Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου της Ρώμης κατά τη διάρκεια εκδρομής

- Οκτώ μέρες έδινε μάχη για τη ζωή της η 17χρονη μαθήτρια σε νοσοκομείο της Ρώμης
- Είχε υποστεί σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και είχε υποβληθεί σε εγχείρηση
- Η μαθήτρια δεν κατάφερε να επανέλθει παρά τις προσπάθειες των γιατρών

Η πιο τραγική είδηση ήρθε από την Ιταλία οκτώ ημέρες μετά την πτώση της άτυχης μαθήτριας από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου του ξενοδοχείου Χριστόφορος Κολόμβος όπου είχε καταλύσει μαζί με τους συμμαθητές της.

Το δυστύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της 4η Μαρτίου και ενώ τα παιδιά είχαν ανέβει στα δωμάτιά τους για να μαζέψουν τα πράγματά τους καθώς την επομένη θα επέστρεφαν στην Ελλάδα.

Αμέσως είχε κληθεί ασθενοφόρο. Το κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ρώμης, υποβλήθηκε σε εγχείρηση, ωστόσο τα τραύματα που υπέστη πέφτοντας από ύψος περίπου 8 μέτρων ήταν πολύ σοβαρά.

Παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή έσπευσε στο σημείο αστυνομία κανείς δεν γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το τραγικό δυστύχημα.


Συμμαθητές της με τους οποίους μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο, αλλά και συνοδοί καθηγητές είχαν δώσει καταθέσεις, ωστόσο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η παραμικρή λεπτομέρεια.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό της 17χρονης οι γονείς της που έφτασαν αεροπορικώς στην Ιταλική πρωτεύουσα.


Το Newsit επιβεβαίωσε την τραγική είδηση από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας.

Συγκλονισμένοι είναι οι καθηγητές και του 2ου Γενικού Λυκείου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας όπου φοιτούσε η 17χρονη μαθήτρια της 3ης Λυκείου.

Όπως δήλωσε στο Newsit o Διευθυντής του σχολείου Νίκος Κατσιανίδης "είμαστε σοκαρισμένοι. Αυτή την ώρα προσπαθούμε να ενημερώσουμε τα παιδιά και έχουμε ζητήσει και τη συνδρομή ψυχολόγων για αυτό το δύσκολο έργο".

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη