Ρόδος: Ο διάδρομος του μπαρ δεν οδηγούσε στην κουζίνα όπως πίστευαν οι περισσότεροι - Πέντε συλλήψεις μετά από έφοδο της αστυνομίας!

Πέντε άτομα συνελήφθησαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σε νυχτερινό κέντρο του Φαληρακίου

γιατί μετά από έρευνα φέρεται να διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε «κρυφός» οίκος ανοχής! Το πρωί της Πέμπτης συνελήφθησαν ένας 30χρονος Αλβανός, μια 22χρονη Ουκρανή και Βουλγάρες ηλικίας 17 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης λειτουργίας και εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, συνελήφθη και η μητέρα της 17χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος λειτουργούσε στο Φαληράκι, με υπεύθυνο τον 30χρονο Αλβανό.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ο 30χρονος Αλβανός, ενεργώντας κατ’ εντολή ιδιοκτήτη της επιχείρησης, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε τις δυο Βουλγάρες σερβιτόρες του καταστήματος να εκδίδονται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Κατά την επιτόπια έρευνα που έγινε στο κατάστημα, εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο που χρησιμοποιούνταν ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων των εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων. Επιπλέον, από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι κατά την τελευταία εβδομάδα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, με τη διαμεσολάβηση τρίτου προσώπου, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται, κανόνισε ερωτικά ραντεβού της 17χρονης σε σπίτι ηλικιωμένου πελάτη.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη