ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Μαΐου. Τι λένε τα άστρα;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για αυτήν την εβδομάδα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Πως εξελίσσεται ο Μάιος και τι υπόσχονται οι αστρολογικές σου προβλέψεις;

ΚΡΙΟΣ
Θα σε απασχολήσουν πολλά πράγματα την εβδομάδα αυτή που θα πρέπει να βάλεις σε τάξη. Οργάνωσε με προσοχή τις κινήσεις σου για να μην γίνουν λάθη και προσπάθησε να τακτοποιήσεις ό,τι εκκρεμότητες είχες αφήσει από παλιά. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων την Τρίτη, θα σου δοθεί η δυνατότητα να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και γι’ αυτό θα επιδιώξεις να απομακρυνθείς κάπως από τα άτομα που σε περιβάλλουν. Τα συναισθήματά σου θα είναι μπερδεμένα, αλλά αν συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, θα καταφέρεις να βρεις τις πολυπόθητες απαντήσεις που ζητάς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Ευχάριστες συζητήσεις για τα κοινά σας σχέδια θα σας φέρουν πιο κοντά και θα ανανεώσουν τον έρωτα σας. Οι singles, με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας ωφελήσουν, ώστε να κάνετε νέες, πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον εαυτό σου. Κινήσου συστηματικά και δούλεψε σκληρά για να ξεμπερδεύεις μια και καλή με εκκρεμότητες που συνεχώς αποφεύγεις. Τα οικονομικά σου ζητήματα καλά θα κάνεις να τα αντιμετωπίσεις υπεύθυνα και να φτιάξεις ένα πλάνο που θα σε οδηγήσει στην ισορροπία των εσόδων με τα έξοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην πιεστείς για πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σου, αλλά δώσε προτεραιότητα σε αυτά που αφορούν στο μέλλον σου. Την Τρίτη, που ο Άρης θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου για να εισέλθει στους Διδύμους, απόφυγε τις εντάσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον και χειρίσου με διπλωματία τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές από τις αλλαγές που επιθυμούσες όλο το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό ρύθμισε τις δουλειές σου με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

Αισθηματικές
Θα μπορέσετε να λύσετε πολλά από τα ζητήματα που στο παρελθόν σας πίεζαν. Μην χάσετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας. Αν είσαι single, θα βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν προβλήματα του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις να ξεκινήσεις έναν νέο δεσμό.

Επαγγελματικές
Φρόντισε στη δουλειά σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Ορισμένες ευκαιρίες που είναι πιθανό να σου παρουσιαστούν, μην τις αφήσεις να χαθούν, αλλά κάνε τα πάντα για να τις αξιοποιήσεις. Ρύθμισε στα οικονομικά σου ό,τι εκκρεμότητες έχεις και μην επηρεάζεσαι από μια καταναλωτική μανία που σε τριγυρίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική. Οι διάφορες υποχρεώσεις που έχεις θα σου δημιουργήσουν έντονο προβληματισμό και άγχος. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και μην παρασύρεσαι από προσταγές τρίτων. Την Τρίτη, που ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, να περιμένεις σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο που θα χρειαστούν ιδιαίτερο χειρισμό για να καταφέρεις να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδά σου. Το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί και θα αυξήσει την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Έντονα θα σε απασχολήσει η συμπεριφορά του συντρόφου σου την εβδομάδα αυτή. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να είσαι υπομονετική μαζί του. Όσον αφορά στις singles του ζωδίου, τώρα που ο Άρης θα σας συντροφεύει, οι κατακτήσεις που θα έχετε θα είναι πολλές και καινούρια πρόσωπα θα έρθουν και θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις πρωτοβουλίες προκειμένου να προχωρήσουν υποθέσεις που εδώ και καιρό ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να είσαι μετρημένη στα λόγια και στις κινήσεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε μπλέξουν ή να μπλέξεις σε καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ατμόσφαιρα στις σχέσεις με τον σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου θα είναι ιδιαίτερα τεταμένη κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Απόφυγε να πάρεις πρωτοβουλίες και συγκράτησε τον εκνευρισμό σου. Απόφυγε επίσης να κοινοποιήσεις τα σχέδια σου σε τρίτους, ιδιαίτερα την Τρίτη, που ο Άρης θα εισέλθει στον Διδύμους και υπάρχει κίνδυνος να πέσεις θύμα εξαπάτησης από άτομα που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να βάλεις πιο γερές βάσεις στη σχέση σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική στις υποσχέσεις που δίνεις, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τις τηρήσεις και στο τέλος να απογοητεύσεις τον σύντροφό σου. Οι singles του ζωδίου κυνηγήστε περισσότερο το ερωτικό σας μέλλον τώρα, που η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σας και έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε κάτι αξιόλογο.

Επαγγελματικές
Με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα μπορέσεις να κάνεις τις αποδόσεις σου στην εργασία σου καλύτερες. Θα έχεις την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που σου χρειάζεται για να ανταπεξέλθεις στο πιεστικό πρόγραμμα που θα σου επιβληθεί από τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου να περιορίσεις όσο περισσότερο μπορείς τα έξοδά σου. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες θα σε απασχολήσουν πολύ.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να ρυθμίσεις με προσοχή τις εκκρεμότητες που έχεις. Με το δυναμισμό σου θα μπορέσεις να επιτύχεις πολλά πράγματα. Μερικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, καλά θα κάνεις να τις προσέξεις και να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε επιπόλαιες ενέργειες. Από την Τρίτη και μετά, που ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων, να περιμένεις μία έκπληξη στα ερωτικά σου. Αν είσαι μόνη, ένας έρωτας θα σε γοητεύσει και θα σε ταρακουνήσει. Να είσαι σε ετοιμότητα!

Αισθηματικές
Με τον ερωτισμό σου στα ύψη, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να σταθείς στο πλάι του σε προβλήματα που περνάει αυτό το διάστημα και να είσαι τρυφερή και συγκαταβατική μαζί του περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αν είσαι single, έχε τεντωμένες τις κεραίες σου, γιατί οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες, οι οποίες θα σε αναδείξουν. Μην διστάσεις να κάνεις πράγματα που θα σε ωφελήσουν, φοβούμενη τις αλλαγές. Στα οικονομικά σου λάβε τα μέτρα σου, τακτοποίησε παλιές οφειλές και μην ανοίγεις νέα μέτωπα πριν ξεμπερδέψεις με προηγούμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι εξελίξεις θα είναι πολλές μέσα στην εβδομάδα. Λόγω της νέας θέσης του Άρη στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, καλά θα κάνεις να αποφύγεις ενέργειες που θα σε πιέσουν μελλοντικά. Οι συζητήσεις που θα κάνεις όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, μάλλον δεν θα καταλήξουν σε σταθερά αποτελέσματα, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Επαναπροσδιόρισε τα πράγματα και ολοκλήρωσε τα σχέδια που έχεις μισοτελειωμένα.

Αισθηματικές
Πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Μην είστε απόμακροι, αλλά βρείτε τρόπους για να μονιάσετε. Αν είσαι single, η εβδομάδα αυτή θα είναι σημαντική, γιατί με την Αφροδίτη να παραμένει στον Καρκίνο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα έχει πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένη. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα, αλλά κινήσου μεθοδευμένα. Τις οικονομικές υποθέσεις θα πρέπει να τις προσέξεις πολύ. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποια ζητήματα που δεν σε αφορούν και εκθέσεις την εικόνα σου στους ανωτέρους σου.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις γύρω από θέματα καριέρας. Λόγω της νέας θέσης του Άρη στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, που θα σε επηρεάσει αρνητικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου με άτομα κύρους και πρόσεξε τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Ίσως μάλιστα νιώσεις ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, παγιδευμένη ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένειά σου. Ζήτα τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και άκουσε και τη δική τους γνώμη.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένες καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με υπευθυνότητα με τα ζητήματα που αφορούν στη σχέση σας. Ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα με το ταίρι σας και μην αφήνετε να επικρατούν ανάμεσα σας ασάφειες. Όσον αφορά στις singles, αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα αυτήν την περίοδο είναι η ανεμελιά και η διάθεση σας για παιχνίδι και φλερτ, γεγονός που θα φέρει στα πόδια σας πολλούς υποψήφιους εραστές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σε περιμένει μία σημαντική επιτυχία και μία ηθική ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στα οικονομικά σου τρίτοι. Συζητήσεις για νέα ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις σταδιακά τα έσοδα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μερικά πράγματα την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τα ρυθμίσεις με σοβαρότητα, γιατί υπάρχουν λεπτομέρειες που πιθανόν να σου διαφύγουν. Δείξε δυναμισμό και θα πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Την Τρίτη που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οριστικά υποθέσεις της καριέρας σου, που στο παρελθόν καθυστερούσαν ή αποτύγχαναν και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία. Βέβαια, η ένταση δεν θα λείπει! Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αναγνωριστούν τώρα οι προσπάθειές σου και η φήμη σου να διαδοθεί!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δώσεις περισσότερη σημασία στο ταίρι σου την εβδομάδα αυτή. Άκουσε τις ανάγκες του συντρόφου σου και μην εθελοτυφλείς. Αν είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα χρειαστεί να ακολουθήσεις πιστά ένα πρόγραμμα. Θα χρειαστεί να κοπιάσεις λίγο παραπάνω για να μπορέσεις να επιτύχεις. Τις οικονομικές υποθέσεις καλά θα κάνεις να τις ρυθμίσεις με σοβαρότητα. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν γεγονότα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά πιεστική για εσένα και καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Κάποιες εντάσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου θα σε απασχολήσουν, αλλά ίσως δεν χρειάζεται να τους δώσεις μεγαλύτερη έκταση. Ο Άρης από την Τρίτη και μετά σε καλεί να συζητήσεις και να επεξεργαστείς το ενδεχόμενο αλλαγών στις καθημερινές σου συνήθειες, αλλά και στη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου θα σε απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες, αλλά αν μείνεις πιστή στα λόγια και στις υποσχέσεις σου, τότε μπορείς να επαναφέρεις το καλό κλίμα στο σπίτι. Αν είσαι single καλύτερα να αποφύγεις να μπλέξεις σε εφήμερες σχέσεις. Πάρε το χρόνο σου μέχρι να βρεθεί κάτι καλό και μην αναλώνεσαι!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα και έφερναν εμπόδια στην πρόοδό σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις πράγματα που θα σε πιέσουν. Μελέτησε τις επιλογές που έχεις και μην κάνεις επιπολαιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πίεση που θα νιώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είναι έντονη. Καλά θα κάνεις να μην καταπιαστείς με πολλά πράγματα μαζί, αλλά κινήσου με αργούς ρυθμούς, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρη για τα βήματά σου. Συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα θα σε χαροποιήσουν. Την Τρίτη, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, η κρίση σου μπορεί να είναι θολή, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σου. Πρόσεξε λοιπόν, για να μην δημιουργήσεις προβλήματα από το πουθενά! Το Σαββατοκύριακο, η επαφή σου με κόσμο θα σου φτιάξει σημαντικά τη διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο δύσκολη. Θα πρέπει να είσαι υπομονετική με το σύντροφό σου και να δείξεις κατανόηση απέναντί του. Αν είσαι μόνη, θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις καινούριες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλό θα ήταν να εξετάσεις με προσοχή κάποιες αλλαγές που επιθυμείς να κάνεις. Σκέψου καλά προτάσεις που πιθανόν να σου γίνουν και μην αποφασίσεις, αν δεν είσαι σίγουρη ότι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά ζητήματα θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις με προσοχή. Απόφυγε τα καινούρια ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με σύμμαχο την καλή σου διάθεση, αλλά και με το δυναμισμό σου θα μπορέσεις να κάνεις πολλά πράγματα που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν. Καινούρια ξεκινήματα θα σε βοηθήσουν να δεις κάποια πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί αργές, αλλά ριζικές αλλαγές στα οικονομικά σου και στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Από την Τρίτη και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, ίσως υπάρξουν επιπλοκές από εσφαλμένες επιλογές σου ή από την τάση σου να παρασύρεσαι σε εύκολες υποσχέσεις. Πρόσεχε τώρα, για να έχεις στο μέλλον!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την παραμονή της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Αν είσαι μόνη, κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, γιατί έχεις όλες τις προοπτικές να ξεκινήσεις τώρα μία νέα, πολλά υποσχόμενη, ερωτική ζωή!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις την εβδομάδα αυτή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Οργάνωσε τις κινήσεις σου για να μην έχεις σοβαρά προβλήματα αργότερα, αλλά και για να προλάβεις τις εξελίξεις πριν σε προλάβουν αυτές. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να είσαι συνετή. Απόφυγε τις κινήσεις που είναι πιθανό να σε ζημιώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Σε κάποια πράγματα θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, γιατί είναι πολύ πιθανόν κάποιες υποθέσεις σου να μην πάνε ακριβώς όπως τις υπολόγιζες. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις καταστάσεις που σε περιόριζαν και ρίσκαρε να κάνεις αλλαγές, που θα σε ωφελήσουν. Η νέα θέση του Άρη στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά, ισχυροποιεί το πάθος και τη διάθεσή σου για επιτυχία και τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι να βάλεις μια τάξη στα θέματα που αφορούν στη σχέση σου. Μην κάνεις πράγματα που θα σε  απομακρύνουν από το ταίρι σου. Οι singles, να ξέρετε πως η τύχη είναι με το μέρος σας! Μία γνωριμία σε κάποια έξοδό σας, θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητά σας και θα σας δώσει την προοπτική μιας νέας σχέσης.

Επαγγελματικές
Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πράγματα που στην εργασία σου σε κρατούσαν σε στασιμότητα. Να ξέρεις ότι διανύεις μία ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο και μπορείς να ξεκινήσεις νέα, φιλόδοξα σχέδια, με πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Ορισμένες γραφειοκρατικές υποθέσεις θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα!

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη