Βόλος: Εφιάλτης για μαθητή στο δρόμο για το σχολείο - Τον έβαλαν στη μέση 20 αγριεμένα σκυλιά!

Ο φόβος και ο τρόμος μαθητών που πηγαίνουν καθημερινά στο σχολείο τους στο συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού και περνούν μέσα από το πάρκο της Ν. Ιωνίας, έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες αγέλες αδέσποτων σκύλων...

Την περασμένη εβδομάδα, μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, ενώ περνούσε μέσα από το πάρκο, καθ’ οδών για το σχολείο, δέχθηκε επίθεση από περίπου 20 σκυλιά. Ενα από αυτά τον δάγκωσε στη γάμπα. Κατάφερε να ξεφύγει και πέρασε τρομοκρατημένος τη σχολική αυλόπορτα.

Απευθύνθηκε στους καθηγητές του, οι οποίοι είδαν το πόδι του παιδιού μέσα στα αίματα. Αμεσα του καθάρισαν την πληγή και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό όμως έχει θορυβήσει το σχολείο. Ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, Σωκράτης Σαβελίδης, έχει ήδη στείλει επιστολή προς το Δήμο Βόλου, ζητώντας ο Δήμος να επιληφθεί άμεσα του θέματος. Όπως ανέφερε ο κ. Σαβελίδης, στο πάρκο της Ν. Ιωνίας, υπάρχουν τουλάχιστον 20 σκυλιά, τα οποία έχουν κάνει αγέλες και είναι επικίνδυνα για τους μαθητές που πηγαινοέρχονται στο σχολείο τους.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη