Ρόδος: Η πρόταση μάνας και κόρης για σκληρό σεξ άναψε φωτιές στη μεσαιωνική πόλη!

Θέμα συζήτησης στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, έγινε η μάνα με την 17χρονη κόρη της...

Σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενη για κλοπή κατά συναυτουργία με την ανήλικη κόρη της παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου μια γυναίκα που χρησιμοποίησε το παιδί της ως «ερωτικό δόλωμα», για να αποσπάσει χρήματα από τον νεωκόρο ιερού ναού της Μεσαιωνικής Πόλης.

Με το ίδιο βούλευμα, αποφασίστηκε να μην γίνει κατηγορία σε βάρος της για μαστροπεία ανηλίκου. Πιο συγκεκριμένα την 9η Ιανουαρίου 2014 το πρωί η κατηγορούμενη με την 17χρονη κόρη της, ευρισκόμενες στο Σαν Φραγκίσκο, πλησίασαν τον νεωκόρο και η πρώτη, αφού τον σταμάτησε, του πρότεινε να της δώσει το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ προκειμένου να έρθει σε ερωτική επαφή με την ανήλικη κόρη της.

Ο νεωκόρος, προκειμένου να τις αποφύγει, της έδωσε το ποσό των 5 ευρώ, αρνήθηκε όμως την πρότασή της. Τότε η κατηγορουμένη αιφνιδίως απώθησε την ανήλικη επάνω του κι εκείνη με επιδέξια κίνηση αφαίρεσε από τη δεξιά τσέπη του παντελονιού του ένα κινητό τηλέφωνο.

Το θύμα, με τη χρήση άλλου κινητού τηλεφώνου κάλεσε την αστυνομία και άντρες της ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και τις συνέλαβαν.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη