Χανιά: Έβγαλαν ζωντανή τη γυναίκα που έπεσε σε πηγάδι - Δάκρυα συγκίνησης και χειροκροτήματα!

Η γυναίκα έπεσε στο πηγάδι, το οποίο είχε βάθος πάνω από 15 μέτρα και αρκετό νερό - Αρχικά δεν έδινε σημεία ζωής...

Αίσιο τέλος είχε επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τη διάσωση 60χρονης γυναίκας, η οποία νωρίς το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε μέσα σε πηγάδι στην περιοχή «Ανω Καλάθαινες» στην Κίσσαμο Χανίων. Η γυναίκα έπεσε στο πηγάδι, το οποίο είχε βάθος πάνω από 15 μέτρα και αρκετό νερό. Συγγενικό της πρόσωπο που αντιλήφθηκε το συμβάν, ενημέρωσε τις αρχές και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με ισχυρή δύναμη, αποτελούμενη από 12 πυροσβέστες τις υπηρεσίες Κισσάμου και Χανίων.

Διασώστης - πυροσβέστης προσέγγισε με σχοινί την 60χρονη γυναίκα, προσπαθώντας να την κρατά στην επιφάνεια του νερού, ενώ την ίδια ώρα συνάδελφοι του με ειδικό μηχάνημα την ανέσυραν από το πηγάδι. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η γυναίκα έχοντας τις αισθήσεις της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων.

Αυτόπτες μάρτυρες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα αμέσως μετά το τέλος της επιχειρησης. Αρχικά όλοι έκαναν άσχημες σκέψεις αφού η 60χρονη δεν έδινε σημεία ζωής.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη