“Στάση πληρωμών” στο επίδομα θέρμανσης

Από τις 5 του Μάρτη θα έπρεπε να έχει μπει στους λογαριασμούς τα χρήματα από τη δόση για το επίδομα θέρμανσης, ωστόσο οι δικαιούχοι χρήματα περιμένουν και χρήματα δεν βλέπουν. Μετά την καθυστέρηση στην καταβολή της επιδότησης στους βαμβακοπαραγωγούς έρχεται άλλη μια καθυστέρηση πληρωμής από το κράτος και αυτό δημιουργεί ένα μεγάλο ερώτημα που αφορά στην έλλειψη ρευστότητας

Εύλογα τα ερωτήματα λοιπόν, αλλά και οι φωνές που κάνουν λόγο για μια ιδιότυπη στάση πληρωμών καθώς τα Ταμεία του Κράτους είναι στεγνά και το Δημόσιο αναζητά τρόπους χρηματοδότησης πρώτα των δανείων για να αποφύγει η χώρα πιστωτικό γεγονός.

Σε ό,τι αφορά στο επίδομα θέρμανσης δεν είναι μόνο η δόση της 5ης Μαρτίου, μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να καταβληθεί ακόμη μία η οποία θεωρείται ότι είναι και αυτή στον... αέρα.

Επισήμως η κυβέρνηση, μέσω του κ. Σακελαρίδη που μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, δηλώνει ότι έχει γνώση του προβλήματος και πως η καταβολή του επιδόματος θα γίνει σταδιακά. Δηλαδή οι δικαιούχοι θα είναι στο ... περίμενε.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη