Στο πένθος η αδερφή της Nicole Kidman - Η νέα απώλεια που συγκλόνισε την οικογένεια

Ο πρώην σύζυγός της Antonia Kidman , Agnus Hawley, πατέρας των τεσσάρων εκ των πέντε παιδιών της αδερφής της Nicole Kidman, πέθανε ξαφνικά μετά από καρδιακό επεισόδιο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια για μία ακόμα φορά. Πριν από 7 μήνες είχε πεθάνει με τον ίδιο τρόπο και ο πατέρας της Antonia και της Nicole, Dr. Anthony Kidman.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που απέστειλε ο αδερφός του Agnus Hawley σε Αυστραλιανή ιστοσελίδα: "O Agnus Hawley πέθανε χθες ξαφνικά στην ηλικία των 46 ετών. Όπως όλα δείχνουν η αιτία του θανάτου του ήταν καρδιακό επεισόδιο που συνέβη όσο αυτός βρισκόταν σε επαγγελματικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη".

Η Antonia Kidman με τον πρώην σύζυγό της Agnus Hawley.

Το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο το 2007, ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους καθώς τους ένωναν για πάντα τα τέσσερα παιδιά τους. Άλλωστε και οι δύο είχαν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή. Ο Agnus Hawley είχε παντρευτεί την Prue Fischer κι η Antonia Kidman τον επιχειρηματία Graig Marran, με τον οποίο απέκτησε και το πέμπτο της παιδί.

Ο θάνατός του έρχεται να συγκλονίσει την οικογένεια Kidman 7 μήνες μόλις μετά τον θάνατο του Dr. Anthony Kidman. Ο πατέρας της star και της αδερφής της, έχασε ξαφνικά τη ζωή του στο ταξίδι που έκανε στην Σιγκαπούρη με σκοπό να επισκεφθεί την Antonia και την οικογένειά της που ζει εκεί. 

Η Nicole Kidman με τον πατέρα της Dr. Anthony που έφυγε από την ζωή πριν από 7 μήνες.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη