Βόλος: Η διάψευση και η νέα μαρτυρία για την κακοποίηση 7χρονου μαθητή μπροστά στη μητέρα του!

Σάλος στην πόλη από τα όσα έγιναν στο σχολείο - Η ώρα του εισαγγελέα που καλεί σε ακρόαση εκπαιδευτικούς του σχολείου...

Το κατώφλι της Εισαγγελίας Βόλου, πέρασε η οικογένεια του 7χρονου μαθητή- θύματος πρωτοφανούς περιστατικού βίας από συμμαθητές του σε δημοτικό σχολείο της πόλης, εν ώρα μαθήματος. Συνοδεία του δικηγόρου της, η οικογένεια αναφέρθηκε στα γεγονότα της περασμένης Τρίτης, όταν η ίδια η μητέρα του μαθητή έγινε μάρτυρας ξυλοδαρμού του γιου της μέσα στο σχολικό προαύλιο. Το περιστατικό έσπευσε προχθές να διαψεύσει η σχολική σύμβουλος, που ανέλαβε να προχωρήσει στην παιδαγωγική έρευνα, αλλά οι ισχυρισμοί της προκάλεσαν την αντίδραση κατοίκου στην περιοχή όπου βρίσκεται το σχολείο, που επεσήμανε ότι ήταν μάρτυρας στο συμβάν. «Μου έκανε εντύπωση η διάψευση του συμβάντος. Εγώ ήμουν εκείνη την ώρα στη βεράντα του σπιτιού μου και είδα τη μητέρα που φώναζε «βοήθεια, χτυπάνε το παιδί μου» και στη συνέχεια την είδα να πηδάει πάνω από τα κάγκελα του σχολείου», ανέφερε μάρτυρας του συμβάντος.


Το περιστατικό είχε συμβεί την Τρίτη το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια της μητέρας του, που είχε πάει νωρίτερα από το σχόλασμα στο σχολείο, προκειμένου να παραλάβει το παιδί της. Εκείνη την ώρα, λίγο μετά τη 13:30 το μεσημέρι, η Α’ τάξη του συγκεκριμένου σχολείου, είχε μάθημα γυμναστικής. Η μητέρα προσέγγισε τα κάγκελα του προαυλίου όπου γινόταν το μάθημα. Είδε το παιδί της να ζητάει από τη δασκάλα να πάει τουαλέτα.

Ενώ το παιδί κατευθυνόταν προς τις σχολικές τουαλέτες, η μητέρα παρατήρησε ότι από πίσω ακολούθησαν δύο παιδιά - συμμαθητές του γιου της. Ακολουθώντας τη διαδρομή έξω από τα κάγκελα του σχολείου, σοκαρίστηκε από το θέαμα που αντίκρισε. Είδε το παιδί της πεσμένο στο έδαφος, με τον έναν συμμαθητή του να τον κρατάει κάτω και τον άλλο να τον κλωτσάει στα πόδια και το κεφάλι.

Αμέσως η μητέρα άρχισε να φωνάζει. Κατευθύνθηκε προς την πλευρά της δασκάλας και της ζήτησε να ανοίξει την πόρτα του σχολείου. Η δασκάλα που πιθανόν δεν αντιλήφθηκε τι γινόταν στην άλλη άκρη του σχολικού προαυλίου, της απάντησε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στο σχολείο, εν ώρα μαθήματος. Η μητέρα δεν πτοήθηκε. Πήδηξε από τα κάγκελα του σχολείου και απομάκρυνε τα παιδιά που χτυπούσαν το γιο της.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη