Πάτρα: Στο εδώλιο το ζευγάρι που διέσυρε 20χρονο στο facebook - Τους καίνε οι φωτογραφίες που ανέβασαν!

Μετά την 48ωρη αναβολή εκδικάζεται σήμερα στο αυτόφωτο η υπόθεση της εκβίασης 20χρονου μέσω facebook...

με κατηγορούμενους έναν 39χρονο και μία 38χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην Πάτρα.

Ο άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Η 38χρονη σε κεντρικό ξενοδοχείο, μόλις παρέλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τη μητέρα του αγοριου και ο άνδρας αμέσως μετά , στο σπίτι του, όταν η 38χρονη τον κάλεσε να βγει για να του δώσει τα 500 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες "είχαν δημιουργήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, λογαριασμό με τα στοιχεία του 20χρονου υιού της 43χρονης, όπου είχαν αναρτήσει φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο και απαιτούσαν από την 43χρονη να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ προκειμένου να μην αναρτήσουν επιπλέον φωτογραφικό υλικό και να διαγράψουν τον λογαριασμό.

Το Σάββατο η 43χρονη συναντήθηκε κατόπιν προσυμφωνημένου ραντεβού με την 38χρονη σε κεντρικό σημείο της Πάτρας και της παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Η 38χρονη αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων επικοινώνησε με τον 39χρονο συνεργό της προκειμένου να διαγράψει ο τελευταίος τον λογαριασμό του 20χρονου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που επιτηρούσαν το σημείο του ραντεβού, συνέλαβαν επ αυτοφώρω την 38χρονη, στην κατοχή της οποίας βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια παρουσία δικαστικού λειτουργού συνελήφθη, εντός της οικίας του στην Πάτρα, ο 39χρονος, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη