Με μπογιά που κάνει τα ούρα να... αναπηδούν, “εκδικούνται” τους μεθυσμένους

Οι κάτοικοι της συνοικίας Ζανκτ Πάουλι του Αμβούργου, μιας "κακόφημης" περιοχής με πολλούς οίκους ανοχής και κλαμπ, πήραν την εκδίκησή τους από τους μεθυσμένους γλετζέδες που κάνουν την ανάγκη τους όπου βρουν, με μια μπογιά "υψηλής τεχνολογίας" που κάνει τον πίδακα των ούρων να... αναπηδά και να τους καταβρέχει.

Μια τοπική οργάνωση άπλωσε την ειδική μπογιά, η οποία χρησιμοποιείται και στα πλοία, σε δύο κτίρια που είχαν καταντήσει "ουρητήρια" της συνοικίας για να αποτρέψουν τους "Βιλντπίνκλερ", όπως τους αποκαλούν οι Γερμανοί.

"Η μπογιά αυτή τους στέλνει απευθείας το μήνυμα ότι δεν είναι αποδεκτό να ουρούν σ' αυτόν τον τοίχο" είπε η Τζούλια Στάρον, η επικεφαλής της ομάδας των κατοίκων. "Η μπογιά προστατεύει τα κτίρια και τους κατοίκους και, κυρίως, στέλνει ένα μήνυμα ότι αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή", πρόσθεσε.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube εμφανίζεται η ίδια η Στάρον να τοποθετεί πινακίδες, στα γερμανικά και στα αγγλικά, που γράφουν: "Μην ουρείτε εδώ! Θα σας κατουρήσουμε κι εμείς!".

Μοναδικό μειονέκτημα: η ειδική "υδροφοβική" μπογιά είναι πανάκριβη. Στοιχίζει 500 ευρώ για να καλυφθεί επιφάνεια 6 τετραγωνικών μέτρων, όμως άξιζε τον κόπο καθώς είχε ήδη θετικό αποτέλεσμα. "Αν συγκρίνετε τη δουλειά που χρειάζεται για τον καθημερινό καθαρισμό των τοίχων και την απαίσια μυρωδιά αλλά και όλες τις παράπλευρες απώλειες, σίγουρα άξιζε τον κόπο", τόνισε η Στάρον διευκρινίζοντας ότι η ομάδα της κατέληξε σ' αυτήν την πρωτοβουλία αφού διαπίστωσε ότι όλα τα άλλα συμβατικά μέτρα δεν έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, να πείσουν δηλαδή τους ανάγωγους επισκέπτες της συνοικίας να χρησιμοποιούν τα ουρητήρια και όχι τους τοίχους των κτιρίων της γειτονιάς...

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη