Φρίκη: Ακρωτηρίασαν αγοράκι αλμπίνο για να φτιάξουν μαγικά φίλτρα!

Συγκλονίζει η σπαρακτική εικόνα του 6χρονου Baraka Cosmas που έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης μέσα στο σπίτι του.

Μισθωμένοι δολοφόνοι που συλλέγουν μέρη σώματος από αλμπίνους για "μάγους" προκειμένου να φτιάξουν φίλτρα για τους πλούσιους πελάτες τους μπήκαν στο σπίτι του στη δυτική Τανζανία το βράδυ του Σαββάτου.

Τον κράτησαν να μην κουνιέται και του έκοψαν το χέρι, ενώ στη συνέχεια ξυλοκόπησαν βάναυσα τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του.

Ο Baraka είναι το τρίτο παιδί που έχει δεχτεί άγρια επίθεση εξαιτίας του χρώματος του δέρματός του σε διάστημα τριών μόνο μηνών.

Τον Φεβρουάρια είχε απαχθεί o 18 μηνών Yohana Bahati, ενώ στα τέλη του Δεκεμβρίου είχαν απαγάγει τον 4χρονο Pendo Emmanuelle Nandi.

Το ακρωτηριασμένο κορμάκι του μικρού αγοριού βρέθηκε λίγες ημέρες αργότερα, ενώ δεν έχουν ακόμα βρεθεί τα ίχνη του τετράχρονου.

Οι τρεις περιπτώσεις συνδέονται με το εμπόριο οργάνων αλμπίνο που έχει αναζωπυρωθεί λόγω των υψηλών τιμών επειδή πιστεύεται ότι οι ιδιότητες του δέρματος και των άκρων τους φέρνουν τύχη και ευμάρεια.

Σε κάθε ένα από τα τελευταία περιστατικά έχει εμπλακεί ένα μέλος της οικογένειας. Ο πατέρας τόσο στην υπόθεση του Baraka και του Yohana είναι μεταξύ των κατηγορούμενων, ενώ στην υπόθεση του Pendο είχε εμπλακεί ο θείος.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη