Δούκισσα Νομικού: Γνώρισε τον σύντροφό της, στους γονείς της;

Τι κι αν είναι μόλις λίγους μήνες μαζί η Δούκισσα Νομικού και ο γιος της Έλενας Κόκκαλη, Δημήτρης Θεοδωρίδης ζουν το δικό τους love story. Και επειδή τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους έρχονται το ένα μετά το άλλο, φαίνεται πως η όμορφη Δούκισσα, αποφάσισε να γνωρίσει η ίδια τον καλό της στους γονείς της.

Η σχέση που έχει με τον πατέρα της Νίκο Νομικό και την μητέρα της Ούρσουλα είναι πολύ ιδιαίτερα και πάντα η παρουσιάστρια τους συμβουλεύεται και τους έχει στο πλευρό της. Και σύμφωνα με τ δημοσίευμα της Real News, και αυτήν τη φορά θέλησε να κάνει το ίδιο.


Προφανώς και οι γονείς της γνωρίζουν για τον νέο άντρα που μπήκε στη ζωή της και την έκανε να χαμογελά και τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να τον γνωρίσουν από κοντά. (Η Δούκισσα είχε γνωρίσει στους γονείς της και τον πρώην σύντροφό της Χρήστο Χολίδη).

Αυτήν τη φορά πάντως, την περίοδο που το ζευγάρι αναζητά την κοινή του στέγη, έρχεται και η γνωριμία του Δημήτρη Θεοδωρίδη με την οικογένεια της Δούκισσας, μιας και εκείνη έχει ήδη γνωρίσει την μητέρα του καλού της, Ελένη Κόκκαλη και έχουν συμπαθήσει πολύ η μία την άλλη.


Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη