Ρόδος: Επιτέθηκε σε δασκάλα έξω από σχολείο - Η προσπέραση και το ξέσπασμα της μητέρας μαθητή!

Διαβάστε πως περιγράφει το συμβάν ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου και τι απαντάει η μητέρα...

Ένα θλιβερό επεισόδιο διαδραματίστηκε έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού όταν μητέρα επιτέθηκε και χτύπησε στο πρόσωπο, δασκάλα του σχολείου, την ώρα που σταμάτησε το αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολικού συγκροτήματος, το επεισόδιο δεν έχει σχέση με την λειτουργία του σχολείου.

Αφορά διένεξη που είχε σημειωθεί λίγα λεπτά νωρίτερα και διαπληκτισμό ανάμεσα στις δύο γυναίκες την ώρα που οδηγούσαν. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθεί και η ίδια η Δικαιοσύνη, ανεξαρτήτως εάν υποβληθούν ή όχι μηνύσεις, καθώς το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων μαθητών και υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στο σχολείο.

H μητέρα που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο, θεωρεί ότι η συμπεριφορά της δασκάλας ήταν απρεπής και η οδική της συμπεριφορά ιδιαίτερα επικίνδυνη και το μόνο που ζήτησε από τη νεαρή εκπαιδευτικό ήταν να της ζητήσει ένα συγγνώμη.

Ειδικότερα όπως υποστηρίζει η μητέρα που ενεπλάκη στο συμβάν, λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης και της στενότητας του δρόμου στον οποίο κινούνταν αρκετά οχήματα, όλοι οι οδηγοί πήγαιναν «σημειωτών» και με ιδιαίτερα μικρή ταχύτητα, ενώ στο αμάξι της επέβαιναν τα παιδιά της και η μητέρα της.

Τότε ήταν που ξαφνικά άκουσε ένα παρατεταμένο κορνάρισμα από αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή δασκάλα. «Μου έκοψε τον δρόμο. Οδηγούσε ιδιαίτερα νευρικά και αγχωμένα. Φοβήθηκα. Δεν υπολόγιζε τίποτα. Μου έκανε ξαφνικά προσπέραση σε ένα σημείο που έμεινα άφωνη», είπε η 40χρονη Μ.Α.

Όταν έφτασαν έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιαλυσού η μητέρα βγήκε από το αμάξι της και ζήτησε σε κατάσταση σοκ το λόγο από την δασκάλα, η οποία όπως υποστηρίζει, όχι μόνο αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της, αλλά και της απάντησε με απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Η πρωταγωνίστρια του επεισοδίου διαψεύδει ότι χτύπησε την δασκάλα και αντιθέτως υπογραμμίζει ότι το μόνο που ήθελε ήταν να της ζητήσει ένα συγγνώμη, αφού εκτιμάει ότι η όλη συμπεριφορά της οφειλόταν στο γεγονός ότι είχε αργήσει να φτάσει στο σχολείο στην ώρα της.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη