Πέντε παράξενα αφροδισιακά για καλύτερο σεξ

Λίγο πολύ οι περισσότεροι γνωρίζουν ποια είναι τα αφροδισιακά που κάνουν ριστάρτ στην κοιμισμένη λίμπιντο. 
Πλέον οι επιστήμονες ανακάλυψαν και ορισμένα νέα περίεργα φυσικά διεγερτικά, τα οποία φαίνεται ότι, εμπνέουν ερωτικά τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια βρήκαν  ότι το νούμερο ένα διεγερτικό που... ξεσηκώνει τις γυναίκες είναι η φυσική μυρωδιά των ανδρών.

Στο σημείο αυτό οι ειδικοί συνιστούν στους άνδρες να σταματήσουν να αρωματίζονται, αφού η μυρωδιά του σώματος τους μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική διέγερση στις γυναίκες

Το Λούνα Παρκ

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά η λίμπιντο των γυναικών αυξάνεται μετά από μια βόλτα στο λούνα παρκ!
''Η αδρεναλίνη που εκτοξεύεται στα ύψη, η καρδιά που χτυπά σαν τρελή, μετά από μια επίσκεψη σε ένα λούνα παρκ, διεγείρει τις γυναίκες'' αναφέρουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Οι άνδρες;

Ταυτόχρονα οι ειδικοί επιστήμονες θέλησαν να  διαπιστώσουν τι είναι αυτό, που διεγείρει ερωτικά τους άνδρες.

Όσο παράδοξο και αν ακούγεται οι άνδρες παθιάζονται με την μυρωδιά της κανέλας.

Επίσης τα καθαρά σεντόνια αποτελούν ένα ακόμη περίεργο φυσικό διεγερτικό για το ισχυρό φύλο, όπως τεκμηρίωσε σχετική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τον Βρετανικό Σύλλογο για τον Ύπνο.

Παράλληλα οι επικεφαλείς των ερευνών του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια εντόπισαν ότι και το κόκκινο χρώμα έχει αφροδισιακές ιδιότητες. Έτσι εξηγείται γιατί οι άνδρες ξεσηκώνονται ερωτικά με τα κόκκινα εσώρουχα και όλα τα σχετικά... αξεσουάρ.

Πηγή: iatropedia.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη