Ξεσπά η Βέφα Αλεξιάδου: "Έχω ιερό καθήκον να φροντίσω τις εγγονές μου"

Την δική της απάντηση σε δημοσίευμα γνωστού περιοδικού που την ήθελε να σκέφτεται την αυτοκτονία μετά την απώλεια των παιδιών της, έδωσε η Βέφα Αλεξιάδου μέσω Facebook. Η γνωστή τηλεμαγείρισσα, έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα ενώ όπως ανέφερε, αν δεν γίνει διάψευση του δημοσιεύματος από τους υπεύθυνους του περιοδικού, εκείνη είναι έτοιμη να προχωρήσει σε εξώδικο.

"Το έχω πει πολλές φορές θα το επαναλάβω άλλη μία. Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δεν έχει φραγμό δεν σέβεται πια κανέναν. Κακοήθειες και κουτσομπολιά που διασύρουν υπολήψεις φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περισσότερων περιοδικών", έγραψε η Βέφα Αλεξιάδου.


Την οργισμένη αντίδρασή της προκάλεσε όπως έγραψε η ίδια στη συνέχεια εξώφυλλο γνωστού περιοδικού που φιλοξενούσε τη" φωτογραφία μου με το ασύστολο ψέμα, το σπαραχτικό μου μήνυμα περί αυτοκτονίας. Και το άρθρο μέσα γεμάτο κακοήθειες και ψέματα. Λόγια στο στόμα μου που όχι μόνον δεν ειπώθηκαν αλλά ούτε πέρασαν ποτέ  από το μυαλό μου", έγραψε.


Στη συνέχεια η Βέφα Αλεξιάδου προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση: "Έχοντας βαθειά πίστη στο Θεό, αντιμετωπίζω το χαμό των παιδιών μου, αντλώντας δύναμη από την προσευχή και συνεχίζοντας την πορεία μου στη ζωή, με το κεφάλι ψηλά. Έχω ιερό καθήκον να φροντίσω τις εγγονές μου και να συμπαρασταθώ στους γαμπρούς μου. Είναι κι αυτοί παιδιά μου". 

Τέλος η Βέφα Αλεξιάδου αναφέρει: "Ζήτησα απο τους υπεύθυνους του περιοδικού να κάνουν διάψευση, αλλιώς θα στείλω εξώδικο. Τι κρίμα! τι ντροπή για ένα έντυπο να προσπαθεί να πουλήσει με κακοήθειες και κουτσομπολιά για πρόσωπα γνωστά στον κόσμο! Κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας!"

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη