Θεσσαλονίκη: Πλήρωσε 4.000€ για να γίνει πατέρας του ανήλικου παιδιού της - Το κόλπο πήρε απρόσμενη τροπή την τελευταία στιγμή!

Φως σε μια καλά οργανωμένη επιχείρηση απάτης έριξαν οι αστυνομικοί, για να ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις...

Ένας ακόμη Πακιστανός αποπειράθηκε να εξασφαλίσει άδεια παραμονής στη χώρα μας, αναγνωρίζοντας ως δικό του παιδί το ανήλικο τέκνο νεαρής γυναίκας. Πρόκειται για την τέταρτη υπόθεση παράνομης νομιμοποίησης αλλοδαπού με τη συγκεκριμένη μέθοδο που φέρνει στο «φως» η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, καθώς άλλα τρία περιστατικά είχαν εξιχνιαστεί τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ παρόμοια περίπτωση αποκαλύφθηκε και στη Βέροια.

Στην τελευταία περίπτωση συνελήφθησαν δύο άτομα και ειδικότερα ο 27χρονος υποψήφιος πατέρας και η 20χρονη μητέρα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες μετέβησαν χθες το πρωί στο ληξιαρχείο του Δήμου Θεσσαλονίκης, με σκοπό να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ώστε ο 27χρονος να φαίνεται ως βιολογικός πατέρας του παιδιού και να πάρει 5ετή άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Μάλιστα, είχαν εξασφαλίσει, λίγες μέρες νωρίτερα, από συμβολαιογραφείο της Ξάνθης, συμβολαιογραφική πράξη εκούσιας αναγνώρισης εξώγαμου τέκνου. Οι υπάλληλοι του ληξιαρχείου, όμως, αντιλήφθηκαν την προσπάθεια νομιμοποίησης του αλλοδαπού και ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι οι παραπάνω ενέργειες έγιναν με τη συνδρομή συνεργού τους που αναζητείται, στον οποίο ο υποψήφιος πατέρας κατέβαλε 4.000 ευρώ, μέρος του οποίου επρόκειτο να καταβληθεί στην 20χρονη.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη