Καλαμάτα: Δεν βγήκαν για ψώνια τυχαία με χαρτονόμισμα των 500€ - Σκηνές απείρου κάλλους σε γνωστό πολυκατάστημα της πόλης!

Απίστευτες σκηνές στο ταμείο του πολυκαταστήματος, με την ταμία να παγιδεύεται χωρίς να καταλάβει το παραμικρό...

Κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης έκαναν δύο γυναίκες σε γνωστό πολυκατάστημα στην Καλαμάτα. Δημιούργησαν αναστάτωση για τα ρέστα από ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ κι έφυγαν τελικά παίρνοντας και το 500ρικο και 200 ευρώ επιπλέον.

Πιο αναλυτικά οι δύο γυναίκες -οι οποίες καταζητούνται από την Αστυνομία- πήγαν σαν πελάτισσες στο κατάστημα. Εκαναν τα ψώνια τους και κατεβαίνοντας στο ταμείο, έβγαλαν ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ για να πληρώσουν. 

Η ταμίας πήγε να τους δώσει τα ρέστα, αλλά εκείνες άρχισαν να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν ότι θέλουν να τους χαλάσει ψιλά. Η εργαζόμενη του καταστήματος σάστισε τότε και προσπάθησε να τις ηρεμήσει, γιατί αναστατώθηκαν οι υπόλοιποι πελάτες. 

Εβγαλε λοιπόν χρήματα από το ταμείο για να τους δώσει ρέστα 200 ευρώ, αλλά αυτές κατάφεραν να βουτήξουν μαζί και το 500ρικο. Μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να καταλάβει η ταμίας τι ακριβώς είχε γίνει, οι δύο γυναίκες είχαν ήδη απομακρυνθεί. Από το κατάστημα κλήθηκε την Αστυνομία που ψάχνει να βρει τις δύο απατεώνισσες. 

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη