Τι αλλάζει στον γυναικείο οργασμό ανά ηλικία

Μπορεί οι γυναίκες να ωριμάζουν πολύ νωρίτερα από τους άνδρες αλλά στο σεξ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.
Όπως έχουν αποδείξει επιστημονικές έρευνες οι γυναίκες απελευθερώνονται στο σεξ μετά από μια ηλικία σε αντίθεση με τους άνδρες οι οποίοι φαίνεται ότι μπαίνουν στο παιχνίδι πολύ πιο νωρίτερα.

Και για του λόγου του αληθές έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο sex roles έδειξε ότι οι γυναίκες σε μικρές ηλικίες  που δεν έχουν σεξουαλική εμπειρία δεν βιώνουν οργασμό.
Δείτε τι έδειξε η έρευνα ανά ηλικία

Στα 20

Στην ηλικία αυτή τα οιστρογόνα ενώ οι σεξουαλικές ορμές είναι στα ύψη οι γυναίκες δεν νιώθουν σεξουαλική ικανοποίηση εξαιτίας  έλλειψης εμπειριών και ανασφάλειας για το σώμα σου.

Στα 30

Σε αυτή την ηλικία πραγματικά οι γυναίκες  ξαναγεννιούνται στο σεξουαλικά
Διεκδικεί την σεξουαλική της ικανοποίηση και δεν διστάζει να το συζητήσει ανοικτά με τον έτερο ήμισυ τι  είναι αυτό που θέλει στο σεξ

Στα 40

Στα 40 η πλειονότητα των γυναικών μεταμορφώνονται  σεξουαλικά Έχει ξεπεράσει τα ταμπού και τους ψυχολογικούς ενδοιασμούς στο σεξ. Είναι χαλαρή και απολαμβάνει την σεξουαλική ικανοποίηση χωρίς ενοχές. Την ίδια στιγμή έχει αποδεχθεί και είναι απόλυτα εξοικειωμένη με το σώμα της   Έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να φτάσεις όχι μόνο σε έναν αλλά σε  πολλούς οργασμούς.

50

Εξαιτίας των σωματικών και ψυχολογικών αλλαγών  λόγω της εμμηνόπαυσης οι γυναίκες γίνονται πιο ανασφαλείς και ευάλωτες.

Η σεξουαλική ζωή δεν είναι όπως πρώτα αφού το 30% των γυναικών δεν έχει διάθεση για σεξ ενώ αντιμετωπίζει και το πρόβλημα κολπικής ξηρότητας επομένως ο οργασμός μπαίνει σε τελευταία μοίρα.

Πηγή: iatropedia.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη