Διαφέρει και το δείχνει

Ολοκληρώνεται σίγα –σίγα ένα ακόμη πρωτάθλημα της Super League

Ο Παναιτωλικός είχε  μια ακόμη αξιοπρόσεκτη παρουσία που δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν. Το εκπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε στο τρίμηνο Νοέμβριος (2014) Φεβρουάριος (2015) ακόμη μνημονεύεται όχι μόνο από τους φίλους της ομάδας, αλλά σχεδόν από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Τώρα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος η έξοδος στην Ευρώπη που πριν φαίνονταν πιο εφικτή δεν είναι στο χέρι του.  Όποια και αν είναι όμως η κατάληξη στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Αγρινίου έκανε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Αυτό είναι ένα αγωνιστικό κέρδος αναμφισβήτητο.

Το μεγάλο όμως όφελος και το ύψιστο παράσημο που μπορεί να έχει κατακτήσει ο Παναιτωλικός είναι ότι περνά << ατσαλάκωτος >>  από την καθημερινή καταιγίδα των αποκαλύψεων για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.  Αυτό βέβαια αποτελεί κοινό μυστικό στους γνώστες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με βάση αυτό η ομάδα του Αγρίνιου έχει διευρύνει και πολλαπλασιάσει  τις συμπάθειες της στον χώρο πανελλαδικά.  Οι φίλοι του Παναιτωλικού δεν έχουν καταγωγή μόνο από την Αιτ/νια. Είναι και στην Μακεδονία , την Ήπειρο , την Κρήτη, την Αττική , την Πελοπόννησο.  Είναι παντού. Όλοι  ξέρουν ότι είναι αλλιώς και ότι  πρεσβεύει κάτι το διαφορετικό .
Απλά τώρα πλέον επιβεβαιώνεται έμπρακτα. Στα πορίσματα  χιλιάδων σελίδων των ανακριτών ,στις απολογίες του συνόλου των θεσμικών και όχι μόνο παραγόντων του αθλήματος, η λέξη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν αναφέρεται πουθενά.

Εμείς δεν είμαστε, ούτε θέλουμε να το παίξουμε δικαστές και τιμητές των πάντων όπως καθημερινά επιχειρούν  πολλοί.  Καταγράφουμε και αναδεικνύουμε μια πραγματικότητα που πρέπει να κάνει περήφανους του φίλους του Παναιτωλικού για την ομάδα τους.  Θεωρούμε ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας ακόμη και από την αγωνιστική βελτίωση που παρουσιάζει κάθε χρόνο.

Πηγή: agriniopress.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη