Κρήτη: Αποφάσισε να γίνει μοναχός και χάρισε όλα τα χρήματά του στις ανήμπορες οικογένειες!

Ο λόγος για ένα κάτοικο της Κρήτης, που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να γίνει μοναχός. Αποφάσισε να μοιράσει όλα του τα υπάρχοντα...

και να δώσει χαρά και ελπίδα. Τα χρήματά του τα έδωσε στην "Κίτρινη Αποστολή" και οι άνθρωποί της τα έκαναν δωροεπιταγές για να τα μοιράσουν σε ανήμπορες οικογένειες! "Μια πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη έκπληξη ήρθε στην ομάδα μας, αφού ένας ρασοφόρος άνθρωπος της Εκκλησίας, μας έκανε μια ιδιαιτέρως μεγάλη δωρεά. Προσέφερε το ποσό των 6.000 ευρώ σε δωροεπιταγές, που εκδόθηκαν απο δυο σούπερ μάρκετ της πόλης μας ώστε εκατοντάδες οικογένειες να αγοράσουν αναγκαία αγαθά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη" γράφει ο Δημητρης Αποστολάκης, ψυχή της Κίτρινης Αποστολής.

Όπως λέει η επιθυμία του ήταν να κρατηθεί τ' όνομά του μυστικό. ''Σήμερα που η εποχή μας είναι πολύ απάνθρωπη και μετά πολλών και ποικίλων βασάνων, εντούτοις υπάρχουν συνάνθρωποι που πονούν και προσφέρουν απλόχερα και μυστικά, την βοήθειά τους από το υστέρημα ή περίσσευμα, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με τέτοιες κινήσεις αγάπης και προσφοράς, φαίνεται εμπράκτως ό,τι υπάρχει ελπίδα και ανθρωπιά. Τον ευχαριστούμε θερμά, όπως και κάθε άνθρωπο που βοηθάει και συμπαραστέκεται στην ομάδα μας. Όλοι μας οφείλουμε να προσφέρουμε oτι μπορούμε στον συνάνθρωπό μας, ανεξαρτήτως από το πόσο μικρό ή μεγάλο είναι αυτό''.

"Τέλος, για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, οφείλουμε όλοι μας να εφαρμόσουμε έμπρακτη αλληλεγγύη. Να ανοίξουμε, δηλαδή, τα μάτια μας και να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας, ο οποίος βρίσκεται σε ανάγκη, κάτι που για εμάς είναι μικρό και απλό, αλλά για τον συνάνθρωπό μας μεγάλο και σπουδαίο!! Ευχαριστούμε και τους διευθυντές των καταστημάτων των σούπερ μάρκετ, την κυρία Νατάσα και τον κύριο Βλαχάκη Αντώνη που μετείχαν στην όλη διαδικασία!" καταλήγει ο Δημ.Αποστολάκης.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη