Ρόδος: Λούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολύθηκε μπροστά τους

Συγκλονιστικές σκηνές στους πρόποδες του Φιλερήμου - Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον άντρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει...

Σε απόπειρα αυτοκτονίας που έγινε από έναν 50χρονο, οφείλεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι αρμόδιες αρχές, η φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στους πρόποδες του Φιλερήμου.

Ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας φέρεται να λούστηκε με ένα μπετόνι βενζίνη που είχε μαζί του και έβαλε φωτιά, με σκοπό να βάλει τέρμα στην ζωή του. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της υγείας του, η οποία πάντως είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι γιατροί στα επείγοντα έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή και χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες εξαιρετικά κρίσιμες.
Η φωτιά που εξαιτίας του περιστατικού επεκτάθηκε στο δάσος, αλλά έπειτα απο συντονισμένες ενέργειες των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων του νησιού και των εθελοντών που έσπευσαν επι τόπου, τέθηκε υπό έλεγχο.

Δείτε στο επόμενο βίντεο τις δραματικές σκηνές, με τη μεταφορά του τραυματία από το σημείο που προσπάθησε να αυτοκτονήσει σε ασθενοφόρο...Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη