Τραγωδία στο Ρέθυμνο! Σκοτώθηκε 14χρονο κορίτσι ενώ μάζευε ελιές! Την πάτησε το αυτοκίνητο της οικογένειας!

- Κύλησε το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα της γιατί μάλλον "λύθηκε" το χειρόφρενο
- Το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από το ανήλικο κορίτσι και το σκότωσε
- Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια της οικογένειάς της
- Το κορίτσι ζούσε στο Ρέθυμνο και είχε πάει μαζί με τους γονείς του στο χωριό για να μαζέψουν τις ελιές
- Στο πένθος έχει βυθιστεί όλο το χωριό

Τη ζωή της έχασε 14χρονη κοπέλα από το Ρέθυμνο σήμερα το μεσημέρι, όταν για άγνωστη αιτία κύλησε το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα της και την καταπλάκωσε, στην περιοχή των Απλαδιανών κοντά στο Γαράζο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, οι γονείς δίνουν -με όσο κουράγιο έχουν- κατάθεση στον διευθυντή του τμήματος, ο οποίος δήλωσε πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αυτοκίνητο κύλησε και χτύπησε τη μικρή η οποία βρισκόταν λίγα μέτρα παραπέρα. Στις 13.00 το μεσημέρι και ενώ η νεαρή βρισκόταν στο χωράφι όπου μάζευε ελιές μαζί με την οικογένεια της, το αυτοκίνητο, πιθανότατα επειδή λύθηκε το χειρόφρενο, χτύπησε την κοπέλα και πέρασε από πάνω της. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Περάματος, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Η σωρός της 14χρονης θα μεταφερθεί αργότερα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τα περαιτέρω. Η μαθήτρια στην πόλη του Ρεθύμνου όπου ζει με τους γονείς της, είχε πάει με την οικογένειά της στο χωριό τους για να μαζέψουν τις ελιές, όπως γίνεται κάθε τέτοια εποχή. Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειας και συγγενών έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη