ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 ως 29 Μαρτίου. Τι λένε τα άστρα;

Καινούρια εβδομάδα, καινούριες προβλέψεις. Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος για ερωτικά και επαγγελματικά;

ΚΡΙΟΣ
Οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα σε βοηθούν να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Για να το πετύχεις αυτό, θα καταβάλεις περισσότερο κόπο από τον συνηθισμένο, καθώς τα εξωτερικά γεγονότα συνεχίζουν να σου προκαλούν αισθήματα αγωνίας και εκνευρισμού. Οι μέρες αυτές είναι περισσότερο τυχερές σε σχέση με τις προηγούμενες για να προωθήσεις υποθέσεις επαγγελματικές, να τερματίσεις άλλες, αλλά ακόμα και για να αξιοποιήσεις ένα ταλέντο σου. Καθυστερήσεις σε πράγματα που περιμένεις και απρόβλεπτες περιπλοκές σε ήδη ευαίσθητους τομείς της ζωής σου, σε υποχρεώνουν να υιοθετήσεις μια σταθερή τακτική για να τα φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου θα βελτιωθεί αισθητά αυτή την εβδομάδα και θα μοιραστείς βαθιά συναισθήματα με τον σύντροφό σου. Τα πάθη σου και τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα, ενώ αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα που θα σε γοητεύσουν και θα σε ξαναβάλουν στο ερωτικό παιχνίδι πιο ενεργά.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα επιδιώξεις τώρα την ανάπτυξη. Είναι καιρός να ψάξεις για νέους ορίζοντες στην καριέρα σου. Θα εργαστείς σκληρά για να ανταποκριθείς στις αυξημένες απαιτήσεις που θα έχουν οι συνεργάτες σου από εσένα. Ωστόσο, να είσαι πρόθυμη να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες και στις άγνωστες καταστάσεις που θα προκληθούν προς το τέλος της εβδομάδας. Είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις νέα επιχειρηματικά σχέδια ή στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ
Το στενό σου περιβάλλον είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει έντονα αυτήν την εβδομάδα, αλλά με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τις όψεις των πλανητών, με λίγη παραπάνω προσπάθεια θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις όλα προς όφελος σου. Λυτρωτική θα είναι μια εύνοια στην εργασία σου, ενώ θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να ξεπεράσεις ένα παλιό πρόβλημα. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι συναναστροφές και οι συζητήσεις σου, ενώ ένα σημαντικό σχέδιό σου που εξακολουθεί να καθυστερεί, τώρα θα δείξει σημάδια προόδου. Ό,τι κι αν συμβεί όμως, δεν πρέπει να τα παρατήσεις. Ιδίως σε τομείς σχέσεων και συναλλαγών.

Αισθηματικές
Ο έρωτας και η αγάπη θα ανθίσουν αυτή την εβδομάδα για εσένα. Θα σε συνεπάρουν τα συναισθήματα που θα νιώσεις και θα αισθάνεσαι πιο χαλαρή μέσα στη σχέση σου. Οι ερωτικές σου επιθυμίες θα είναι αυξημένες και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα διασκεδάσεις πολύ. Το Σαββατοκύριακο να αποφύγεις την παρορμητική ή απαιτητική συμπεριφορά, γιατί κάποια οικογενειακά θέματα θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Οποιαδήποτε σύγκρουση μπορεί να αναζωπυρώσει κάποια άσχημη κατάσταση, γι’ αυτό καλό είναι να συζητήσεις τα πράγματα πριν να χειροτερέψουν.

Επαγγελματικές
Οι ευθύνες στο χώρο εργασίας σου θα είναι αυξημένες, αλλά παρόλα αυτά θα νιώσεις καλά, γεμάτη αυτοπεποίθηση για να τις αντιμετωπίσεις. Τώρα θα δείξεις τις ικανότητές σου στους ανωτέρους σου, οι οποίοι θα είναι εντυπωσιασμένοι από την απόδοσή σου. Συναντήσεις και επαφές θα σου ανοίξουν νέους ορίζοντες για επέκταση στην εργασία σου. Εκμεταλλεύσου τες αναλόγως!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να πετύχεις μια αλλαγή στο πρόγραμμά σου, να ανοίξεις μια διέξοδο στους περιορισμούς σου και να υλοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία. Συναισθηματικά, θα υπάρξει έντονο κλίμα ανταγωνισμού, ωστόσο η πλάστιγγα γέρνει περισσότερο προς το μέρος σου. Οι πλανήτες, στους σχηματισμούς που κάνουν αυτήν την περίοδο ενισχύουν την προοπτική να διευκολυνθείς, να χαρείς και να μετακινηθείς. Εκείνο που μένει σε εσένα είναι να κρατήσεις τις βασικές ισορροπίες, ως συνήθως. Και αυτό όχι επειδή κινδυνεύεις αν δεν τηρηθούν, αλλά επειδή δεν αντέχεις την γκρίνια των άλλων.

Αισθηματικές
Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τον έρωτα και το ρομαντισμό, ενώ διευρύνει το μαγνητισμό σου. Είναι καιρός να βελτιώσεις την εμφάνισή σου για να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να βρεις το άλλο σου μισό, αν είσαι single. Είναι η καλύτερη στιγμή για να βρεις τον έρωτα έτσι όπως τον θέλεις, γι’ αυτό κράτησε τα μάτια σου ανοικτά. Αν είσαι δεσμευμένη, θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα κατανοεί ο ένας τον άλλον πολύ καλύτερα.

Επαγγελματικές
Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις καινούριες συμφωνίες και να ασχοληθείς με τυχόν «κακώς κείμενα» που αφορούν στη δουλειά σου. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο, οπότε αυτές τις ημέρες απόφυγε τις δημόσιες τοποθετήσεις φροντίζοντας να διατηρήσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να χαρείς τα έσοδα που ίσως έρθουν. Απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα το Σαββατοκύριακο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έντονη αναμόχλευση συναισθημάτων φέρνει η εβδομάδα αυτή για το ζώδιό σου. Η γενικότερη κατάσταση συνεχίζει να σε απασχολεί και η ανησυχία για την ασφάλεια των κεκτημένων σου φουντώνει. Από πρακτικής πλευράς, θα καταφέρεις να εξυπηρετηθείς, να καλύψεις ανάγκες και να εξοφλήσεις λογαριασμούς. Ερωτικά, συνεχίζεις να διανύεις μεταβατική περίοδο, ενώ είναι πολύ πιθανό ο σύντροφός σου να εκφράσει διαθέσεις "ανταρσίας" ενάντια στο υπάρχον κατεστημένο. Βοήθησέ τον να καταλάβει ότι δεν είσαι εσύ εκείνη που τον τυραννά…

Αισθηματικές
Αυτή η εβδομάδα σου υπόσχεται καλές στιγμές στα αισθηματικά σου. Ωστόσο, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου γιατί μερικές φορές περιμένεις πολλά από τον σύντροφό σου, που δεν είναι σε φάση κατάλληλη για να σου προσφέρει. Το Σαββατοκύριακο, αν προκληθούν κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ σας λόγω της ανάμειξης ξένων προσώπων, να ξέρεις ότι θα γεφυρωθούν συζητώντας μαζί του ουσιαστικά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα είσαι παραφορτωμένη με ευθύνες και θα είσαι ενεργητική και δραστήρια για να εκτελέσεις σωστά και υπεύθυνα την εργασία σου. Ωστόσο, τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα θα είναι αυστηρά μαζί σου, αλλά οι συνάδελφοι και οι υφιστάμενοι θα σου φανούν χρήσιμοι, αν έχεις καλλιεργήσει εκ των προτέρων φιλικές σχέσεις μαζί τους. Οι επικοινωνίες και η κοινωνική δικτύωση θα είναι επωφελείς για εσένα τώρα, γι’ αυτό αξιοποίησε τες στο έπακρο!

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή δίνει μια τροπή στην εξέλιξη των σχέσεών σου, επαγγελματικών και ερωτικών, προς μια κατεύθυνση που ίσως δεν είχες υπολογίσει. Να είσαι υποχωρητική σε κάποια θέματα και γίνε πιο διαλλακτική σε διαφωνίες που θα προκύψουν με το στενό και ευρύτερο περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι. Το διάστημα αυτό είναι λίγο καλύτερο από τα προηγούμενα, τόσο για να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που σε δυσκολεύουν, όσο και για να ανακουφιστείς από θέματα, που σε απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Θα έρθετε πιο κοντά και θα αισθανθείς ικανοποίηση. Γενικά, η καλή αίσθηση που θα έχεις και το αίσθημα της υποστήριξης και της αρμονίας θα σε κάνουν να περάσεις ευτυχισμένες στιγμές. Οι singles του ζωδίου να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις από κάποιο άτομο από το παρελθόν.

Επαγγελματικές
Οι ευθύνες στην εργασία σου θα αυξηθούν. Θα νιώθεις εκτός ελέγχου μερικές φορές και θα πρέπει να συγχρονιστείς με τους συναδέλφους σου, αν θέλεις να έχεις πρόοδο στις εργασίες σου. Κάποιος συμβιβασμός είναι υποχρεωτικός, αν δεν θέλεις να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πιο μετρημένη στη διαχείριση των χρημάτων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εργασία συνεχίζει να αποτελεί το βασικό άγχος της καθημερινότητας, ενώ κάποιες αλλαγές στον ουράνιο θόλο, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, δείχνουν την προοπτική βελτίωσης αλλά και την αύξηση του παράγοντα της τύχης, τόσο στις αισθηματικές όσο και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Στον εργασιακό τομέα, ίσως χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια για καλύτερα αποτέλεσμα ή για την εξομάλυνση κάποιων αντιξοοτήτων. Οικονομικά, σου δίνεται η ευκαιρία να καλύψεις μια ανάγκη σου ή να κλείσεις ένα χρεωστικό υπόλοιπο.

Αισθηματικές
Ο έρωτας και η αγάπη απαιτούν την προσοχή σου σε σχέση με τον τρόπο που μιλάς και εκφράζεσαι στον σύντροφό σου. Είναι η ώρα για εσένα που είσαι ακόμη single, να επικεντρωθείς σε νέες ευκαιρίες. Θα υπάρξει τώρα δυνατότητα να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Απόφυγε τον εγωισμό και έκφρασε τα συναισθήματά σου χωρίς να φοβάσαι τις εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Αυτή είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα θέλεις να εξισορροπήσεις την εργασία και την προσωπική σου ζωή με αποτελεσματικότητα. Επίσης, η εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Οι ευθύνες στη δουλειά σου θα αυξηθούν και θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου με μεγάλη ικανοποίηση. Από οικονομική άποψη, φρόντισε για τη σταθερή ροή του εισοδήματός σου, ειδικά αν προέρχεται από διάφορες πηγές. Είναι καιρός να διαχειριστείς πιο σωστά τα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή με αισθητά βελτιωμένο κλίμα στην πορεία των δημιουργικών και των άλλων σχεδίων σου. Απόφυγε υπερβολές στη συμπεριφορά σου και κυρίως, μην προκαλείς κάποιους ανθρώπους που δεν μπορούν να σε καταλάβουν. Αξιοποίησε την προσφορά της αγάπης και τέλος, προσπάθησε να πλησιάσεις εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν στην πρακτική εφαρμογή ενός ονείρου, ενός προγράμματος ή ενός νέου ερωτικού ξεκινήματος.

Αισθηματικές
Μια πολύ ελπιδοφόρα εβδομάδα για τα αισθηματικά σου θα είναι η παρούσα. Οι singles του ζωδίου θα έρθετε σε επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Τώρα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τα κρυμμένα συναισθήματα των άλλων, τα πάθη σας θα είναι έντονα και θα θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας με θετικό αντίκτυπο. Από την άλλη, οι δεσμευμένες θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας και θα έχετε τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε πολλά κακώς κείμενα της σχέσης σας.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσεις την προσοχή σου στο να καλυτερέψεις τις συνθήκες στην εργασιακή σου ζωή και κύριο μέλημά σου θα είναι τα θέματα που έχεις να μοιραστείς με τους συναδέλφους σου. Όσο περνούν οι μέρες, οι ευθύνες θα αυξηθούν και είναι καιρός να βάλεις προτεραιότητα για τη σωστή διαχείρισή τους. Κάποια οικονομικά προβλήματα θα σε κάνουν να νιώσεις ανήσυχη για το πώς θα τα καταφέρεις, αλλά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τελικά, με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να δείξεις τον καλό σου εαυτό, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, ανεξάρτητα με το τι διαδραματίζεται σε αυτούς τους χώρους από την πλευρά των άλλων. Αξιοποίησε τις μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες στα οικονομικά σου, κάνε καινούρια σχέδια για το μέλλον και παράμεινε κοντά σε εκείνους που όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά μπορούν να σε καταλάβουν και να σε βοηθήσουν. Ερωτικά, συνειδητοποίησε την πραγματικότητα και πάρε την απόφαση να προσαρμοστείς σε αυτήν ή να την αλλάξεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα αισθανθείς πολύ σίγουρη, προκειμένου να χειριστείς κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Θα κοπιάσεις για να τη βελτιώσεις και θα το πετύχεις με την πολύτιμη βοήθεια που θα σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Μην παραδίνεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία, γιατί αξίζει τον κόπο να έχεις ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Οι singles του ζωδίου μην εμμένετε πεισματικά στο παρελθόν σας, αλλά ανοίξτε τους ορίζοντές σας, συναντώντας νέους ανθρώπους και φλερτάροντας μαζί τους.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είσαι πρακτική, πιο οργανωμένη και πιο σαφής σε ό,τι κάνεις. Είναι πιθανό να αισθανθείς περιορισμένη και αγχωμένη, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να παρατάς τις προσπάθειές σου. Αντίθετα, πρέπει να σε πεισμώσει για να καταφέρεις να κάνεις τα επαγγελματικά σου όνειρα πραγματικότητα. Βελτίωσε τις συναδελφικές σου σχέσεις και μην περιμένεις τα πράγματα να διορθωθούν από μόνα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή βελτιώνει τις συνθήκες στο περιβάλλον και ενισχύει τον παράγοντα τύχης στα οικονομικά σου. Θα χρειαστεί εκ μέρους σου ένας σοφός χειρισμός για να μπορέσεις να ξεπεράσεις ή να μειώσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες που θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει βελτίωση των καταστάσεων που επικρατούν. Το Σαββατοκύριακο, που οι πλανητικοί συνδυασμοί θα είναι παράξενοι, μην εκδηλώνεις τα αισθήματα σου εκεί που δεν θα σε καταλάβουν ή που μπορεί να γίνουν αιτία μιας καινούριας πρόκλησης. Μην γίνεσαι παρορμητική κι ενθουσιώδης και απόφυγε να μοιραστείς προσωπικά σου μυστικά με ανθρώπους που έχουν την πρόθεση να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Θα εκφραστείς πιο έντονα και θα ακούσεις περισσότερο την καρδιά σου, ενώ θα είσαι σε θέση να κατανοήσεις καλύτερα τα αισθήματα του συντρόφου σου. Έτσι, θα κυριαρχήσουν έντονα και ρομαντικά συναισθήματα μεταξύ σας. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να κάνεις την σχέση σου πιο ισχυρή και να την στηρίξεις. Οι singles, τώρα μπορείτε να συναντήσετε ένα ενδιαφέρον άτομο και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με θετικό αντίκτυπο.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην εργασία σου κι αυτό ίσως σε κάνει να νιώσεις εξαντλημένη. Διοχέτευσε σωστά την ενεργητικότητά σου, γιατί τότε μόνο αυτή η ενέργεια μπορεί να γίνει δημιουργική δύναμη. Πρόσεξε την υπερβολή και την υπερεκτίμηση στα οικονομικά σου. Θα αισθάνεσαι ανασφάλεια και τώρα θα θελήσεις να εξασφαλιστείς περισσότερο σε αυτόν τον τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις συναισθηματικές σου ακαταστασίες και τα οικογενειακά σου ενδιαφέροντα. Διαφορές και διαφωνίες με εκείνους που συνεργάζεσαι ή συμβιώνεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά σου δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσεις τη θέση σου και να υπερασπίσεις καλύτερα το δίκιο σου. Μια καλύτερη εποχή έχει αρχίσει για τον επαγγελματικό τομέα, αρκεί να μη βιάσεις την πορεία της εξέλιξης και να μην κάνεις λάθη διαχείρισης από επιπολαιότητα.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά στην αισθηματική σου ζωή. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και δες τις δικές σου ανάγκες, ώστε να περνάς κι εσύ καλά... Και αν ακόμα ψάχνεσαι, μη χάνεις την ψυχραιμία σου και μην απομονώνεσαι από τον κόσμο, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τίποτα. Θα έρθεις κοντά με κάποιο άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και ίσως αποφασίσετε να ενώσετε τις μοναξιές σας.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου στη δημιουργία ισορροπίας μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής σου ζωής. Θα γίνεις πιο πρακτική και η παραγωγικότητά σου μπορεί να είναι μεν αργή, αλλά θα είναι σταθερή. Οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα νιώθεις δυσαρέσκεια με την παρούσα κατάσταση και η ανησυχία σου θα σε κάνει να αναζητήσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε απασχολεί έντονα και το ερωτικό και το επαγγελματικό σου μέλλον. Και οι δυο τομείς αυτοί συνεχίζουν να επηρεάζονται και να αλλάζουν κάτω από το βάρος του Ερμή, που εξακολουθεί να κινείται στους Ιχθείς και να προκαλεί μία σχετική ασυνεννοησία με τους γύρω σου. Ωστόσο, αυτές τις μέρες θα καταφέρεις να αναπτύξεις σωστά επιχειρήματα στις διαφορές σου με τους άλλους και έτσι να οδηγηθείς σε συμφέρουσες λύσεις. Σε ένα ερωτικό πρόβλημα που σε απασχολεί μπορείς να βρεις τη χαμένη στοργή ή και μια μορφή αφοσίωσης. Αυτό το βελτιωμένο κλίμα, ακόμη και αν κρατήσει λίγο, προσπάθησε να το απολαύσεις.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα εστιάσεις την προσοχή σου στις προσωπικές σχέσεις σου. Κάποιες παρανοήσεις ή λεκτικές παρατηρήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου γι’ αυτό απόφυγε με κάθε τρόπο να φέρεσαι εγωιστικά. Οι singles του ζωδίου προσπεράστε κάθε εμπόδιο που υπάρχει στη ζωή σας για να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας χωρίς να υπολογίζετε τις γνώμες τρίτων που διαφωνούν με τις πρακτικές σας.

Επαγγελματικές
Η αυτοκυριαρχία και η αυτοπειθαρχία είναι απαραίτητες αυτή την εβδομάδα στη δουλειά σου. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τα πλάνα σου και μην ενδίδεις σε ουτοπικές προτάσεις και προσφορές. Οικονομικά, αυτή είναι μια ελπιδοφόρα εβδομάδα, αλλά τα απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να σε φέρουν πάλι στα ίδια.

ΙΧΘΕΙΣ
Νευρική, δημιουργική και επεκτατική θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό σου φέρνει πολλά γεγονότα, τα οποία πρέπει να χειριστείς έξυπνα για να έχεις τα θετικά επιθυμητά αποτελέσματα. Αρκετές θα είναι οι προτάσεις που θα σου γίνουν, αλλά μην δεσμευτείς πριν αφήσεις το χρόνο να τις δοκιμάσει λίγο.

Αισθηματικές
Ο Ερμής στο ζώδιό σου και αυτήν την εβδομάδα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να περάσεις ένα υπέροχο διάστημα στη σχέση σου, γεμάτο ερωτισμό και ρομαντισμό, κάνοντας το ταίρι σου ιδιαίτερα ευτυχισμένο! Και αν ακόμα είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό βάζει το... «χέρι» του και η γνωριμία που περιμένεις έρχεται πολύ γρήγορα κοντά σου!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά, ενώ η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις αλλαγές σε θέματα που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Επίσης, θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Τα θέματα των οικονομικών σου δεν έχουν φτάσει ακόμα σε σημείο που να σε ικανοποιούν. Με την οργάνωση και το κατάλληλο πρόγραμμα είναι σίγουρο πως θα αυξήσεις τα έσοδά σου, παρ’ όλο που οφείλεις να παραμείνεις συγκρατημένη.

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη