Ξάνθη: Η καταγγελία και η απόφαση για τον βιασμό της φοιτήτριας - Διαφώνησαν εισαγγελέας και ανακρίτρια!

Η φοιτήτρια κατήγγειλε δύο ιδιαίτερα γνωστά άτομα στην πόλη, ότι την μέθυσαν, της έδωσαν ναρκωτικά και στη συνέχεια τη βίασαν...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να αφεθούν οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό 21χρονης φοιτήτριας στην Ξάνθη. Η φοιτήτρια κατήγγειλε στην Αστυνομία πως οι δύο κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη μέθη της και στη συνέχεια της χορήγησαν ναρκωτικά χάπια για να τη βιάσουν.

Το συμβάν φέρεται να έγινε στο σπίτι ενός εκ των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι αρνούνται πως υπήρξε βιασμός
αλλά πως ό,τι συνέβη, έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας. Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη μέχρι στιγμής
ενώ η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη η νεαρή κοπέλα, δεν φαίνεται να βοηθά στη διαλεύκανση της.

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 29χρονο οι οποίοι βρέθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης με την κατηγορία του βιασμού μιας νεαρής φοιτήτριας. Αμέσως μετά την καταγγελία του περιστατικού οι δύο τους συνελήφθησαν και παρέμεναν κρατούμενοι μέχρι και (12-03-2015) όταν και απολογήθηκαν ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακρίτριας.

Ωστόσο προέκυψε διαφωνία σχετικά με το εάν θα έπρεπε ή όχι να προφυλακιστούν και έτσι η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο και εξέδωσε την απόφασή του το μεσημέρι της Πέμπτης, δηλαδή μια εβδομάδα μετά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή στους δύο άνδρες είχε επιβληθεί το μέτρο του κατ' οίκον περιορισμού.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε πως δεν πρέπει τελικώς να προφυλακιστούν μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης, οπότε και θα αποφανθεί το δικαστήριο σχετικά με την ενοχή τους ή μη, και αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο τους πρέπει να καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ ως εγγύηση και να εμφανίζονται κάθε πρώτη του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ δεν επιτρέπεται να βγουν από την χώρα.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη