Πάτρα: Αποκαλύψεις για το σατανικό ζευγάρι που πότιζε με χάπια την απατημένη σύζυγο - Ο εραστής και το ραντεβού παγίδα!

Σάλος στην τοπική κοινωνία από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα - Η υπόθεση έγινε πρωτοσέλιδο σε μεγάλη εφημερίδα και προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις...

Εκείνος γνωστός επιχειρηματίας. Εκείνη, χωρισμένη, γύρω στα 40. Αν και η σύζυγος του επιχειρηματία ήταν μικρότερη σε ηλικία, εκείνος ήταν φουλ ερωτευμένος με την διαζευγμένη γυναίκα. Και τότε έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Ο σύζυγος προσέλαβε την ερωμένη του... ως οικιακή βοηθό και με σκοπό να προσέχει το παιδί του ζευγαριού!

Το ζευγάρι είχε ήδη ετοιμάσει το δαιμόνιο πλάνο του και σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες από το στενό τους περιβάλλον, η σκέψη τους.... ήταν σατανική!


Η δαιμόνια οικιακή βοηθός έκανε τη φίλη στην σύζυγο, κέρδισε σιγά σιγά την εμπιστοσύνη της και άρχισε να μεταφέρει... "κακιούλες" για το σύζυγο. Της έλεγε τάχα ότι την απατάει, ότι τον είδε, ότι της αξίζει κάτι καλύτερο. Της γνώρισε μάλιστα και ένα φίλο της! Και όλα τα παραπάνω εν γνώσει του επιχειρηματία!

Το «ψηστήρι» καλά κρατούσε όμως το ζευγάρι χρειαζόταν και αποδείξεις. Ετσι «έστησαν» ένα ραντεβού με τον λεγάμενο υποψήφιο... εραστή! Η γυναίκα ήξερε από την αρχή ότι δεν θα έκανε τίποτα, όμως η οικιακή βοηθός την είχε πείσει πως ένα ραντεβού για καφέ... δεν θα «χαλούσε την σούπα»! Και όντως αυτό κανονίστηκε!

Στο ραντεβού όμως είχαν πάει και οι εραστές, έβγαλαν φωτογραφίες και άρχισαν να τις δείχνουν στο σόι! Έβγαλαν την γυναίκα... με εραστή, την στιγμή που εκείνη δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα! Όμως η οικογένειά της είναι παλαιών αρχών και τα έβαλε μαζί της!

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως... μέχρι και ψυχοφάρμακα της έβαζαν για να «αλλάξουν» την προσωπικότητά της. Ο σύζυγος πρότεινε να εγκατασταθεί μόνιμα η οικιακή βοηθός στο σπίτι για να φροντίζει το μικρό και φυσικά με τον τρόπο αυτό... έκαναν ευκολότερες τις συναντήσεις του, αφού ουσιαστικά είχαν βγάλει ανίκανη την γυναίκα που λόγω του γάμου στεκόταν εμπόδιο... στην σχέση τους.


Ο χρόνος κυλούσε, το ζευγάρι απολάμβανε τον έρωτά του, όμως λογάριαζαν... χωρίς τον αδελφό της γυναίκας. Ο οποίος κάτι είχε υποψιαστεί και αποφάσισε να δράσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως έβαλε μικρόφωνα στο σπίτι και κατέγραψε όλα όσα συνέβαιναν. Και όταν επιβεβαίωσε τις υποψίες του πήγε με καραμπίνα στο σπίτι και πήρε την αδελφή του. Η γυναίκα σήμερα ζει με το παιδί της, αφού μετά τον ντόρο που έγινε το ζευγάρι των δαιμόνιων εραστών... έφυγε για χώρα του εξωτερικού.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη