Ένας τρίχρονος στο τιμόνι φορτηγού και η μεθυσμένη μάνα του στο... δρόμο

Ένα τρίχρονο αγόρι βρέθηκε ξαφνικά στο... τιμόνι ενός φορτηγού και για καλή του τύχη κατάφερε να το οδηγήσει με ασφάλεια και μάλιστα αφού διέσχισε τέσσερις λωρίδες σε αυτοκινητόδρομο της Οκλαχόμα των ΗΠΑ!

Όλα αυτά γιατί η μεθυσμένη μητέρα του έπεσε έξω από το αυτοκίνητο, σύμφωνα με την αστυνομία. Η 33χρονη Ταλόα Φόστερ συνελήφθη για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο, μετά από υποψίες (!) ότι οδηγούσε μεθυσμένη.

Η σύλληψή της ήρθε μετά από μαρτυρίες πως την είδαν να πέφτει έξω από το ανοιχτό φορτηγό της στη λεωφόρο αγροτικής περιοχής κοντά στη πόλη Έιντα, 130χμ περίπου νότια της Πόλης της Οκλαχόμα.

Τα τρίχρονα δίδυμα της Φόστερ ήταν στο φορτηγό μαζί της, και ένα από τα δύο στάθηκε όρθιο στη θέση του οδηγού, πήρε το τιμόνι και διέσχισε τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας πριν τρακάρει σε ανάχωμα, χωρίς να τραυματιστεί ούτε ο... οδηγός ούτε ο αδερφούλης του.

Η μητέρα ισχυρίστηκε στις αρχές ότι έπεσε έξω από το όχημα ενώ προσπαθούσε να βάλει τη ζώνη ασφάλειας στο αγόρι, που την είχε βγάλει. Ο εισαγγελέας της περιοχής την παρέπεμψε να δικαστεί για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο λόγω μέθης.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη