Ο απατεώνας έφτιαξε ολόκληρο σενάριο για... ένα τσουβάλι ζωοτροφή

Όσο για το θύμα... Δεν ήταν μόνο το τσουβάλι με τη ζωοτροφή που έκανε "δώρο" στον άγνωστο, ήταν και τα χιλιόμετρα που χρειάστηκε να διανύσει για να φτάσει στον δήθεν πελάτη!

Ο ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, έπεσε θύμα ενός απατεώνα που "πατώντας" πάνω στην ανάγκη για δουλειά,
τηλεφώνησε στον επαγγελματία (από κινητό χωρίς απόκρυψη μάλιστα), του συστήθηκε και κατόπιν... του "έσκασε" το παραμύθι!
"Θέλω να μου φτιάξεις μια ηλεκτρική εγκατάσταση σε μια αποθήκη και ένα σπίτι" του είπε και του ζήτησε να πάει επί τόπου, στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, ώστε να δει από κοντά τα δύο κτίσματα.

Ο ηλεκτρολόγος πείστηκε, μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήρε το δρόμο προς την περιοχή όπου του είχε δώσει ραντεβού ο "πελάτης".
Στη διαδρομή, το κινητό του χτύπησε ξανά. Ο "πελάτης" του ζητούσε να τον εξυπηρετήσει, αγοράζοντας από το δρόμο ένα τσουβάλι ζωοτροφή, την οποία θα του πλήρωνε όταν θα βρίσκονταν από κοντά.
Ο ηλεκτρολόγος και πάλι ανυποψίαστος, δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά...
Αγόρασε τη ζωοτροφή και συνέχισε τη διαδρομή του.

Τηλεφωνικά οι δύο άνδρες επικοινώνησαν ξανά, ώστε ο τεχνίτης να εντοπίσει την αποθήκη που έχρηζε παρεμβάσεων.
Ο "πελάτης" του ζήτησε να αφήσει τη ζωοτροφή εκεί και να συνεχίσει προς το σπίτι του, που βρισκόταν σε απόσταση 100 μέτρων.
"Έλα να πιούμε και μια ρακή, έχω και καλό τυρί!"  του είπε μάλιστα, όμως ο ηλεκτρολόγος τελικά, ούτε ρακή ήπιε, ούτε τυρί έφαγε, ούτε καν... τον πελάτη βρήκε!
Στην τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία, ο απατεώνας αναφέρθηκε σε κάποιο... στενάκι στο οποίο έπρεπε να στρίψει ο ηλεκτρολόγος.

Ήταν όλα ξεκάθαρα... ο τεχνίτης επέστρεψε στην αποθήκη και το τσουβάλι είχε εξαφανιστεί! Όσο για το τηλέφωνο του απατεώνα... έκτοτε δείχνει να είναι συνεχώς κατειλημμένο.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη