Ευρυδίκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά το χωρισμό - “Με τον Δημήτρη αποφασίσαμε να χωρίσουμε από πέρσι”

“Ήθελα, όσο αθόρυβα ξεκίνησε αυτή η σχέση, όσο αθόρυβα παντρευτήκαμε, έτσι αθόρυβα και να χωρίσουμε. Με τον Δημήτρη είχαμε αποφασίσει να χωρίσουμε από πέρσι το φθινόπωρο”, αποκάλυψε η Ευρυδίκη στην πρώτη συνέντευξή της μετά το χωρισμό με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Μιλώντας στο κυπριακό “Down Town”, η γνωστή ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε: “Ήταν μία κοινή απόφαση και παρότι ξεκινήσαμε τις διαδικασίες του διαζυγίου δεν θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το δημοσιοποιήσουμε, ακριβώς γιατί πιστεύαμε ότι δεν αφορούσε κανένα. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, για κάποιο χρονικό διάστημα «συγκατοικούσαμε» κάνοντας και κοινές εμφανίσεις γιατί δεν θέλαμε να δώσουμε δικαιώματα. Αλλά ο καθένας είχε αποφασίσει να τραβήξει το δρόμο του. Αποφάσισα να ανακοινώσω ότι χωρίσαμε, όταν είδα ότι το πράγμα ξέφευγε και ο καθένας έγραφε ό,τι ήθελε προκειμένου να αποφύγουμε την παραφιλολογία και να προστατέψουμε τη ζωή μας και τις οικογένειές μας”.


Χωρίσατε φιλικά;
Εννοείται! Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως κάποιους τους ξάφνιασε αυτός ο χωρισμός αλλά είναι κάτι που σκεφτόμασταν εδώ και δύο χρόνια. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που αγάπησα και αγαπώ πολύ, που μοιραστήκαμε πολλές όμορφες στιγμές κι αυτές κρατάμε. Οι σχέσεις όμως αλλάζουν και οι άνθρωποι πρέπει να προχωρούν.

Γιατί χωρίσατε;
Γιατί απομακρυνθήκαμε… απλά. Όταν οι άνθρωποι σταματούν να ονειρεύονται παρέα, δεν μοιράζονται τα ίδια θέλω και οι ανάγκες τους αλλάζουν, αποξενώνονται. Όταν συμβαίνει αυτό είναι καλύτερο να χωρίζουν και να κρατάνε τις ωραίες στιγμές που έζησαν. Μόνο έτσι μένει και η αγάπη ζωντανή κι αυτό είναι που αξίζει στο τέλος της ημέρας. Τίποτα δεν είναι για πάντα κι εμείς δεν ανήκουμε σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό μας. Χρωστάμε στον εαυτό μας. Χρωστάμε στον εαυτό μας, λοιπόν, ένα χαμόγελο και το όνειρο να ζει ο καθένας όπως ονειρεύεται και να μη συμβιβάζεται.

Ζήσατε μαζί δώδεκα χρόνια. Πόσο εύκολο ήταν να πάρετε την απόφαση να χωρίσετε;
Ποτέ δεν είναι εύκολο να πάρεις μία τέτοια απόφαση. Απλά φτάνεις σε ένα σημείο που πρέπει να ζυγίσεις τι έχεις δώσει, τι έχεις πάρει κι αν τελικά έχεις άλλα πράγματα να δώσεις. Όταν πραγματικά αγαπάς τον σύντροφό σου πρέπει να σκέφτεσαι το καλό του. Αν είσαι εσύ δυστυχισμένος κάνεις δυστυχισμένο και τον άνθρωπό σου. Βουλιάζουν και οι δύο μαζί και φθείρονται. Οι σχέσεις είναι πάντα ένα «πάρε-δώσε». Γενικά μιλώντας, γιατί δεν θα ήθελα να προσωποποιήσουμε την κουβέντα μας, πάντα πίστευα ότι όταν δύο άνθρωποι αισθάνονται ότι έχουν κουραστεί είναι καλύτερο να βρίσκουν το θάρρος να τελειώνουν τη σχέση τους. Πολλά ζευγάρια κάνουν το λάθος να μένουν μαζί από συνήθεια, από εξάρτηση ή γιατί φοβούνται να μείνουν μόνοι τους. Εγώ πάντα ήμουν απόλυτη σε αυτό. Δεν φοβάμαι να μείνω μόνη μου! Και μπορεί να αργώ για να πάρω μία απόφαση, γιατί θέλω να έχω σκεφτεί καλά όλες τις παραμέτρους, αλλά κάποια στιγμή λέω: «Ως εδώ! Πρέπει να προχωρήσω μπροστά!». Και το κάνω.


Είσαι έτοιμη για να κάνεις μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή; Είσαι έτοιμη να ξαναερωτευτείς;
Ναι, είμαι. Αλλά αν κάνω μία καινούρια σχέση, δεν θα το ανακοινώσω (γελάει).

Αυτός ο χρόνος ήταν δύσκολος για σένα, γιατί ο γιος σου, ο Άγγελος, πήγε στην Αγγλία για σπουδές…
Όλες οι μαμάδες ξέρουν ότι θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει το παιδί να ανοίξει τα φτερά του, να ξεκινήσει τις σπουδές του, προκειμένου να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Αν το σκεφτεί κανείς, είναι μία ευτυχισμένη στιγμή. Αλλά από την άλλη, νιώθεις ότι το σπίτι αδειάζει. Το πρώτο διάστημα ομολογώ ότι έμπαινα στο δωμάτιό του και έκλαιγα! Ευτυχώς ήμουν τυχερή γιατί από τη μία είχα το Music School και από την άλλη την παιδική παράσταση «Οι ακροβάτες της τύχης», οπότε κάθε μέρα ήμουν περιτριγυρισμένη από εκατοντάδες παιδιά που μου εκδήλωναν την αγάπη τους. Ευτυχώς, ο Άγγελος μού έκανε το χατίρι να επικοινωνεί μαζί μου όποτε αισθανόμουν την ανάγκη, κι έκανα και κάποια ταξίδια στην Αγγλία για να τον βλέπω.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Ετοιμάζω μία καινούρια μουσικοθεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα, που θα έχει τίτλο «On my own» και αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2016. Παράλληλα, θα συνεχίσω τις εμφανίσεις μου σε Ελλάδα και Κύπρο και ίσως με δείτε και σε μία μεγαλύτερη μουσική σκηνή της Αθήνας σε μια καινούρια «διαφορετική» συνεργασία που θα μου δώσει την ευκαιρία να απευθυνθώ σε ένα πιο νεανικό κοινό και για μένα αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Στην Κύπρο θα βρεθώ και στις 24 Σεπτεμβρίου, για δημοσιογραφική διάσκεψη του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ, του οποίου είμαι «πρέσβειρα» τα τελευταία 3 χρόνια και στις 27 του ίδιου μήνα, θα τραγουδήσω σε εκδήλωση που θα γίνει στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης των σκοπών του σπουδαίου αυτού οργανισμού.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη