Γιατί κάνουμε σεξ; Όλοι οι λόγοι

Δεν είναι μόνο το πάθος, η αγάπη ή το ένστικτο, που κάνουν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ. Όπως απέδειξε η μεγαλύτερη έρευνα, που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ προκειμένου να βρεθούν τα κίνητρα που ωθούν άνδρες και γυναίκες να κάνουν σεξ, υπάρχουν 235 διαφορετικοί λόγοι.

Η μελέτη που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας και πήραν μέρος πάνω από 2.000 άντρες και γυναίκες, ηλικίας από 17 έως 52 ετών κατέδειξε με το πιο γλαφυρό τρόπο τη διαφορετικότητα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών

Όπως αναφέρει η  ερευνήτρια Σίντυ Μέστον  στην επιθεώρηση «Archives of Sexual Behavior» '' οι λόγοι που ωθούν άνδρες και οι γυναίκες να κάνουν σεξ  διαφέρουν ενώ έχουν να κάνουν και με τις ανάγκες των δυο φίλων.''

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν ένα στους πέντε άνδρες κάνει σεξ για να αυξήσει τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων και έτσι να μην φαίνεται υποδεέστερος στα μάτια των φίλων του.

Από την άλλη μεριά μια στις τρεις γυναίκες δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι  κάνει σεξ για να κερδίσει ή μια προαγωγή η μια αύξηση μισθού.

Δείτε τις πιο παράξενες απαντήσεις

Από πλήξη και ανία
Κρύωνα και ήθελα να ζεσταθώ
Για να έρθω πιο κοντά στο θεό

Για να χάσω θερμίδες
Για να βρω δουλειά
Ν α πάρω προαγωγή

Να κοιμηθώ καλύτερα
Για να μικροδείχνω
Να εκδικηθώ τον πρώην μου

Για να ευχαριστηθεί ο/η σύντροφος μου
Από αγάπη

Πηγή: iatropedia.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη