Άρης στους Διδύμους μέχρι 24 Ιουνίου! Ποια ζώδια ευνοεί και ποια όχι;

Στις 12 Μαΐου ο Άρης ξεκίνησε τη διέλευσή του στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουνίου. Η παρουσία του Άρη στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων θα έχει ως αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθούμε περισσότερο πνευματικά και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τυχόν προβλήματα στις σχέσεις μας, μέσα από ένα ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο. Η δυαδικότητα του ζωδίου θα μας κάνει περισσότερο ευέλικτες με αποτέλεσμα να μπορούμε να "δούμε" πολλές διαφορετικές λύσεις, ώστε να καταλήξουμε στην πιο κατάλληλη για όλους. Οι αλλαγές αυτό το διάστημα είναι επιθυμητές, καθώς θα μας βγάλουν από τη μονοτονία και τη ρουτίνα.

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι αυτά του αέρα -Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι- και της φωτιάς -Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ
Στις 12 Μαΐου ο κυβερνήτης σου Άρης πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό θα είναι πολύ θετικό για σένα, αφού θα μπορέσεις να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου αλλά και σε άλλα πρόσωπα, με αποτέλεσμα να υπάρξει αισθητή βελτίωση στις σχέσεις σου. Αν είσαι single θα γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο κατά τη διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού με το οποίο θα νιώσεις πολύ οικεία. Τέλος, μια πνευματική δραστηριότητα που θα κάνεις μέσα από το χώρο του σπιτιού σου μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Mε την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου από τις 12 του μήνα, σίγουρα θα νιώσεις μια ανακούφιση. Η νέα θέση του στον τομέα των οικονομικών σου που θα διαρκέσει μέχρι και τις 24 Ιουνίου, θα σε παροτρύνει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να εξασφαλίσεις την ευημερία σου. Μια νέα αίσθηση ασφάλειας θα σου προσφέρει και ο σύντροφός σου, γεγονός που θα σε «δέσει» ακόμα περισσότερο μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις 12 του μήνα μία σημαντική πλανητική μετακίνηση θα αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Ιουνίου. Έτσι, μετά από ένα μεγάλο διάστημα ώριμης σκέψης και στρατηγικής, θα αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να βάλεις σε εφαρμογή τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σου σχέδια. Η αποφασιστικότητά σου αλλά και η αυτοπεποίθησή σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 12 Μαΐου η είσοδος του Άρη στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνιστά να μην βιαστείς να εφαρμόσεις τις ιδέες σου, αφού το σημαντικότερο για την ώρα είναι να οργανώσεις όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, καλό θα είναι να προσέξεις παρασκηνιακές συζητήσεις στο χώρο εργασίας σου, που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδες συγκρούσεις. Μετά τις 24 Ιουνίου, με την είσοδο του Άρη στο δικό σου ζώδιο, η επιτυχία θα είναι σίγουρα εξασφαλισμένη.

ΛΕΩΝ
Η μετατόπιση του Άρη από τις 12 Μαΐου σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στα σχέδιά σου και στη συμπεριφορά σου. Έτσι, μέχρι και τις 24 Ιουνίου η δυναμική παρουσία σου σε κοινωνικές δραστηριότητες θα σου ανοίξει ένα νέο δρόμο προσωπικής εξέλιξης. Αν είσαι single, η διάθεσή σου για έρωτες και περιπέτειες θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις πολλές γνωριμίες. Η αίσθηση της ασφάλειας που θα νιώσεις -μετά από πολύ καιρό- θα είναι η ένδειξη ότι και η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μια σταθερή πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
H είσοδος του Άρης στον τομέα της καριέρας σου στις 12 Μαΐου, θα σε «αναγκάσει» να ρίξεις το βάρος σου στην εργασία σου και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μέχρι τις 24 Ιουνίου, αυτό που δεν έχεις υπολογίσει και θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για σένα είναι η υποστήριξη του συντρόφου σου ή ένας καινούριος έρωτας που θα μπει στη ζωή σου -αν είσαι single- που θα αναπτερώσουν κι άλλο το ήδη «ανεβασμένο» ηθικό σου.

ΖΥΓΟΣ
Ο κυβερνήτης των σχέσεών σου, ο Άρης, περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων στις 12 Μαΐου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Ιουνίου. Η διέλευση αυτή θα αποτελέσει ένα ευχάριστο γεγονός για σένα, αφού θα σηματοδοτήσει σοβαρές εξελίξεις στη σχέση σου με τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται ακόμα και να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το διάστημα. Αν πάλι είσαι single, ένας νέος έρωτας που μπορεί να προέρχεται και από άλλη χώρα, θα ανατρέψει ευχάριστα τη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων στις 12 Μαΐου και σε καλεί να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου και κυρίως με τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Έτσι, μέχρι και τις 24 Ιουνίου, θα πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις που σχετίζονται και με τη δουλειά σου. Αν κάνεις μια εργασία που ούτε σου αρέσει ούτε σε καλύπτει οικονομικά, θα πρέπει να αναζητήσεις εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες και θα βρεις αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος του Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 12 Μαΐου, δεν αποτελεί ιδιαίτερα θετικό οιωνό για σένα, αφού είναι πολύ πιθανό να αναδείξει προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση με τον σύντροφό σου και τα οποία θα πρέπει να χειριστείς απόλυτα διπλωματικά για να αποφύγεις εντάσεις και ρήξεις. Ακόμα κι αν διατηρείς μια υγιή σχέση, θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο μέχρι και τις 24 Ιουνίου, καθώς η έλλειψη υπομονής μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συγκρούσεις. Σε περίπτωση που είσαι single, ο Άρης μπορεί να σου φέρει γνωριμίες που όμως θα ξεκινήσουν με μια αντιπαλότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
H είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 12 Μαΐου θα σε υποχρεώσει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου και αυτό ίσως αποτελέσει ακόμα ένα μειονέκτημα στη σχέση σου. Παράλληλα, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη φυσική σου κατάσταση, μιας και το φορτωμένο πρόγραμμα που θα έχεις έως τις 24 Ιουνίου, είναι πιθανό να σε κουράσει. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείς σοβαρά τις προτεραιότητές σου και να αποφασίσεις το καλύτερο για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 12 Μαΐου ο Άρης βάζει τέλος σε μια πολύ κουραστική περίοδο για το ζώδιό σου και περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό θα είναι σαφώς πολύ ευνοϊκό για σένα, αφού θα μπορέσεις να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου, να ξεκινήσεις νέα επιχειρήματα, να διασκεδάσεις, αλλά και να απολαύσεις τον έρωτα. Είτε έχεις ήδη μια σχέση, είτε δημιουργήσεις μια νέα, είτε ενδώσεις σε διάφορους πειρασμούς που σε περιτριγυρίζουν, η χαρά που θα νιώσεις θα είναι το ίδιο έντονη.

ΙΧΘΕΙΣ
Η είσοδος του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινάει στις 12 Μαΐου και φαίνεται ότι θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου και να τελειώσεις τυχόν δουλειές που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Είτε πρόκειται για μια ανακαίνιση είτε για μια μετακόμιση, πρέπει τώρα να ασχοληθείς συστηματικά με αυτό το ζήτημα. Η διέλευση αυτή που θα διαρκέσει μέχρι και τις 24 Ιουνίου, θα μπορούσε να είναι πραγματικά πολύ κουραστική, όμως ευτυχώς η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστό καταμερισμό του χρόνου σου, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις και τον έρωτα. Αν μάλιστα είσαι single, ένας νέος έρωτας ή η αποκατάσταση μιας παλιάς σχέσης -στην ανάδρομη πορεία του Ερμή- θα σου εξασφαλίσουν τη θετική ενέργεια που χρειάζεσαι.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη