Λάρισα: Η απίθανη ιστορία με το γαμπριάτικο κοστούμι σε καθαριστήριο της πόλης!

Κρεμασμένα στα σταντ ενός καθαριστηρίου της Λάρισας, δεκάδες ρούχα και άλλα τόσα στοιβαγμένα με τη σειρά δεκάδες παπλώματα και κουβέρτες...

«αναμένουν» τουλάχιστον 15 χρόνια, τους ιδιοκτήτες τους, που είτε τα ξέχασαν, είτε για διάφορους άλλους λόγους, δεν πήγαν να τα πάρουν! Μεταξύ αυτών, ένα γαμπριάτικο κουστούμι, που έμεινε στο καθαριστήριο χρόνια, γιατί ο γαμπρός χώρισε στον πρώτο μήνα του γάμου και δεν πήγε να το πάρει.

Κουρτίνες «προίκα» του νέου σπιτικού ενός ζευγαριού, που χώρισε επίσης και οι συμπέθεροι που τις πήγαν, αρνούνται να τις πληρώσουν. Καμπαρντίνες, σακάκια και παλτό ανθρώπων που πέθαναν και δεν τα αναζήτησε κανένας, καθώς επίσης και πολλά άλλα ρούχα και σκεπάσματα που τα έχουν αφήσει στο καθαριστήριο και δεν τα παίρνουν γιατί δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν το αντίτιμο του κόστους καθαρισμού τους.

Το στεγνοκαθαριστήριο του Γιάννη Τζήμα, στη Λάρισα, αλλά και πολλά άλλα καθαριστήρια, «ασφυκτιούν» από ξεχασμένα ρούχα και σκεπάσματα, που αν και οι ιδιοκτήτες τους τα έδωσαν για καθάρισμα, γιατί το πιο λογικό είναι να ήθελαν να τα ξαναχρησιμοποιήσουν, στο τέλος τα παράτησαν. Από φούστες, φορέματα, ζακέτες και πουκάμισα, μέχρι παλτό και καμπαρντίνες και από μονά και διπλά παπλώματα ποιότητας, ακόμη και μεταξωτά, μέχρι κουβέρτες μάλλινες και φλις, σήμερα είναι στα αζήτητα και καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο, ο οποίος στο πέρασμα των χρόνων αυξάνεται!

Το μεγαλύτερο μέρος των ρούχων που βρίσκεται στα αζήτητα στο καθαριστήριο, οφείλεται στην αδυναμία των πελατών να τα πληρώσουν, λέει ο κ. Τζήμας, ενώ υποστηρίζει ότι υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων που έχει πραγματικά ξεχάσει τα ρούχα του και αυτοί είναι κυρίως όσοι παίρνουν συχνά μεταθέσεις σε άλλες πόλεις.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη