Πάτρα: Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος νεαρού φοιτητή μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ - Σοκ για τον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες!

Οι φωνές που ακούστηκαν ξαφνικά στο πίσω μέρος του λεωφορείου, ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει...

Ένας 22χρονος φοιτητής των ΤΕΙ Πάτρας με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης είναι όπως λέει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αχαϊας κ. Μανωλόπουλος ο άτυχος νέος που έσβησε μέσα στο λεωφορείο, λίγο πριν αυτό φτάσει στον Κηφισσό. Όπως λέει ο κ. Μανωλόπουλος, όταν έφτασε το ασθενοφόρο, το παιδί ήταν ήδη νεκρό, με τον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες να είναι σοκαρισμένοι.

"Δυστυχώς όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν αργά. Όλα συνέβησαν λίγο πριν το λεωφορείο φτάσει στον σταθμό. Ένας συνεπιβάτης διαπίστωσε ότι ο φοιτητής ήταν αναίσθητος και ειδοποίησε τον οδηγό". Ο κ. Μανωλόπουλος είπε ότι έχουν τα στοιχεία του άτυχου νεαρού αλλά για ευνόητους λόγους δεν τα ανακοινώνουν έως ότου ειδοποιηθεί και φτάσει η οικογένειά του από την Κρήτη.

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα- Αθήνα. Το λεωφορείο αναχώρησε στη 13.30 το μεσημέρι, αλλά όταν έφτασε στο Αιγάλεω ένας νεαρός που καθόταν δίπλα στον εν λόγω φοιτητή, συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν αναίσθητος και οι προσπάθειές του να τον συνεφέρει δεν απέφεραν καρπούς.

Σαν κεραυνός έπεσε στο ΤΕΙ της Πάτρας η είδηση για την απώλεια του 20χρονου σπουδαστή στο β’ εξάμηνο του τμήματος λογοθεραπείας. Οι υπεύθυνοι της σχολής τόνιζαν πως δεν είχε δηλώσει πως αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας. Στις τάξεις των συμφοιτητών του στο τμήμα λογοθεραπείας επικρατούσε σήμερα θλίψη καθώς κανένα δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Μιχάλης δεν είναι ποια στη ζωή...

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη