Σεξ με χριστουγεννιάτικη «έκπτωση» πρόσφεραν οι δύο πόρνες μπροστά σε 2χρονο παιδάκι!

Το διαμέρισμα της 40χρονης ιδιοκτήτριας-τσατσάς είχε μετατραπεί σε άντρο ακολασίας

Μια 40χρονη Κινέζα «ενοικίαζε» σε δυο άλλες συμπατριώτισσες της το διαμέρισμα της, το οποίο όμως είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής και άντρο ακολασίας. Ωστόσο, αυτό που σοκάρει στην όλη υπόθεση είναι στο εν λόγω διαμέρισμα ζούσε και το δίχρονο παιδί της ιδιοκτήτριας.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες οι δύο γυναίκες έκαναν και "χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις" προσφέροντας τις υπηρεσίες του μόλις προς €20, ενώ οι δύο εκδιδόμενες κοπέλες έδιναν 10 ευρώ "προμήθεια" στην ιδιοκτήτρια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», μετά από έλεγχο που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας στο διαμέρισμα εντόπισαν μεγάλο αριθμό προφυλακτικών εκ των κάποια ήταν χρησιμοποιημένα. Η συγκεκριμένη υπόθεση ανάγεται στο 2012 όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα-οίκο ανοχής, θέτοντας στο μικροσκόπιο των ερευνών τους την 40χρονη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στη Λευκωσία.

Ενώ όταν συνελήφθη αρχικώς υπεστήριξε ότι είναι ράφτρα, ωστόσο αργότερα άρχισε να συνεργάζεται με τους ανακριτές της υπόθεσης, παραδεχόμενη την ενοχή της, δικαιολογούμενη ότι βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Ωστόσο, το δικαστήριο της επέβαλε την μάλλον ήπια ποινή της 4μηνης φυλάκισης, καθώς λήφθηκαν υπόψη ελαφρυντικά στοιχεία, όπως η μη στυγνή εκμετάλλευση ατόμων ή παρακίνηση γυναικών στην πορνεία.

Ωστόσο, επιβαρυντικό στοιχείο στην υπόθεση ήταν η παρουσία του 2χρονου παιδιού στις σεξουαλικές συνευρέσεις που ελάμβαναν χώρα στο διαμέρισμα .

Όμως, οι δύο εκδιδόμενες Κινέζες έχουν εξαφανιστεί δίχως να αφήσουν ίχνη, με την ιδιοκτήτρια-τσατσά να μην συνεργάζεται με τις Αρχές ως προς το που βρήκαν καταφύγιο.

Πηγή: newsit.com.cy

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη