Ηράκλειο: Ο γαμπρός επανέφερε στη ζωή τον πεθερό του - Πανικός σε ταβέρνα!

Σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης και οι πελάτες της ταβέρνας που έβλεπαν τον άτυχο άντρα να χάνει τις αισθήσεις του...

Τον σωτήρα του στο πρόσωπο του γαμπρού του βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Τυμπάκι που πλέον τον ευγνωμονεί για τη ζωή του! Η περιπέτεια του ηλικιωμένου ξεκίνησε όταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα στην παραλία του Κόκκινου Πύργου. Ο ίδιος ένιωσε πόνο στην καρδιά και έχασε τις αισθήσεις του.

Για καλή του τύχη στο σημείο έσπευσε ο γαμπρός του με την κόρη του με τον πρώτο να αξιοποιεί τις γνώσεις του από πρόγραμμα πρώτων βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που είχε συμμετάσχει! Ο γαμπρός του ηλικιωμένου ακολούθησε πιστά όσα είχε διδαχθεί και ξεκίνησε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με το e-mesara.gr όταν έφτασε ο γαμπρός του ηλικιωμένου με την κόρη του, ο δεύτερος είχε χάσει εντελώς τις αισθήσεις του, δεν είχε σφυγμούς και η ζωή του κρέμονταν στην κυριολεξία από μια λεπτή γραμμή.

Έπειτα από αρκετή ώρα εφαρμόζοντας τις γνώσεις που είχε διδαχθεί και μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο ο ηλικιωμένος ανάνηψε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και έπειτα στο Νοσοκομείο. Ο Καθηγητής του Νοσοκομείου, που παρακολουθούσε τον ηλικιωμένο έσπευσε να συγχαρεί τον σωτήρα – γαμπρό, που του γλύτωσε μια ανθρώπινη ζωή!

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη