Κιλκίς: Σκοτώθηκε 15χρονος μαθητής μπροστά στους φίλους του - Έπιασε γυμνό καλώδιο και πέθανε από ηλεκτροπληξία!

Το παιχνίδι των παιδιών πήρε εφιαλτική τροπή - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο της πόλης, με τους γονείς του 15χρονου να καταρρέουν...

Παγίδα θανάτου έγιναν για έναν 15χρονο οι εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης του ΟΣΕ στο Πολύκαστρο Κιλκίς, την ώρα που έπαιζε με συνομήλικο φίλο του, μπροστά στα μάτια και άλλων συμμαθητών του. Το νεαρό αγόρι υπέστη ηλεκτροπληξία, με συνέπεια να πεθάνει ακαριαία.

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πολυκάστρου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο 15χρονοι φίλοι έπαιζαν σε σιδηροδρομικές γραμμές που δεν χρησιμοποιούνται, όταν κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο ανέβηκε σε εγκαταλελειμμένη μηχανή αμαξοστοιχίας, όπου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώθηκε βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό δίκτυο των γραμμών, με συνέπεια να υποστεί ηλεκτροπληξία και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο φίλος του είναι καλά στην υγεία του παρά το σοκ που υπέστη. Ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο αλλά ήταν αργά.

Στο νοσοκομείο της πόλης εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, με τους γονείς του παιδιού να μαθαίνουν από τους γιατρούς πως το παιδί τους ήταν νεκρό και πως ήταν αδύνατον να το επαναφέρουν στη ζωή...

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη