ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Απριλίου έως 3 Μαΐου. Τι λένε τα άστρα;

Ο Απρίλιος τελειώνει, πατάμε Μάιο και θέλουμε να μάθουμε πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα. Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος; Μας υπόσχεται κάτι καλό;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι κάπως δύσκολη για το ζώδιό σου, ενώ η νέα θέση του Ερμή από την 1η του μήνα στους Διδύμους μπορεί να σε ταράξει συναισθηματικά ή ψυχολογικά. Σου ανοίγει ωστόσο το δρόμο προκειμένου να απεγκλωβιστείς από μία δύσκολη θέση στην οποία είχες βρεθεί πρόσφατα. Οι μέρες που ακολουθούν θέλουν θάρρος και προγραμματισμό. Άλλωστε, ο κυβερνήτης σου Άρης που παραμένει στον Ταύρο σε βοηθά να υπερασπιστείς τις ιδέες σου. Μην επαναπαύεσαι στην έμπνευση και στις ευκολίες σου. Απόφυγε αντιθέσεις με το περιβάλλον και υπερασπίσου περισσότερο μια ερωτική σου σχέση. Ψάξε τι πρέπει να κρατήσεις και τι πρέπει να απορρίψεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά. Θα ζήσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και θα μπορέσεις τώρα να του πεις όλα όσα αισθάνεσαι για τη σχέση σας. Αν είσαι single, το Σαββατόβραδο με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ίσως καταφέρεις μέσα στο πλήθος να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά να είσαι πολύ παρατηρητική και λίγο πιο καχύποπτη. Κάποιο κρυφό χαρτί προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν όσοι δεν σε συμπαθούν προκειμένου να βάλουν εμπόδια στη δουλειά σου. Στα οικονομικά, η τσέπη σου φαίνεται να γεμίζει, οπότε σου φεύγει ένα άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής, που μέχρι την Παρασκευή θα κινείται στο ζώδιό σου σε προκαλεί να συνεργαστείς. Από την άλλη, η εβδομάδα αυτή παραμένει μεταβατική και προκαλεί ένα καινούριο ρεύμα αλλαγών σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Παράλληλα, τονίζει περισσότερο τις υπάρχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σε αφήσει οικονομικά εκτεθειμένη. Θα πρέπει να υπερασπιστείς τα επαγγελματικά σου, την υλοποίηση ενός σχεδίου και μια προσωπική σου σχέση και να μην επηρεαστείς από το κλίμα που θα επικρατήσει γύρω σου.

Αισθηματικές
Σοβαρές σκέψεις κάνεις σχετικά με τα ερωτικά σου. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις κάνεις ένα είδος έρευνας γύρω από την εντιμότητα του συντρόφου σου. Αν διατηρείς παράνομη σχέση να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκάλυψης. Αν είσαι single, κοίτα λίγο περισσότερο στο φιλικό σου περιβάλλον γιατί όλο και κάτι ενδιαφέρον θα υπάρξει.

Επαγγελματικές
Καινούριες προτάσεις και νέα πράγματα έρχονται στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Άδραξε τις ευκαιρίες και προσπάθησε να είσαι περισσότερο ερευνητική γύρω από το αντικείμενό σου. Τα οικονομικά θα σε δυσκολέψουν αρκετά. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα άσε στην άκρη τον εκνευρισμό και βάλε πλώρη προς την κατεύθυνση που εσύ θέλεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε εμποδίζει να φτάσεις σε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες ή να τύχεις οικονομικής βοήθειας, που τόσο χρειάζεσαι αυτήν την εποχή. Η είσοδος του Ερμή όμως στο ζώδιό σου την Πρωτομαγιά, θα σε βοηθήσει σε μία ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σου και θα σου δώσει τα μέσα να αξιοποιήσεις μια καινούρια πρόταση συνεργασίας. Προνόησε για δυσκολίες στα οικονομικά σου ή για καθυστερήσεις. Αιφνίδιες κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πιθανό να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη που παραμένει στο ζώδιό σου ευνοεί τον αισθηματικό σου τομέα και τα σχετικά σου ζητήματα αλλάζουν πορεία. Αυτό από τη μια θα σε τρομάξει, από την άλλη όμως θα σε ικανοποιήσει. Θα αισθάνεσαι σίγουρη πια για αυτό που θέλεις από το ταίρι σου. Πάθος και έλξη θα κυριαρχήσει τώρα, γι’ αυτό παραμέρισε λίγο την ανάγκη σου για φλερτ. Ο έρωτας κρύβεται κάπου εκεί έξω, αν παραμένεις single, γι’ αυτό μην χάνεις στιγμή κλεισμένη μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Πολλά πράγματα στη δουλειά σου αποκτούν σταθερότητα αυτή την εβδομάδα. Θα νιώσεις κάπως ανταγωνιστικά για μερικούς συναδέλφους στο χώρο εργασίας, επειδή έτσι θα σε αντιμετωπίζουν κι εκείνοι. Οικονομικά, θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα. Μην προσπαθείς να καλύψεις το μόνιμο, συναισθηματικό, ανικανοποίητο κενό σου σπαταλώντας συνεχώς χρήματα σε υλικά αγαθά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή δημιουργεί μια μικρή αναταραχή σε διάφορες εκκρεμότητες που υπάρχουν και κυρίως θίγει πρακτικά και εργασιακά σου θέματα. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στους Διδύμους την Πρωτομαγιά, ευνοείσαι και μπορείς να εδραιώσεις τη θέση σου ξεκαθαρίζοντας πιθανές παρεξηγήσεις με τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Οι μέρες παραμένουν κάπως νευρικές, ωστόσο το Σαββατοκύριακο το πλανητικό σκηνικό ορίζει το άνοιγμα ενός καινούριου ορίζοντα, ενδιαφέροντος μεν, αλλά και επεισοδιακού. Μην κάνεις κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παρακινδυνευμένο. Οργάνωσε το χρόνο και τη δραστηριότητά σου και μη σπαταλάς τον εαυτό σου σε ανούσιες συζητήσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση, αρκεί να προσέξεις να μην είσαι κτητική και να μην εκδηλώνεσαι με μεγάλη ζήλια απέναντι στον σύντροφό σου. Κράτησε διπλωματική στάση απέναντι στα κοντινά σου πρόσωπα και μην θέλεις σώνει και καλά να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους. Όλοι και όλα θέλουν το χρόνο τους. Οι singles να περιμένετε εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Πολύ δουλειά και πολλές ελπίδες θα έχεις αυτές τις ημέρες. Η δράση στον επαγγελματικό σου τομέα, σου δίνει ζωή και σε απομακρύνει λίγο από τα προβλήματά σου. Η τσέπη σου φαίνεται πως αρχίζει να γεμίζει, δίνοντάς σου ικανοποίηση. Αν έχεις συνέταιρο, φρόντισε να παραμερίσεις την ανταγωνιστικότητα και να λύσεις κάθε σας διαφωνία με διάλογο και υπομονή. Η καλύτερη τακτική που μπορείς να ακολουθήσεις τώρα είναι να είσαι δίκαιη και με τον εαυτό σου, αλλά και με τους άλλους.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή αυξάνει τη δουλειά, πληθαίνει τις υποχρεώσεις σου στο στενό περιβάλλον, αλλά και τονίζει συχνά τον εκνευρισμό σου. Ο χρόνος θα κυλήσει γρήγορα γι’ αυτό οργάνωσέ τον καλά. Μην επηρεάζεσαι από τους άλλους και μην αφήνεσαι αμαχητί σε απαισιόδοξες σκέψεις. Η είσοδος του Ερμή την Πρωτομαγιά στους Διδύμους, σου φέρνει αρμονία. Υπερασπίσου αυτά που αγαπάς και χρησιμοποίησε τις γνωριμίες σου για να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου. Ωστόσο περιόρισε τις υλικές απαιτήσεις σου και γίνε πιο συνεργάσιμη με τους γύρω σου.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας έχει πολλές ευχάριστες στιγμές για σένα. Αρκετές φορές θα νιώσεις χαρούμενη και ευτυχισμένη. Η αισθηματική σου ζωή είναι η αλήθεια πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και ίσως από μόνο του αυτό το γεγονός αντισταθμίζει τις όποιες απώλειες βιώνεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά ξεκινούν καινούρια πράγματα που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως να μην μοιράζεσαι τη χαρά σου με πολλούς, γιατί δυστυχώς δεν θα χαρούν όλοι. Στα οικονομικά αλλάζει το σκηνικό, με πιο σοβαρές προοπτικές. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι σε κάθε συμφωνία που σκοπεύεις να κάνεις, είτε προφορική είτε γραπτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παραμονή του Ερμή στον Ταύρο μέχρι την Παρασκευή ηλεκτρίζει το κλίμα των συναλλαγών και των συνεργασιών σου. Είναι απαραίτητος ο διάλογος και όχι οι αντιπαραθέσεις. Σε αυτούς τους τομείς διατήρησε ένα πρόγραμμα και μία ψυχραιμία. Οι ανταγωνισμοί και η εριστική συμπεριφορά δεν θα λείψουν από τα άτομα που σε περιβάλλουν, ενώ μια ερωτική σχέση ή συγγενική κρίση θα σε φέρει για λίγο σε δύσκολη θέση. Δείξε κατανόηση και ρεαλισμό! Η δημιουργικότητά σου παραμένει ο κύριος σύμμαχός σου. Απόφυγε ωστόσο να έρθεις σε σύγκρουση με το περιβάλλον σου και φρόντισε τα νεύρα σου και την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά έρχεται μια σοβαρή αλλαγή που είναι στο χέρι σου αν θα σε ικανοποιήσει ή όχι. Μια τάση καχυποψίας, τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πράγματα που θα ανατρέψουν ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό οφείλεται σε μια βαθιά ζήλια που ίσως τρέφετε ο ένας για τον άλλον από την υπερβολική αγάπη! Αν είσαι single, πρόσεξε τις νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στη ζωή σου, γιατί μπορεί να σου δώσουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν φαίνεται καμία σταθερότητα και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη αυτές τις μέρες. Μην κάνεις κινήσεις που δεν θα σε οδηγήσουν σε καλό ή που δεν είσαι σίγουρη για τα αποτελέσματά τους. Προσπάθησε να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου και μην διακινδυνεύεις τη φήμη σου και τη δουλειά σου για τίποτα στον κόσμο. Τα οικονομικά σου θα είναι για λίγο ακόμη μπλοκαρισμένα. Μην απογοητεύεσαι!

ΖΥΓΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε κάνει περισσότερο παραγωγική, αλλά δημιουργεί και κάποιες εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η είσοδος του Ερμή την Πρωτομαγιά στους Διδύμους όμως, ενδέχεται να σε βοηθήσει στη λύση ενός προβλήματος, στη βελτίωση του εισοδήματός σου ή στην υλοποίηση και εφαρμογή μίας ιδέας. Έλεγξε τη διαχείριση των χρημάτων σου και μην επιχειρήσεις μία νέα συνεργασία, αν δεν είσαι ψυχολογικά αλλά και πρακτικά, κατάλληλα οργανωμένη. Πρόβλεψε την ανατροπή μίας υπόσχεσης, αλλά και την προδοσία ενός κοντινού σου προσώπου. Αντιθέτως, στα ερωτικά σου η κατάσταση είναι ευχάριστη.

Αισθηματικές
Σε διακατέχει μεγάλος ερωτισμός και το πάθος σου αυτήν την περίοδο μπορεί να είναι ακόμα και ανεξέλεγκτο. Θα νιώσεις ερωτευμένη με τον έρωτα, γι’ αυτό το λόγο πρόσεξε τις επιλογές σου. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί να δραπετεύσεις κάπου όμορφα με τον σύντροφό σου και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικές
Εκμεταλλεύσου την παρουσία του Άρη στον Ταύρο για να γίνεις λίγο πιο καχύποπτη απέναντι στους συνεργάτες σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Οι συνομωσίες πίσω από την πλάτη σου αυτές τις ημέρες θα είναι πολλές, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα. Προστάτευσε τον εαυτό σου και τη θέση σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να εναντιωθείς σε άτομα που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, τακτοποίησε τις οφειλές το συντομότερο δυνατόν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών κι εσύ αρχίζεις να βλέπεις το φως στο τούνελ! Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους από την Παρασκευή και μετά, σε επηρεάζει δυναμικά και καθοριστικά, καθώς σου εφιστά την προσοχή σε αποφάσεις προκειμένου να μην αντιμετωπίσεις αργότερα οικονομικά προβλήματα. Αυτές τις μέρες θα γίνουν πολλές συζητήσεις που θα απαιτήσουν καινούρια έξοδα, ενώ θα σου δοθούν και αρκετές υποσχέσεις. Καλό είναι όμως να προσέξεις τόσο τη διαχείριση των χρημάτων σου, όσο και μέχρι πού αξίζει να υπολογίζεις στους άλλους. Οι δεσμευμένες, το Σαββατοκύριακο έχετε το νου σας να μην παρασυρθείτε από φλερτ.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, γιατί ακόμη δυστυχώς επικρατεί ασάφεια. Προσπάθησε να μην μπλέκεις τα επαγγελματικά με τον έρωτα, γιατί θα υπάρξουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν εις βάρος σου. Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, φρόντισε να είσαι συνεργάσιμη με τον σύντροφό σου σχετικά με οικονομικά θέματα και ό,τι αφορά στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Πολύ δράση, πολύ κινητικότητα και σημαντικές απολαβές από τη δουλειά σου να περιμένεις αυτές τις μέρες. Για μία ακόμη φορά θα αποδείξεις στον εαυτό σου και στους άλλους τη μεγάλη σου δύναμη. Μέσα στις ερχόμενες μέρες θα έχεις άλλη μία καινούρια πρόταση που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, αν θέλεις να την ακολουθήσεις. Στα οικονομικά, βρίσκεσαι σε περίοδο… συγκομιδής. Εκμεταλλεύσου το!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή περνάς σε νέα φάση. Ένας καινούριος κύκλος ανοίγει μπροστά σου, ενώ το παρασκήνιο της ζωής σου και της δουλειάς σου φαίνεται να κινείται έντονα και περίεργα. Απόφυγε ανθρώπους που μπορεί να σε εκμεταλλευτούν, να σε παρασύρουν σε μία λάθος επιλογή ή να γίνουν αδιάκριτοι με τα προσωπικά σου. Κλείσε όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς, καθώς η νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους από την Πρωτομαγιά και μετά, είναι πολύ καλή σε ό,τι αφορά στη δημιουργία και την παραγωγικότητα, αλλά προκαλεί καθυστερήσεις και κάποιες οικονομικές αργοπορίες. Μη βιαστείς να διακόψεις μια συνεργασία που σε έχει κουράσει, αν πρώτα δεν βρεις κάτι άλλο με καλύτερους όρους.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα, κάποιο ξαφνικό γεγονός μπορεί να ανατρέψει κάποια σχέδιά σου. Η αλήθεια είναι πως σε απασχολούν πολύ τα ερωτικά σου και για να έχεις σωστό αποτέλεσμα πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους. Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να βρεις το άλλο σου μισό ή έστω για να περάσεις ερωτικά την ώρα σου. Μην διστάσεις!

Επαγγελματικές
Κάτι καινούριο ξεκινάει στη δουλειά σου με σημαντικές προοπτικές δικτύωσης. Όπως φαίνεται ακόμη είναι στα σκαριά, όμως η εξέλιξή του θα είναι σταθερή. Σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστεί να δουλέψεις παραπάνω από το συνηθισμένο σου ωράριο, αλλά μην πτοηθείς γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε ανταμείψουν στο μέγιστο βαθμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής που θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι την Παρασκευή ολοκληρώνει ζητήματα στον τομέα της καριέρας σου. Οι μέρες παρά το γενικότερα αρνητικό κλίμα που επικρατεί, δεν είναι τόσο κακές για το ζώδιό σου. Το πλανητικό σκηνικό ωστόσο δημιουργεί κάποιες εντάσεις, αλλά παράλληλα σε βοηθάει να διακριθείς επαγγελματικά στο υπόλοιπο του μήνα. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος ή τον χαμένο χρόνο. Για να επιταχύνεις μια καινούρια νίκη, ζήτησε τη βοήθεια αρμόδιων παραγόντων. Στα αισθηματικά σου εξακολουθεί να υπάρχει ένταση και ανταγωνισμός, αλλά δεν θα λείψουν και οι στιγμές των απολαύσεων. Στα οικονομικά η κατάσταση είναι λίγο απρόβλεπτη.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα ζήσεις μία ανανέωση. Θα έχεις έντονη σεξουαλικότητα και το πάθος θα είναι διάχυτο. Θα κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μόνο με την παρουσία σου! Οι παλιές σχέσεις βελτιώνονται και αν είσαι single, θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα, κάτι καινούριο στο χώρο της εργασίας σου, σου αναπτερώνει το ηθικό. Θα είσαι στο ξεκίνημα μιας πολύ ενδιαφέρουσας δουλειάς και θα δώσεις όλο σου το είναι, όπως το συνηθίζεις άλλωστε. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια υπάρχει κίνδυνος να πάθεις και καμία υπερκόπωση, γι’ αυτό φρόντισε όλα να τα κάνεις με μέτρο. Μην ξεχνάς ότι η υγεία σου είναι πιο σημαντική από κάθε φιλοδοξία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους και η νέα θέση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από την Παρασκευή και μετά, δίνουν έμφαση στον τομέα της εργασίας σου. Μία αισθητή διαφοροποίηση θα σημαδεύσει μια νέα κατάσταση στην κοινωνική και κυρίως στην επαγγελματική σου πορεία. Ωστόσο, η επικείμενη Πανσέληνος που ακολουθεί θα αυξήσει τις επαγγελματικές ευθύνες αλλά και τις οικογενειακές γκρίνιες. Όσο αναβάλλεις να δεις την πραγματικότητα, τόσο κινδυνεύεις να χάσεις στις αναμετρήσεις σου με το περιβάλλον.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις μεγάλη αγάπη και κατανόηση από τον σύντροφό σου. Μπορεί κιόλας να αποφασίσετε από κοινού για μια αλλαγή διαμονής ή να δραπετεύσετε κάπου, μακριά από όλους και όλα, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο στην πορεία δείχνει να βρίσκει τη λύση του. Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι απόλυτα τους συνεργάτες σου, γιατί ίσως να μην είναι και τόσο έντιμοι απέναντί σου. Κράτα κρυφές τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου και μην αποκαλύπτεις τίποτα και σε κανέναν. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να έχεις καλές σχέσεις με το περιβάλλον σου και να μην είσαι εριστική ή αγχώδης. Άλλωστε, η παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους και η νέα θέση του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από την Παρασκευή και μετά, σε κάνει πιο εύστροφη και ικανή. Μην αφήνεις τα γεγονότα να σε παρασύρουν σε αντιδραστικές πράξεις, καταλήγοντας σε καινούριες αλλαγές του τρόπου της ζωής σου, χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες τους. Επικέντρωσε την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα και σκέψου ποιοι και με τι τρόπο μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι σε αυτό. Στα ερωτικά σου η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ρευστή, αλλά κάπως βελτιωμένη. Ασχολήσου με τους δικούς σου ανθρώπους περισσότερο.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μία καλύτερη πορεία. Δεν θα αργήσει ο καιρός που η σχέση σου θα ισορροπήσει απόλυτα. Αν είσαι single, τραβάς το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης δίπλα σου και οι επιλογές που θα έχεις θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Επαγγελματικές
Μία επέκταση στα επαγγελματικά σου σχέδια αναπτερώνει το πεσμένο σου ηθικό. Αν είσαι άνεργη θα έχεις ειδήσεις για καινούρια δουλειά, αλλά πάντα να θυμάσαι πως πρέπει να προσέχεις τους συνεργάτες σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάποια συμφέρουσα συμφωνία με σημαντικά οικονομικά οφέλη. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στη δουλειά και να είσαι σίγουρη ότι αυτή με τη σειρά της θα σου το ανταποδώσει στο μέγιστο!

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη