Ηράκλειο: Το χέρι του παπά ήταν... βαρύ – Διαζύγιο ζητάει η παπαδιά

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον άνδρα της καταγγέλλει πως έπεσε μία παπαδιά, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η γυναίκα προσέφυγε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, όπου κατέθεσε αγωγή εναντίον του συζύγου της και ζητάει διαζύγιο εδώ και τώρα.

Η ίδια αναφέρει  ότι ερωτεύτηκε τον ιερέα, ανυπομονούσε να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Προγαμιαίες σχέσεις δεν είχαν καθώς αυτή ήταν η επιθυμία του ιερέα, όμως και μετά το γάμο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως εκείνη ονειρευόταν.

Όπως αναφέρει στην αγωγή, ο ιερέας άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά απέναντι της μετά την χειροτονία του. Έγινε εριστικός και άρχισαν να τον ενοχλούν όλα πάνω της. Όπως λέει, αν και ήταν εργαζόμενη και κάθε πρωί έπρεπε να διανύσει μία μεγάλη απόσταση για να μεταβεί στην δουλειά της, εκείνος την υποχρέωνε να στρώνει το συζυγικό κρεβάτι με νυφοστόλι! Όταν δεν γινόταν αυτό, ο ιερέας εγκατέλειπε το σπίτι τους για δύο-τρεις ημέρες ως ...τιμωρία για το «παράπτωμα». Πολλές φορές η παπαδιά είχε παραπονεθεί στον ιερέα ότι την παραμελούσε αντί να χαρούν την σχέση τους ως νιόπαντροι, όμως εκείνος φέρεται να της έλεγε: «είσαι ελεύθερη να πας όπου επιθυμείς, κάνε ό,τι θέλεις».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στάθηκε ένας διαπληκτισμός που οδήγησε, όπως υποστηρίζει, στον βάναυσο ξυλοδαρμό της. Είχε ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού και του τηλεφώνησε για να της ανοίξει.

Ο ιερέας κατέφθασε μία ώρα μετά αρκετά ενοχλημένος, προσάπτοντας της ότι δεν σέβεται την ιεροσύνη του και ότι τον ενοχλεί στην δουλειά του. Εκείνη αντέδρασε, διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει, να την ξυλοκοπήσει άγρια.

Μετά από αυτό το επεισόδιο, η παπαδιά πήρε την απόφαση να μαζέψει τα πράγματα της και να φύγει, κινώντας παράλληλα τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη