Ορφέας Αυγουστίδης: "Δεν περνάω από τεστ δοκιμασίας τη σύντροφό μου"

Για το αν ονειρεύεται να παίζει μέχρι τα βαθιά του γεράματα, τη σχέση του με τους ηθοποιούς γονείς του αλλά και την δημιουργία μιας δικής του οικογένειας μίλησε στο περιοδικό People ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στον θεατρικό Άμλετ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά, στην Εθνική Ελλάδος του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί και στον κινηματογράφο, αποκαλύπτεται."Δεν μπορώ να πω ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά για πάντα.  Δεν ξέρω αν θα μπορώ να είμαι ψυχικά διαθέσιμος μέχρι τέλους. Η υποκριτική σου δίνει χαρές, αλλά αν είσαι τίμιος, πρέπει, όταν πάψεις να χαίρεσαι, να την αφήσεις. Πριν μετατραπεί σε ρουτίνα, πριν γίνεις ψυχρός συλλέκτης ρόλων. Και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την κρίση, αλλά με τη διάθεση σου να δημιουργείς και να ρισκάρεις", δηλώνει ο ίδιος.


Ο γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ορφέα Αυγουστίδη εξομολογείται σε σχέση με τους γονείς του: "Δεν ζήτησα την βοήθεια των γονιών μου για να βρω δουλειά. Μου έλεγαν: ''αν αρχίσουμε να παίρνουμε τηλέφωνα για σου βρούμε ρόλους, και να πετύχεις, δεν θα σου αναλογεί όλη η επιτυχία παρά μόνο ένα ποσοστό της''. Αυτό με έκανε να στηριχτώ στα πόδια μου. Βέβαια, μου έδειχναν πάντα την εμπιστοσύνη τους και αυτό τους το χρωστάω". Ο ίδιος παραδέχεται πως όταν ήταν μικρός το επάγγελμα του ηθοποιού δεν του φαινόταν θελκτικό: "Πήγαινα στα γυρίσματα, αλλά βαριόμουν. Ήμουν πολλές ώρες ανάμεσα σε σκηνικά, έβλεπα τους ηθοποιούς να λένε πολλές φορές τα ίδια λόγια και δεν έβρισκα ενδιαφέρον".


Ονειρεύεται να κάνει οικογένεια; Ο Ορφεας Αυγουστίδης απαντά: "Μου αρέσει η ιδέα της οικογένειας αλλά δεν βιάζομαι". Ο ίδιος σημειώνει για την αναγνωρισιμότητα: "Είναι μεγάλη παγίδα το να θέλεις να είσαι αρεστός... Γι' αυτό καλύτερα να είσαι με ανθρώπους που γοητεύονται από την ψυχή σου και όχι από την καριέρα σου. Βέβαια δεν είναι καχύποπτος, δεν περνάω από τεστ δοκιμασίας την σύντροφό μου. Ζω μια φυσιολογική ζωή".

Πηγή: tlife.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη