Ηλεία: Έφτασε στο εξοχικό και της ''κόπηκαν'' τα γόνατα - Το σοκ της ιδιοκτήτριας από την εικόνα που αντίκρισε!

Απίστευτο και όμως... ελληνικό αυτό που συνέβη, με την ιδιοκτήτρια να προσπαθεί να καταλάβει αυτό που είχε συμβεί 

Mε κατάρρευση κινδυνεύει το πατρικό σπίτι μιας 50χρονης γυναίκας στα Μυρώνια του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, καθώς άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από το πέτρινο διώροφο... τις πέτρες!

Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και δεν είναι το μόνο στην ελληνική επαρχία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν κυρίως σε εγκαταλελλειμένα χωριά ή με λίγους κατοίκους, σπίτια απομακρυσμένα από τον οικιστικό ιστό για να πάρουν παλιές αλλά πολύτιμες πέτρες, προκειμένου να δώσουν στο δικό τους σπίτι λάμψη, αίγλη και αρχοντιά από ένα παλιό παραδοσιακό σπίτι.

Και επειδή οι πέτρες και τα υπόλοιπα αντικείμενα εκτός από δυσεύρετα είναι και πανάκριβα... τα κλέβουν. Η γυναίκα που μένει μόνιμα στην Αθήνα, φτάνοντας στο χωριό καταγωγής της, βρέθηκε μπροστά σε μια απίστευτη εικόνα.

Οι άγνωστοι δράστες της είχαν αφαιρέσει από το διώροφο κτίριο, εβδομήντα πέτρες από τα «αγκωνάρια» και τις μπροστινές πόρτες, με αποτέλεσμα το κτίριο να κινδυνεύει με κατάρρευση. Τώρα αναζητά τα υλικά εκείνα που απαιτούνται να επανατοποθετηθούν για να σώσει το πατρικό της...

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη