Παππούς στη Ρόδο κατηγορείται για εμετικές πράξεις σε βάρος της 6χρονης εγγονής του!

Σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, κατηγορούμενος για βάναυση προσβολή της αιδούς, προσώπου νεότερου των 15 ετών, με ακόλαστη πράξη και δη της 6χρονης εγγονής του, παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, ένας 65χρονος, κάτοικος Λάρδου, που διαμένει πλέον στην Ουκρανία.

Ο 65χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης κάθε είδους συναναστροφής και επικοινωνίας με τα δύο ανήλικα εγγόνια του και της αυτοπρόσωπης εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, μετά την απολογία του. Του είχε απαγγελθεί αρχικώς η κατηγορία της αποπλάνησης παιδιού, που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση. Όπως έγραψε η “δημοκρατική”, σύμφωνα με πραγματογνωμοσύνη παιδοψυχολόγου μετά από συνεδρίες με το παιδί και τα πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος, διαπιστώθηκε ότι όσα είχε εκμυστηρευτεί στους γονείς του για τα “πάθη” του με τον ηλικιωμένο, δεν αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του, ούτε και τα έχει περιγράψει καθ’ υποβολήν.

Αυνανιζόταν μπροστά στην εγγονή του!
Σύμφωνα με την καταγγελία, την 29η Ιουλίου 2012, όταν η μητέρα των παιδιών σε μία συνηθισμένη πρακτική παροχής συμβουλών προς τα παιδιά της, τους είπε πως δεν θα πρέπει να επιτρέπουν σε κανέναν να τους αγγίζει τα γεννητικά τους όργανα, ούτε να απομακρύνονται μαζί με τρίτους για να κάνουν την ανάγκη τους, ο ένας γιος της αντέδρασε και είπε πως αυτό δεν είναι κακό, γιατί πολλές φορές κατά τις ημέρες που διανυκτερεύουν στο σπίτι των παππούδων, όταν η γιαγιά πέσει για ύπνο, ο παππούς πάει στην τουαλέτα με την αδελφή του και παραμένει εκεί για αρκετή ώρα. Οι γονείς προσέγγισαν με διακριτικότητα την κόρη τους και την ρώτησαν σχετικά. Το ανήλικο κορίτσι τους περιέγραψε ότι όταν διανυκτερεύουν στο σπίτι των παππούδων, ο παππούς της την υποχρεώνει να πηγαίνει στην τουαλέτα μαζί του και να τον παρακολουθεί, ενώ αυτός αυνανίζεται. Φέρεται να τους είπε ακόμη ότι ο παππούς της ζήτησε να μην το πει σε κανέναν γιατί, αν το έλεγε, η γιαγιά θα φώναζε. Μετά τα παραπάνω, ζήτησαν την παροχή συνδρομής από την τηλεφωνική γραμμή "το χαμόγελο του παιδιού" και τους συνεστήθη να προσφύγουν στην εισαγγελική αρχή.

Τι υποστηρίζει ο παππούς
Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται επισημαίνοντας ότι δούλευε αδιάκοπα για να μπορέσει να μεγαλώσει τις δύο κόρες του, χάνοντας τις καλύτερες οικογενειακές στιγμές. Με τα χρήματα που συγκέντρωσε κατάφερε να κτίσει δύο διαμερίσματα σε οικόπεδο της εν διαστάσει συζύγου του, όπου διαμένουν οι δύο κόρες του, να τελειώσει το σπίτι στο οποίο διέμενε με τη σύζυγό του και να αγοράσει ακόμη ένα διαμέρισμα στη Ρόδο. Είπε ότι σαν πατέρας ήταν αυστηρός και η αυστηρότητά του αυτή οδήγησε τις κόρες του να αναπτύξουν αισθήματα περισσότερο φόβου προς το πρόσωπό του παρά σεβασμού και να δεθούν περισσότερο με τη μητέρα τους.

Υποστηρίζει ότι τα όσα ισχυρίζονται οι μηνυτές του είναι ψέματα. Ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι μια φορά, ενώ ήταν στην τουαλέτα του σπιτιού του, άνοιξε η εγγονή του την πόρτα και την μάλωσε. Αμφισβητεί τον τρόπο που έγινε η πραγματογνωμοσύνη, ενώ διατείνεται ότι είναι ψευδής και ο ισχυρισμός της κόρης του ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης από τον ίδιο σε ηλικία 9-11 ετών και πως η μητέρα της δεν έμαθε ποτέ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Το δικαστικό συμβούλιο θεωρεί ότι ο κατηγορούμενος προέβαινε σε πράξη αυτοϊκανοποίησης ενώπιον της ανήλικης εγγονής, όταν κοιμόταν στο σπίτι του και ότι δεν ήλθε ποτέ σε οποιαδήποτε επαφή μαζί της, με αποτέλεσμα να μετατραπεί η κατηγορία σε βάρος του σε πλημμέλημα.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη