προσεγγίσεις ερωτικά. Εάν είσαι καιρό μόνη σου, τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις περισσότερες κοινωνικές επαφές, να δημιουργήσεις μία νέα αισθηματική ιστορία, να ερωτευτείς και να ζήσεις όμορφες στιγμές.

Επαγγελματικές
Με χαμόγελα έρχεται ο Ιανουάριος για τα επαγγελματικά σου ζητήματα και με ένα αίσθημα πληρότητας θα εκπνεύσει. Αν εξαιρέσουμε τα συννεφάκια στα προσωπικά σου, πεδίον δόξης, λαμπρό υπογράφεται και στα οικονομικά σου. Η ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη μέχρι τις 23 αλλά και του κυβερνήτη σου Άρη που θα κινείται στον Σκορπιό από τις 3 του μήνα και μετά θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την επαγγελματική σου θέση αλλά και να την σταθεροποιήσεις. Θα ωφεληθείς σε κάθε είδους επαγγελματική σχέση και οι συνεργασίες που πρόκειται να συνάψεις, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη της καριέρας σου. Αν στην θετική αυτή διαδικασία διαπιστώσεις την ανάγκη είτε ελιγμών, είτε τροποποιήσεων των επαγγελματικών σου σχεδίων, είτε κάποιες καθυστερήσεις ή αντιστάσεις, μην πτοηθείς, αλλά κράτα σταθερή στάση απέναντι στα γεγονότα. Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω είναι υπαίτιος όλων των προαναφερθέντων και οι αναποδιές θα εξανεμιστούν από τις 10 του μήνα και μετά, που θα επιστρέψει στην κανονική του πορεία. Αντιμετώπισε έξυπνα τις ευκαιρίες λοιπόν, και προετοιμάσου για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου ακόμα κι αν δεν είναι όπως ακριβώς τις θέλεις, συγκεντρώνουν κάποια θετικά χαρακτηριστικά. Έτσι λοιπόν, αν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάποιο ταξίδι ή μία μετακόμιση ή να ασχοληθείς με οικονομικές δοσοληψίες, περίμενε καλά αποτελέσματα -ιδιαίτερα τις πρώτες πέντε μέρες του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και είναι θετική για το ζώδιό σου. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, από τις 5 μέχρι τις 25 του μήνα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για να πετύχεις όσα επιδιώκεις ή για να αποφύγεις ό,τι σε φοβίζει. Λάβε υπόψη σου ότι θα υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία, οπότε ίσως δυσκολευτείς να συνεννοηθείς με τους γύρω σου. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένη σε κάθε σου κίνηση και εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις σου, όπως και πιο πρόθυμη να δίνεις εξηγήσεις, ώστε να αποφευχθούν οι παρανοήσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Λιοντάρι, στις 24 και τον Ήλιο να εισέρχεται στον Υδροχόο στις 20, οι γύρω σου θα είναι πολύ δεκτικοί απέναντι στα αιτήματά σου και εσύ πρέπει να εκμεταλλευτείς την καλή τους πρόθεση και να καρπωθείς οφέλη που μπορεί να προκύψουν μέσα από μία σημαντική σχέση ή συνεργασία.

Αισθηματικές
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα τονίσει τις ελλείψεις και τις δυσαρέσκειες που φυλάς για την ερωτική σου σχέση. Αν πραγματικά θεωρείς ότι ο δεσμός σου είναι για εσένα σημαντικός τότε κάνε τις όποιες προσπάθειές σου για να λύσεις με διάλογο και ηρεμία αυτά που σε στεναχωρούν. Το διάστημα που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη, μέχρι τις 23 Ιανουαρίου, θα διευκολύνει τις καταστάσεις και θα βρεις το δυναμισμό να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν και γενικότερα ταλαιπωρούν την αισθηματική και ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο Λιοντάρι στις 24, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν διαταραχτεί. Συζήτησε με το σύντροφό σου για τη σχέση σας και τα αισθήματά σας και από κοινού πάρτε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Οι τελευταίες μέρες του μήνα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 25 και μετά, θα είναι ιδιαίτερα ερωτικές και άκρως καθοριστικές αφού πλέον οι επιλογές σου θα σε οδηγούν στη σιγουριά και τη σταθερότητα.

Επαγγελματικές
Με ένταση στον επαγγελματικό τομέα και σκοτούρες εξαιτίας των οικονομικών σου θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου. Αν και από τη φύση σου αισιόδοξη, η αίσθηση εσωστρέφειας με τη θέση του Άρη στο Σκορπιό από τις 3 και μετά, θα είναι ισχυρή και θα έχει επιπτώσεις και στην εργασία σου. Κάποιες αχτίδες αισιοδοξίας που διαφαίνονται με τη θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη μέχρι τις 23, δεν θα είναι ικανές να ανατρέψουν το γενικότερο κλίμα. Ενεργοποίησε τη λογική και την υπομονή σου, προσπάθησε να αποφεύγεις καταστάσεις που δημιουργούν άσχημα και πιεστικά συναισθήματα και θεώρησε αυτόν το μήνα σαν ένα σταθμό στον οποίο σταματάς αναγκαστικά λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας τόσο του Ερμή (από τις 5 μέχρι τις 25/1/2016) αλλά και του Δία (από τις 8 Ιανουαρίου και μετά) για να συνεχίσεις κατόπιν. Αναφορικά με τα οικονομικά του μήνα, αυτά θα είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία, την οποία και θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Απόφυγε σπατάλες, διαχειρίσου σφιχτά τον προϋπολογισμό σου και προσγείωσε τις επιθυμίες και τα γούστα σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιανουάριος ξεκινά με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή να ξεκινά και αυτός την ανάδρομη πορεία του από τις 5 και μετά, και εσύ θα βρεθείς σε μία φάση αναθεώρησης και αναδιοργάνωσης. Μέχρι τις 25 Ιανουαρίου που θα διαρκέσει η ανάδρομη πορεία του θα επικρατεί αρκετή ένταση, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου χώρο, αλλά και τάση για ατυχήματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε ό,τι έχει σχέση με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου. Ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων, ρίσκων και ισχυρών συγκρούσεων σε ενδοοικογενειακό επίπεδο. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 στο Λιοντάρι, η βιασύνη και η νευρικότητα θα σε κυριεύσει και πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου θα διανύσουν καλή πορεία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όμως τα οικογενειακά θέματα που θα υπάρχουν ή θα προκύψουν δεν θα σου επιτρέψουν να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα, τα συναισθήματα για το σύντροφό σου θα είναι έντονα, θα εξωτερικεύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και θα προσπαθήσεις να προσφέρεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε από κοινού να πάρετε πιο ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον σας. Εξασφάλισε την ισορροπία και την αρμονία στις προσωπικές σου σχέσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα προσπαθώντας να κατανοήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, αν φυσικά θεωρείς ότι ο δεσμός που έχεις δημιουργήσει είναι για εσένα σημαντικός. Εάν διατηρείς μακροχρόνια σχέση ή είσαι παντρεμένη θα πρέπει να αποφύγεις το διάστημα κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 στο Λιοντάρι, τα πικρόχολα σχόλια, τις γκρίνιες και κυρίως τις αφορμές για εντάσεις γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να δημιουργήσεις στεναχώρια τόσο στον εαυτό σου όσο και στο σύντροφό σου. Εάν είσαι single, η θέλησή σου να κατακτήσεις και η αυξημένη σου επιθυμία να δημιουργήσεις μία συντροφική σχέση θα είναι μεγάλες και έντονες και ο πλανητικός ουρανός θα σε βοηθήσει να υπερβείς τα όποια εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν. Ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα και μετά που ο Ήλιος θα κάνει αισθητή την παρουσία του στο ζώδιο του φιλικού για εσένα Υδροχόου και θα φωτίσει όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σου.

Επαγγελματικές
Με καλές προϋποθέσεις θα εξελιχθεί ο Ιανουάριος σχετικά με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Με την Αφροδίτη να πορεύεται μέχρι τις 23 στον Τοξότη, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αυξημένη και θα καταφέρεις να προωθήσεις με το σωστό τρόπο τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου είναι ικανά να σταθεροποιηθούν, αν και με τον ανάδρομο Ερμή από τις 5 μέχρι τις 25, υπάρχει κίνδυνος από την πλευρά σου για λανθασμένες εκτιμήσεις, αν και σε γενικές γραμμές θα καταφέρεις να βάλεις νέες και σταθερές βάσεις για καλύτερη συνέχεια της καριέρας σου. Με τον Άρη να εισέρχεται στο Σκορπιό στις 3 η διάθεσή σου για επεκτατικές κινήσεις θα είναι αυξημένη, αλλά θα πρέπει οποιαδήποτε ενέργειά σου να την έχεις προγραμματίσει καλά πριν την κάνεις. Εάν πάλι έχεις εκκρεμείς υποθέσεις νομικής φύσεως, το ενδεχόμενο καθυστερήσεων θα είναι σοβαρότατο για αυτό πάρε το απόφαση και μην κάνεις ενέργειες που πολύ πιθανό να σε εκθέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολο θα είναι το ξεκίνημα του Ιανουαρίου για εσένα λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 5 μέχρι τις 25 του μήνα και ιδιαίτερα επηρεάζεται η οικογενειακή σου ζωή. Θα νιώθεις λες και είσαι εγκλωβισμένη μέσα στους τοίχους του σπιτιού σου και θα αναζητάς -μάταια όμως, τρόπους να ξεφύγεις. Η Νέα Σελήνη όμως που πραγματοποιείται στις 3 στον Αιγόκερω καθώς και η Αφροδίτη που θα κινείται μέχρι τις 23 στον Τοξότη, μπορεί να σου δείξουν τους τρόπους να ανοίξεις νέες γέφυρες επικοινωνίας με τους δικούς σου ή αν δεν υπάρχει άλλη λύση, να βρεις τον πιο ανώδυνο για όλους τρόπο και να πετάξεις προς την ελευθερία. Χωρίς να έχεις θεαματικές αλλαγές αλλά με θετικές ενδείξεις θα κυλήσουν τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου. Σημαντικό θα είναι για εσένα να μην μπερδεύεις επαγγελματικά με συναισθηματικά αν και η τάση του μήνα είναι τέτοια που πολλές φορές θα σε βάλει σε περίεργες καταστάσεις. Κάνε προσεκτικούς χειρισμούς και θα γλυτώσεις από τα δεινά!

Αισθηματικές
Ασχολήσου με το σύντροφο και τα παιδιά σου, όσες έχετε δημιουργήσει οικογένεια, αφιερώνοντάς τους χρόνο για κοινές σας δραστηριότητες. Εάν παραμένεις single, διασκέδασε με τους αγαπημένους σου, βάλε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου προβλήματα και μην ταλαιπωρείς συνέχεια το μυαλό σου. Αυτόν το μήνα θα δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά σου και θα θελήσεις να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και φίλους για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Προσπάθησε όσο μπορείς το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, να είσαι ξεκάθαρη, σαφής και ακριβής στις συζητήσεις σου με το σύντροφό σου και τα οικογενειακά σου πρόσωπα για να αποφύγεις τα μπερδέματα, τις ανακατωσούρες και κυρίως τη μεταβίβαση λάθος μηνυμάτων που θα προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής. Στις 24 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Λιοντάρι, τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις από το φορτωμένο επαγγελματικό σου πρόγραμμα δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Εξήγησε στον άνθρωπό σου ότι έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο λόγω της καριέρας σου και των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει και μην κρατάς αποστάσεις χωρίς λόγια. Ηρέμησε, ξεκουράσου και άφησε το πολύ άγχος να φύγει από πάνω σου για να μπορέσεις να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό.

Επαγγελματικές
Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας κατά τον οποίο θα κληθείς να αποδείξεις τις ηλιακές σου θετικές ιδιότητες. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τις 5 μέχρι τις 25, κλίμα έντασης θα προκληθεί, καθώς θα αναδειχθούν άλυτα ζητήματα που εσύ έχεις αφήσει να βαλτώσουν και αυτά δυστυχώς δεν θα σου κάνουν τη χάρη να εξαφανιστούν δια μαγείας. Σκέψου όμως ότι ουδέν κακό αμιγές καλού, και δες το σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τελειώσεις με χρονίζουσες υποθέσεις και εκκρεμότητες. Επί της ουσίας δηλαδή, ο μήνας αυτός πρόκειται για μία περίοδο θετική για εσένα, καθώς οι πλανητικοί συνδυασμοί, ιδίως το τελευταίο δεκαήμερο αυτού, που ο Ήλιος θα σε φωτίζει από τον Υδροχόο και ο Ερμής που πλέον θα κινείται ορθόδρομα, λειτουργούν υπέρ σου και για το καλό σου. Η πορεία των επαγγελματικών σου, εφόσον κινηθείς λογικά και προγραμματισμένα, θα βελτιωθεί αισθητά και θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ευκαιρίες θα χτυπήσουν την πόρτα σου, για αυτό φρόντισε να μην τις χάσεις.

ΛΕΩΝ
Τον Ιανουάριο θα πρέπει να φανείς ιδιαίτερα προσεκτική στις επιλογές και τις αποφάσεις σου ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου τομέα, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 5 μέχρι τις 25 του μήνα. Ίσως σου γίνει κάποια καινούρια πρόταση για δουλειά και θα πρέπει να τη σκεφτείς σοβαρά ώστε να μην έχεις τρεχάματα μετά για αδιευκρίνιστους όρους που δεν είχαν πέσει στην αντίληψή σου. Αυτό το διάστημα καλό θα είναι ότι έχεις να κάνεις να το κάνεις μόνη σου ή αν πρέπει να συνεργαστείς με κάποιους δώσε πολύ μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες της συμφωνίας σας για να αποφύγεις μελλοντικά μπερδέματα και προβλήματα. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη, μέχρι τις 23, οι εξελίξεις των θεμάτων που σε καίνε θα βαδίσουν σε δρόμους που έχεις ορίσει και τα δρομολογημένα σου σχέδια θα προχωρήσουν χωρίς εμφανή εμπόδια. Κοντά στις 24 που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, θα έχεις καλές οικονομικές αποδόσεις, όμως προβλήματα ατόμων που αγαπάς είναι αδύνατον να σε αφήσουν ανεπηρέαστη. Από τις 20 και μετά που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, τόλμησε να πάρεις ρίσκα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου εξασφάλισε την ισορροπία και την αρμονία στις προσωπικές σου σχέσεις προσπαθώντας να κατανοήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, αν φυσικά θεωρείς ότι ο δεσμός που έχεις δημιουργήσει είναι για εσένα σημαντικός. Αν είσαι single, δώσε το πράσινο φως σε μία πρόσφατη αισθηματική σου γνωριμία να εξελιχθεί, δημιουργώντας τις ανάλογες συνθήκες για να έρθεις πιο κοντά. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, από τις 5 μέχρι τις 25, θα σε κάνει πιο εσωστρεφή από τα συνηθισμένα και θα φέρει στην επιφάνεια ανησυχίες και προβληματισμούς. Απόφυγε αυτό το διάστημα να ξεσπάσεις τα νεύρα και το άγχος σου στο σύντροφό σου και κυρίως φρόντισε να μην δημιουργήσεις σκηνές ζήλιας και κτητικότητας. Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 10 του μήνα στον Αιγόκερω, θα τονώσει τις ευαισθησίες, την τρυφερότητα και το ρομαντισμό σου και θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σου σύντροφο ή τη νέα σου κατάκτηση. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις με τους φίλους σου, καταστάσεις που θα σου προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση.

Επαγγελματικές
Με σχετικά λίγη προσπάθεια θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που προβάλλει ο Ιανουάριος. Ζητήματα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου θα προκύψουν το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα είναι τόσο από τη δική σου όσο και από τη δική τους συμπεριφορά και στάση. Από την πλευρά σου, φρόντισε να ρίξεις τους τόνους σου και να μην είσαι εσύ εκείνη που θα προκαλέσει τις αντιπαραθέσεις. Επιπλέον, σε περίπτωση που διαπιστώνεις ότι η αξία σου δεν αναγνωρίζεται, φρόντισε να ενδυναμώσεις τις άμυνές σου, καθώς οι μομφές που μάλλον θα δεχθείς, δεν θα έχουν διάρκεια και δεν θα επεκταθούν σε κάτι ουσιαστικό. Αν όμως έχεις υποχωρητική στάση, τότε τα πράγματα θα οδηγηθούν αλλού. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, περιόρισε τις τάσεις σπατάλης που σε διακατέχουν ανά καιρούς και θα είναι έντονες, καθώς οι ημέρες και οι καιροί δεν είναι και οι καλύτεροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο φετινός Ιανουάριος σε βρίσκει με έντονη αυτοπεποίθηση, αλλά η έναρξη της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή από τις 5 και μετά καθώς και αυτή του Δία στο ζώδιό σου από τις 8 και μετά, θα προκαλέσουν αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις, που θα κάνουν τα νεύρα σου κουρέλι και την ψυχική και σωματική σου υγεία να κρέμεται από μία λεπτή κλωστή. Συνεπώς χρειάζεται να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και να υιοθετήσεις μία αρκετά αποφασιστική συμπεριφορά για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να ανασυνταχτείς, να ανακάμψεις και με πιο καθαρό μυαλό να βάλεις νέες προτεραιότητες. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου τα πράγματα θα πάνε καλύτερα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σου. Όμως ο οικογενειακός σου χώρος ίσως βγάλει προβλήματα και έχεις θέμα με κάποια συνεργασία ή ακόμη και με περιουσιακά στοιχεία. Μην ξεθαρρεύεις και παρέμεινε προσεχτική στις κινήσεις, τις σκέψεις και τα λόγια σου.

Αισθηματικές
Ο μήνας αυτός θα χαρακτηριστεί άκρως ερωτικός καθώς η απόφασή σου να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφο και την οικογένειά σου θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα σου χαρίσει την ηρεμία και την αρμονία που επιζητάς. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη, μέχρι τις 23 του μήνα, τα συναισθήματά σου για το σύντροφό σου θα είναι πιο έντονα, θα εξωτερικεύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και θα προσπαθήσεις να προσφέρεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε από κοινού να πάρετε πιο ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον σας. Απόφυγε τάσεις ζήλιας, πίεσης και κτητικότητα εάν θέλεις η υπάρχουσα σχέση σου να έχει την εξέλιξη που επιθυμείς. Θα πρέπει να ασκήσεις έλεγχο στα λόγια και στις κινήσεις σου καθώς υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων ακόμα και αν θεωρείς ότι οι πράξεις σου περιέχουν ανιδιοτέλεια και οι προθέσεις σου είναι από αγάπη. Η αναζήτηση μίας παλαιότερης σχέσης θα γίνει επιτακτική ανάγκη για κάποιες καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια και θα είναι ικανές να σας παρασύρουν σε νέες περιπέτειες.

Επαγγελματικές
Καλώς ή κακώς, το φετινό Ιανουάριο θα πρέπει να είσαι με τις αισθήσεις σου σε βαθμό ετοιμότητας. Η καλύτερη περίπτωση για εσένα, με βάση τους πλανητικούς σχηματισμούς που σε αφορούν, είναι να αναγκαστείς να διευθετήσεις παλιές ή και νέες -αλλά εκτός προγράμματος υποχρεώσεις, οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους εκεί που δεν το περιμένεις. Και δεν θα είναι απαραίτητα οικονομικές φύσεως, αλλά είναι το πιο πιθανό. Μέχρι τις 25 του μήνα, που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, θα πρέπει να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σου με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου, και αναφορικά με την επικοινωνία σου μαζί τους και σε σχέση με τις διεργασίες που εξυφαίνονται παρασκηνιακά και σε αφορούν μεν, δεν τις γνωρίζεις δε. Μην είσαι επιπόλαιη στις οικονομικές σου συναλλαγές και μείνε μακριά από άτομα που δεν γνωρίζεις καλά και σου υπόσχονται άμεσο και μεγάλο κέρδος.

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά θετικός θα είναι αυτός ο μήνας για εσένα με κάποιες σχετικές καθυστερήσεις και αναβολές, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 5 μέχρι τις 25 του μήνα. Στον επαγγελματικό σου τομέα τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 στον Αιγόκερω, θα υπάρξει εύνοια και τύχη, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να επιτύχεις τους στόχους σου. Αν διατηρήσεις συνεπή και μετρημένη στάση απέναντι στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου και είσαι προνοητική, τότε η καριέρα σου θα εκτοξευθεί στα ύψη. Το διάστημα που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη θα σου δοθεί η δυνατότητα να διευθετήσεις υπέρ σου εκκρεμείς παλιές σου υποθέσεις. Ακόμη θα υπάρξει συναισθηματική εύνοια και αξιόλογες γνωριμίες για τις singles του ζωδίου. Από τις 20 του μήνα και μετά που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι καιρός να δεις πιο σοβαρά μία πρόταση που περιμένει απάντηση και να κερδίσεις πόντους και χρήμα αυτό το διάστημα που δείχνει να σε ευνοεί τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Η οικογένειά σου θα είναι κοντά σου για να σε στηρίξει και να σε συμβουλεύσει σωστά. Μην αγχώνεσαι και πολύ γρήγορα οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν σημαντικά.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 23 η δυνατότητα που θα έχεις για να αντιληφθείς με τελείως αντικειμενικά κριτήρια τις συναισθηματικές σου σχέσεις θα είναι υπερβολικά μεγάλη γι’ αυτό και θα πρέπει τώρα να την εκμεταλλευτείς για να απαλλαγείς από ότι ουσιαστικά είναι τελειωμένο ακόμα και αν χρειαστεί ένα διάστημα να απομονωθείς για να βάλεις σε σειρά τις καταστάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την αντικειμενική σου κρίση στις 24 Ιανουαρίου καθώς η Πανσέληνος στο Λιοντάρι θα φέρει αναστάτωση στο γάμο ή τη μακροχρόνια σχέση σου. Στις 20 του μήνα, που ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, οι κινήσεις σου θα είναι πιο δυναμικές σε ότι αφορά στην ερωτική σου ζωή καθώς θα νιώθεις τονωμένη την αυτοπεποίθησή σου και μεγαλύτερη σιγουριά για τις επιλογές σου. Ο Ιανουάριος σε γενικές γραμμές θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις, να κάνεις μία καινούρια αρχή στη ζωή σου, να διαμορφώσεις τους προσωπικούς σου χώρους ακόμα και να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τον τόπο της διαμονής σου.

Επαγγελματικές
Με κάποια ένταση στον τομέα της εργασίας σου θα περάσει αυτός ο μήνας για εσένα. Ίσως αισθανθείς περίεργα αναφορικά με τις διαθέσεις και τις προοπτικές σου. Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικές κινήσεις και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν, αφού πρώτα θα τις έχεις τσεκάρει ικανοποιητικά. Δεν είναι άσχημη περίοδος αυτή για εσένα, απεναντίας θα έχεις τη δυνατότητα να αποδείξεις τις ικανότητές σου αλλά και να προωθήσεις δημιουργικά τα σχέδιά σου. Απλώς πρέπει να είναι μετρημένες οι κινήσεις σου και να βασιστείς σε ρεαλιστικές τοποθετήσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή και εν τέλει ο Ιανουάριος θα είναι για εσένα, μία περίοδος κατά την οποία θα χτίζεις τις μελλοντικές σου εισροές, αν φυσικά κινηθείς με λογική και σύνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο φετινός Ιανουάριος πρόκειται να σε ταλαιπωρήσει αρκετά, καταρχάς γιατί ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 5 μέχρι τις 25 του μήνα και αφετέρου γιατί ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιό σου από τις 3 και μετά, πράγμα που σημαίνει ότι οι ανασφάλειες και τα άγχη σου θα αυξηθούν αρκετά. Προβλήματα στην επικοινωνία σου, καθυστερήσεις σε σχέδια που περιμένεις, στασιμότητα και ανατροπές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της καθημερινότητάς σου. Μην το βάλεις όμως κάτω, αντιθέτως οργανώσου κατάλληλα, προγραμμάτισε όσο καλύτερα μπορείς τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες σου, μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και ο χρόνος θα περάσεις αναίμακτα για εσένα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα εμφανιστούν νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σου, που αν είσαι διορατική και τα χρησιμοποιήσεις κατάλληλα, θα φέρουν μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές στην εξέλιξη της καριέρας σου. Τότε θα καταφέρεις να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 23 η διάθεσή σου θα σε ωθήσει να συναντήσεις συγγενικά σου πρόσωπα, να βγεις με φίλους σου, να ψυχαγωγηθείς και να πάρεις την απόφαση να κάνεις μια μικρή απόδραση για να αλλάξεις παραστάσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου σε βρίσκει πιο δυναμική και πιο ερωτική, γεγονός που θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις νέες γνωριμίες με σκοπό να ξεκινήσεις μία ποιοτική σχέση. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι τονισμένη και η γοητεία σου δεν θα περνάει απαρατήρητη από το αντίθετο φύλο. Η Πανσέληνος στις 24 στο ζώδιο του Λέοντα, θα σου δημιουργήσει άγχος και ένταση, καθώς το φορτωμένο σου πρόγραμμα από τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σου στερήσει την εκπλήρωση κάθε προσωπικής σου ανάγκης και επιθυμίας.

Επαγγελματικές
Με κάποιες δυσκολίες θα περάσει αυτός ο μήνας για εσένα. Ζητήματα που εκκρεμούσαν θα ζητήσουν λύσεις και η έντονη διάθεση για κάποιες τροποποιήσεις στην πορεία της εξέλιξης των σχεδίων αλλά και κάποιων επαγγελματικών σχέσεών σου θα απασχολήσουν τη σκέψη σου. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα θεωρείς σοβαρά ενδεχόμενα. Η ευελιξία και η σύνεση στη δράση σου θα πρέπει να σε διακρίνουν, όπως και η ηρεμία και να μην προβείς σε καμία περίπτωση σε επιπόλαιες ενέργειες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα γιατί οι εντάσεις με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου θα είναι έντονες. Αυτές τις μέρες καλό θα είναι να αποφύγεις με κάθε τρόπο νέες συμφωνίες, συμβόλαια κ.λ.π. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία, όσο αυτό είναι εφικτό, και αξιοποίησε τις ημέρες αυτές για προγραμματισμό μελλοντικών ενεργειών σου. Από τις 20 και μετά που η νέα θέση του Ήλιου στον Υδροχόο θα σε ευνοεί θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα σε επίπεδο καθημερινότητας και εργασίας και αναμένεται να υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Θα έχεις τη δυνατότητα να λύσεις κάποιο σοβαρό οικονομικό σου θέμα και θα ξελαφρώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο φετινός Ιανουάριος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 5 και μετά και τον κυβερνήτη σου Δία να ακολουθεί ανάλογη πορεία στις 8 και εσύ θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή, καθώς οι καταστάσεις γύρω σου δεν θα ρυθμίζονται μόνο με τη δική σου βούληση. Οι επικοινωνίες σου θα περάσουν μία αρκετά δύσκολη περίοδο και ενώ θα έχεις όλες τις καλές προθέσεις για να συνεννοηθείς, πάντα κάτι θα γίνεται και θα ανατρέπει τα δεδομένα. Το δυνατό σου χαρτί, τη διπλωματία θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό, ούτως ώστε να καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και απόφυγε με κάθε δυνατό τρόπο, να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, γιατί μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου -τουλάχιστον μέχρι τις 25 του μήνα που ο εν λόγω πλανήτης θα επιστρέψει σε κανονική πορεία. Μέχρι τις 23 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου, ο μαγνητισμός σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Με τη διαλεκτική και συμβιβαστική σου φύση θα πετύχεις πολλά πράγματα σε επίπεδο σχέσεων. Προσοχή μόνο χρειάζεται στην οικονομική σου διαχείριση.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να πορεύεται στο ζώδιό σου κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου, η γοητεία σου θα τραβήξει τα βλέμματα του αντίθετου φύλου και αν είσαι single δεν αποκλείεται μία νέα σου γνωριμία με γρήγορους ρυθμούς να εξελιχθεί σε σχέση. Εάν βρίσκεσαι σε έναν πολύχρονο γάμο θα δεις την ερωτική σου ζωή με άλλα μάτια, θα δημιουργήσεις ερεθίσματα για ουσιαστικές αλλαγές και θα τολμήσεις να προκαλέσεις το σύντροφό σου σε καινούριες εμπειρίες. Ανανέωση έρχεται και στη συναισθηματική ζωή των singles, και εάν είσαι εδώ και αρκετό καιρό μόνη δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα συντροφικό και αποκλειστικό έρωτα. Αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση δεν αποκλείεται τώρα να πάρεις την απόφαση να συγκατοικήσεις και να επισημοποιήσεις το δεσμό σου. Η ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών και επιθυμιών σου θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που επεξεργάζεσαι το τελευταίο διάστημα για τα προσωπικά και οικογενειακά σου ζητήματα και δεν θα πρέπει να αγνοηθεί σε περίπτωση σημαντικών αποφάσεων.

Επαγγελματικές
Με το μυαλό σου στα οικονομικά θέματα θα είσαι σε όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου. Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στο Ζυγό στις 3, ειδικά όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκρατημένη και να αποφύγεις με κάθε τρόπο περιττά έξοδα και βεβιασμένες κινήσεις. Το διάστημα που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα, από τις 5 μέχρι τις 25, θα πρέπει να προσέχεις πολύ την επικοινωνία σου με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Η περίπτωση να εκφραστείς με τρόπο που δεν είναι κατανοητός και ως εκ τούτου, να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, θα είναι πολύ μεγάλος. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο Λέοντα στις 24, παλιές και εκκρεμείς οφειλές προς εσένα είναι πιθανόν να διευθετηθούν και να σου φανεί ότι εισπράττεις από το πουθενά. Μην παρασυρθείς από την πρόσκαιρη ταμειακή βελτίωση, απόφυγε την ανάληψη ρίσκου και δείξε αυτοσυγκράτηση σε ενδεχόμενες λεκτικές αντιπαραθέσεις στο χώρο της εργασίας σου και ο Ιανουάριος θα φύγει χωρίς σημαντικές ή στην καλύτερη περίπτωση, μηδαμινές απώλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έντονη ασυνεννοησία προβλέπεται για εσένα αυτόν το μήνα τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σου. Τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα και κατά πάσα πιθανότητα θα σε εκνευρίσουν πρόκειται να διαρκέσουν όσο και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, από τις 5 μέχρι τις 25 του μήνα, για αυτό καλό θα ήταν να μην τους δώσεις πολύ σημασία και αγχωθείς άδικα. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου μέχρι τις 20 και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 23 και μετά θα είναι στο πλευρό σου και θα σου δίνουν καλές επιρροές, γλυκαίνοντας τα πράγματα και φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου στις 10 θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στην πορεία. Η διάθεσή σου θα είναι καλύτερη και θα έχεις την ψυχραιμία να μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου.

Αισθηματικές
Εάν διατηρείς μακροχρόνιες σχέσεις είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για ουσιαστικές εξελίξεις είτε έχεις πάρει την απόφαση να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου είτε να παντρευτείς. Η θέση του Άρη στο Σκορπιό από τις 3 και μετά θα ενισχύσει θετικά τις οικογενειακές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ο έρωτάς σου να λάβει πνοή ανανέωσης. Η καλή σου διάθεση θα σε ωθήσει να διοργανώσεις συγκεντρώσεις στο σπίτι σου για να περιποιηθείς και να ψυχαγωγήσεις τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάποιες θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στους προσωπικούς σας χώρους για να τους ομορφύνετε, θα αλλάξετε διακόσμηση ή ακόμα και θα καταφύγετε σε μία ανακαίνιση.

Επαγγελματικές
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου στο ζώδιό σου είναι ιδιαίτερα θετική για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου θεμάτων, θα αυξήσει τις κοινωνικές σου γνωριμίες, θα σε ωθήσει να βγεις και να διασκεδάσεις και θα φέρεις κοντά σου σημαντικά άτομα. Ξεκινώντας από τα τελείως πρακτικά που έχουν να κάνουν με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή μέχρι τις 25 του μήνα, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι οι κίνδυνοι κάποιου εργατικού ατυχήματος θα είναι αυξημένοι. Από εκεί και μετά κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Με το Δία να ξεκινά και αυτός την ανάδρομη πορεία του από τις 8 και μετά, κάποια πράγματα θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν και στα θέματα της καριέρας σου αποφάσεις που στοχεύουν στην επιτυχία ίσως έρθουν σε σύγκρουση με τα υπάρχοντα διαμορφωμένα γεγονότα. Έτσι κι αλλιώς όμως, η ανάγκη για κάποιες αλλαγές θα είναι σε ικανοποιητικό βαθμό. Ευνοημένες οι ημέρες για παρεμφερείς ενέργειες θα είναι οι τελευταίες του μήνα που οι πλανητικοί συνδυασμοί μπορεί να αυξήσουν κατά πολύ τις οικονομικές σου εισροές και να σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έντονα αναδεικνύονται θέματα σχέσεων μέσα στο φετινό Ιανουάριο. Συνάδελφοι, συνεργάτες αλλά και ο ερωτικός σου σύντροφος μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου έντονα και σε μπερδεύουν. Τα πλανητικά σχήματα, από τον Ερμή που θα κινείται ανάδρομα από τις 5 μέχρι τις 25 αλλά και με τον Άρη να εισέρχεται στο Σκορπιό στις 8, σε καλούν να μην προβάλλεις μία άκαμπτη στάση αλλά να φανείς διαλλακτική. Μην πάρεις τοις μετρητοίς όσα διαδραματίζονται στο χώρο της δουλειάς σου και σου φαίνονται αρνητικά, γιατί το πιο πιθανό είναι να στεναχωρηθείς αδίκως. Η εργατικότητα και η διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει είναι αυτές που μπορούν να σε οδηγήσουν στον πιο ωφέλιμο δρόμο.

Αισθηματικές
Αυξημένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σου αυτόν το μήνα σε σύγκριση με άλλες εποχές και θα αισθάνεσαι ότι μπορείς πλέον μόνη σου να διευθετήσεις αισθηματικές υποθέσεις που σε απασχολούν για να τις εξελίξεις με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό θα αποδειχθεί στην πορεία ότι είναι το καλύτερο γιατί αν ανακατέψεις τρίτους δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που προσδοκάς. Αύξησε την υπομονή σου το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, στις 10 Ιανουαρίου, και θα δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς οι δικοί σου άνθρωποι θα σου τονίσουν τις παραλήψεις σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα θελήσεις να μείνεις για λίγο μόνη για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Εάν αναζητάς μια καινούρια συναισθηματική κατάσταση θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από προτάσεις που θα σου γίνουν από το φιλικό σου περιβάλλον για διασκεδάσεις και νυχτερινές εξόδους και θα έρθεις σε επαφή με νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Με εναλλαγές στην πορεία των επαγγελματικών σου θα κυλήσουν οι περισσότερες μέρες του Ιανουαρίου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα πρέπει να δείξεις προσοχή και να αφουγκράζεσαι τις ιδιαιτερότητες που θα υπάρξουν για να μπορέσεις να ελιχθείς και να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις που θα σου ανατεθούν. Φρόντισε ώστε να μην παρασυρθείς σε απαισιόδοξες εκτιμήσεις και δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά, παραμερίζοντας της οξύτητα που θα έχουν κάποιες ενέργειες ανταγωνιστών ή συναδέλφων σου. Το θετικό του μήνα είναι ότι παρά τις αντιξοότητες τα οικονομικά σου φαίνεται ότι θα πάνε αρκετά καλά με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη μέχρι τις 23. Χάρη στη βελτίωσή τους, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι σε καλό επίπεδο και το αίσθημα της σιγουριάς θα λειτουργήσει υποστηρικτικά. Με λίγη προσοχή στην επικοινωνία σου με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου και με θετική διάθεση, θα μπορέσεις να λειτουργήσεις αποδοτικά και θα έχεις θετικό το χρηματικό ισοζύγιο. Προσπάθησε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιό σου να κλείσεις νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες που εκκρεμούν.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιανουάριος ξεκινά σχεδόν με την ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, από τις 5 και μετά, η οποία δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη για όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πρέπει να προσέξεις για υπόγειες ενέργειες από άτομα που σε φθονούν και παρόλα αυτά επιτρέπεις να υπάρχουν στη ζωή σου. Πιθανόν να έρθεις σε επαφή με παλιούς φίλους και να αναπολήσεις. Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθειες για να διεκπεραιώσεις ορισμένες εργασίες σου. Η δύσκολη επικοινωνία και οι ασυνεννοησίες που θα έχεις με τους συνεργάτες σου, πολλές φορές θα σου τεντώνουν τα νεύρα και θα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Κάνε υπομονή και φρόντισε τις ημέρες της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, στις 24, να χαλαρώσεις και να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου ώστε να οργανώσεις καλύτερα και πιο μεθοδικά τις μελλοντικές σου κινήσεις. Από τις 3 και μετά που ο Άρης θα εισέλθει στο Σκορπιό η αυξημένη κοινωνικότητά σου θα σε βοηθήσει ώστε να ξεφύγεις από κάποια θέματα που σε βαραίνουν ψυχολογικά. Οι φίλοι και η οικογένειά σου θα είναι κοντά σου και καλό θα είναι να μην αφήνεις τίποτα να σε κλείνει στον εαυτό σου. Εκδηλώσου!

Αισθηματικές
Ο Ιανουάριος είναι ιδανικός για εσένα για να αυξήσεις τις κοινωνικές σου γνωριμίες, ν’ ασχοληθείς με ομαδικές δραστηριότητες, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να βγεις με φίλους. Όσοι είσαστε παντρεμένοι ή διατηρείτε μακροχρόνιες σχέσεις θα δώσετε νέα πνοή στον έρωτα σας και θα κάνετε τα πάντα για ν’ ανάψει η φλόγα της αναγέννησης σας, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στη θετική Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 10, στον Αιγόκερω. Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σε ελκύουν αλλά και που θα προσφέρεις μέσα σε μία σχέση. Η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη μέχρι τις 23 θα σε ωθήσει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου και να πλησιάσεις πιο ζεστά τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να αφήσεις ελεύθερο χρόνο τόσο για να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες όσο και για να εξασφαλίσεις περισσότερες ώρες για να κοιμηθείς και να ξεκουραστείτε. Αποφάσισε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν ή ακόμα να κάνεις μία μικρή απόδραση με τον σύντροφο σου για ν’ αλλάξεις παραστάσεις και να φορτώσεις τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές
Αν και με πολλές εναλλαγές στις καταστάσεις, ο Ιανουάριος μάλλον θα σε αποχαιρετήσει κλίνοντας προς το θετικό του πρόσημο αγαπημένε Ιχθύ. Αντικρουόμενοι οι πλανητικοί συνδυασμοί για το ζώδιο σου - από τη μία ο Ερμής και από την άλλη ο Δίας που θα κινούνται αμφότεροι ανάδρομα, ο ένας από τις 5 και μετά και ο άλλο από τις 8 – υποδεικνύουν και εντάσεις στην εργασία, αλλά και προώθηση των σχεδίων σου.. και πτώση στις οικονομικές εισροές σου και βελτίωση μετά. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι οι σχέσεις και ο τρόπος που επικοινωνείς στον χώρο της εργασίας σου. Οι πιθανότητες να μην μπορείς να μεταδώσεις σε συνεργάτες και συναδέλφους σου τις θέσεις και τις απόψεις σου είναι πολύ μεγάλες, άρα και η προώθηση των γενικότερων συμφερόντων σου θα έχει περιορισμούς. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό στο πλαίσιο της προβληματικής επικοινωνίας, οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις να δημιουργήσουν άσχημο κλίμα και όλα αυτά εις βάρος σου. Η συμβουλή μου λοιπόν είναι μία και μοναδική, αξιοποίησε τη λογική σου, φέρσου με διπλωματία και δεν θα χάσεις!!!

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη