Πάτρα: Ο οδηγός του λεωφορείου δεν είχε το μυαλό του μόνο στο τιμόνι - Σύλληψη κατά τη διάρκεια της διαδρομής!

Πρωτοφανείς καταστάσεις μέσα σε αστικό λεωφορείο της Πάτρας, με τον οδηγό να συλλαμβάνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών...

Επ’ αυτοφώρω να πουλά χρησιμοποιημένα εισιτήρια και ουσιαστικά να «πλουτίζει», βρέθηκε ο οδηγός αστικού λεωφορείου στην Πάτρα. Πρόκειται για έναν 49χρονο άνδρα, οδηγό του αστικού ΚΤΕΛ, ο οποίος εκτελούσε τη γραμμή «9» Έλληνος Στρατιώτου - Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Ασφάλεια Πατρών, ο συγκεκριμένος, μάζευε τα «χτυπημένα» εισιτήρια τα οποία ήταν ελαφρώς χρησιμοποιημένα και με το που έμπαιναν επιβάτες στο λεωφορείο, όταν δεν είχαν εισιτήριο, τους πωλούσε αυτά και τα κέρδη τα έβαζε… στην τσέπη.

Μετά την καταγγελία, στήθηκε επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ., προσημειώθηκαν εισιτήρια και αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους επιβάτες. Όταν τους έδωσε από αυτά, τον συνέλαβαν, συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρόης. Όπως υποστηρίζει η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, η «ζημιά» που έχει προκαλέσει ο συγκεκριμένος οδηγός, φαίνεται πως αγγίζει το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη