Φοιτητικό πάρτι κατέληξε σε τραγωδία: Πέθανε μετά από 25 σφηνάκια βότκας

Τραγική κατάληξη είχε ο αγώνας κατανάλωσης αλκοόλ σε φοιτητικό πάρτι στον χώρο του πανεπιστημίου, με τον 23χρονο Humberto Moura Fonseca να καταρρέει και να πεθαίνει στη διαδρομή για το νοσοκομείο.

Ο αδικοχαμένος νέος επιχείρησε να πιει 25 σφηνάκια βότκας σε λιγότερο από ένα λεπτό σε φοιτητικό πάρτι.

Ο 23χρονος διασκέδαζε στο πάρτι του πανεπιστημίου Julio de Mesquita στη Βραζιλία, όταν οι φοιτητές αποφάσισαν να δουν ποιος θα κατάφερνε να πιει τόσο σφηνάκια σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Αφού κατανάλωσε τόσο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ο νεαρός είπε στους φίλους του ότι δεν αισθανόταν καλά και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους.

Έσπευσαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε και πέθανε στη διαδρομή.

"Περνούσαμε πολύ καλά και κάποιος έριξε την ιδέα. Ήξερα ότι είχα πιει πολύ και δεν υπήρχε περίπτωση να πιω τόσα πολλά σφηνάκια.


Ο Humberto όμως όπως και άλλοι ένιωθαν έτοιμοι για αυτό. Στο προφίλ του στο Facebook υπάρχει το μότο από ένα ποίημα του Vladimir Maiakovski "Καλύτερα να πεθάνεις από βότκα παρά από πλήξη".

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβγαινε πραγματικό. Αμέσως αφότου ήπιε τα σφηνάκια, ένιωσε άρρωστος και ξαφνικά κατέρρευσε.


Υποθέσαμε ότι συνέβη επειδή ήταν μεθυσμένος αλλά κατέρρευσαν άλλοι έξι φοιτητές και έτσι καλέσαμε ασθενοφόρο", σημείωσε ο 23χρονος φίλος του Rodrigo Pancetti.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου ανακοίνωσε πως δηλητηριάστηκαν από το αλκοόλ και είναι σε κρίσιμη κατάσταση άλλοι έξι φοιτητές, με τρεις από αυτούς να νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.


Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατηγορήσουν τους διοργανωτές για ανθρωποκτονία. "Έχουν συλληφθεί δύο φοιτητές για τη διοργάνωση του πάρτι χωρίς άδεια και για πιθανή πρόκληση θανάτου του φοιτητή".

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη