Θεσσαλία: Στη φυλακή για δικαιώματα μουσικής - Ο γολγοθάς και η σύλληψη της γυναίκας που καταδικάστηκε!

Όταν η γυναίκα άκουσε να χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού της, δύσκολα μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν...

Στη φυλακή, εξαιτίας της αδυναμίας της να πληρώσει, οδηγήθηκε χθες 46χρονη επαγγελματίας από τη Νέα Αγχίαλο. Σε βάρος της, σύμφωνα με την αστυνομία, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 13 μηνών για παράβαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων και για υγειονομικές διατάξεις.

Χθες, αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού προχώρησαν στη σύλληψή της. Η 46χρονη δήλωσε αδυναμία καθώς όπως εξήγησε δεν είχε τα χρήματα να πληρώσει για την καταδικαστική απόφαση και έτσι σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 46χρονη επαγγελματίας διατηρούσε για χρόνια κεντρικό καφέ στη Νέα Αγχίαλο όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Τα τελευταία χρόνια όμως η επιχείρηση δεν είχε τζίρους με αποτέλεσμα να κατεβάσει «ρολά».

Από εκεί ξεκινά και ο γολγοθάς για την 46χρονη καθώς είχαν συσσωρευτεί διάφορες οφειλές για υγειονομικές παραβάσεις αλλά και οφειλές προς εταιρεία πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων. Η 46χρονη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων αλλά και για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η ποινή εκκρεμούσε μέχρι χθες, που οι Αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού, με το έγγραφο της Εισαγγελίας στα χέρια τους, χτύπησαν την πόρτα της. Η 46χρονη δήλωσε πλήρη αδυναμία να καταβάλλει το ποσό της καταδικαστικής απόφασης και πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη