Δείτε ποιες γυναίκες προτιμούν τους... προικισμένους άνδρες!

Δεν χάνουν ευκαιρία οι απανταχού ερευνητές να καθησυχάζουν τους άνδρες ότι το μέγεθος των ανδρικών προσόντων δεν παίζει ρόλο στο σεξ.

Ωστόσο όταν το μέγεθος των προικισμένων ανδρών μπαίνει στο μικροσκόπιο των ερευνητών, ανακαλύπτονται νέες  πτυχές γύρω από αυτό το θέμα.
Αυτή τη φορά βάλθηκαν να σκιαγραφήσουν το προφίλ των γυναικών που επιλέγουν τους χαρισματικούς άνδρες για ερωτικές επαφές τρίτου τύπου.

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Sexual Medicine» απέδειξε ότι για τις γυναίκες τελικά το μέγεθος μετράει και μάλιστα άλλο μέγεθος αναζητούν για μόνιμη σχέση  και άλλο για one night stand.

Αναλυτικότερα οι μελετητές του  Εργαστηρίου Σεξουαλικής Ψυχοφυσιολογίας και Συναισθηματικής Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια έδειξαν σε  41 εθελόντριες  33 τρισδιάστατα ανδρικά γεννητικά όργανα  για 30 δευτερόλεπτα με μήκος που κυμαίνονταν από 10,2 έως 21,6 εκατοστά.

Στις ερωτήσεις των ερευνητών ''ποιο μέγεθος τους ικανοποιεί για μόνιμη σχέση ή για μια ευκαιριακή''  η πλειοψηφία των γυναικών απάντησε ότι θα επιθυμούσε το ...μεγαλύτερο για τα one night stand.

Πάντως άλλη έρευνα που έγινε από την  Ερευνητική σχολή Βιολογίας ANU τεκμηρίωσε ότι αν και οι χαρισματικοί άνδρες είναι πιο ελκυστικοί για τις γυναίκες ωστόσο υπάρχουν και άλλα σημεία που τις μαγνητίζουν όπως: το ύψος και οι φαρδιές πλάτες.

Ο επικεφαλής της έρευνας  καθηγητής Michael Jennions για να αιτιολογήσει αυτό το συμπέρασμα εξήγησε ότι  οι προτιμήσεις αυτές των γυναικών έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι οι άνδρες με μεγαλύτερο σωματότυπο  διαθέτουν μεγαλύτερα προσόντα.

Πηγή: iatropedia.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη