Ο εν διαστάσει σύζυγος ξυλοφόρτωσε τον εραστή της γυναίκας του και απήγαγε αυτήν και το παιδί της!

- "Μπούκαρε μαζί με φίλο του το πρωί στις 9 π.μ. στο διαμέρισμα της εν διαστάσει συζύγου του
- Χτύπησαν τον νέο σύντροφό της και υπό την απειλή όπλου άρπαξαν αυτήν και το 2χρονο παιδί
- Δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι πατέρας του 2χρονου παιδιού 
- Ανθρωποκυνηγητό για να αποφευχθεί πιθανή τραγωδία, καθώς ο δράστης φαινόταν ιδιαίτερα αποφασισμένος
- Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο απαγωγέας ήρθε σε επαφή με τις Αρχές
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πρωτοφανή υπόθεση εξετάζει η αστυνομία της Κύπρου, καθώς η απαγωγή έλαβε χώρα στις 9 π.μ., όταν με ιδιαίτερη βιαιότητα ο δράστης συνεπικουρούμενος από φίλο του "μπούκαρε" στο διαμέρισμα της εν διαστάσει συζύγου του, ξυλοφορτώνοντας τον νυν σύντροφό της.

Η καταγγελία έγινε από τον Ελληνοκύπριο νυν σύντροφο της γυναίκας, ο οποίος έζησε στιγμές τρόμου, καθώς όντας χτυπημένος αντίκρισε τους δύο δράστες να αρπάζουν την γυναίκα και το 2χρονο παιδί της, φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση!

Ο φερόμενος ως απαγωγέας μαζί με τον φίλο του ταξίδεψε από τη Λευκωσία στη Λάρνακα, όπου διέμενε το ζευγάρι και εισέβαλε στο διαμέρισμα μαζί με φίλο του και πριν απαγάγουν τη γυναίκα και το παιδί, σύμφωνα με την καταγγελία, χτύπησαν τον νυν συμβίο της.

Εξάλλου, η αστυνομία εδώ και ώρα έχει εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου κυνηγητό προς αποτροπή μιας πιθανής τραγωδίας, καθώς ο εν διαστάσει σύζυγος εμφανίζεται ιδιαίτερα αποφασισμένος. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο ίχνος των 2 απαγωγέων και της γυναίκας με το 2χρονο παιδί της. Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει συγκεκριμένο όχημα με το όποιο διέφυγαν οι φερόμενοι ως δράστες με τη γυναίκα και το παιδί.

Η γυναίκα έχει ακόμη ένα μεγαλύτερο παιδί το οποίο ευτυχώς εκείνη τη στιγμή βρισκόταν με τη μητέρα της.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο απαγωγέας έχει έρθει σε επαφή με τις αστυνομικές Αρχές και φέρεται να έχει εκφράσει την πρόθεσή του να παραδοθεί.

Πηγή: newsit.com.cy

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη