Πήλιο: Τον τράβηξαν από το παράθυρο ενώ απειλούσε να αυτοκτονήσει - Θρίλερ στην Πορταριά!

Η απόπειρα αυτοκτονίας στην Πορταριά έκρυβε μια ιστορία που έχει συγκινήσει τους κατοίκους...

Έναν 50χρονο, κάτοικο Μακρινίτσας, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει τα ξημερώματα στην Πορταριά, έσωσαν αστυνομικοί, τραβώντας τον πριν πηδήξει από παράθυρο του δευτέρου ορόφου πανσιόν της περιοχής.

Ο παρολίγο αυτόχειρας, στις 04.15 τα ξημερώματα, ενώ πήγε με το αγροτικό του αυτοκίνητο από τη Μακρινίτσα στην Πορταριά, μπήκε σε πανσιόν, ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και απειλούσε να πηδήξει στο κενό. Η ιδιοκτήτρια ειδοποίησε την Αστυνομία και επί τόπου πήγαν αστυνομικοί του Α.Τ. Περιφέρειας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο δωμάτιο που βρισκόταν που 50χρονος άνδρας, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι μοναχικός τύπος και τον τράβηξαν από το παράθυρο πριν πέσει στο κενό.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και παραμένει, ενώ ζητήθηκε ψυχιατρική εξέταση, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, διότι τους περασμένους μήνες έχασε την πατέρα του, που ζούσαν μαζί (είχε χάσει και τη μητέρα του προ ενός περίπου έτους), ενώ όλο το καλοκαίρι βρισκόταν απομονωμένες σε καλύβι στο βουνό και πρόσφατα κατέβηκε ξανά στη Μακρινίτσα.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη