Γκρίνια σε Σαββίδη, σεκιούριτι για “Σάλπι”, ξεφωνητά σε Χάβο!

Τεταμένο ήταν το κλίμα έξω από την Τούμπα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Από το στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια δεν γλίτωσε ούτε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας ήταν εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του αγώνα, και πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του έγινε δέκτης, αρχικά, αποδοκιμασιών και στη συνέχεια χειροκροτημάτων!

Πιο αναλυτικά, αρκετός κόσμος του φώναζε πως έπρεπε οι παίκτες που ήρθαν τον Γενάρη να είχαν έρθει νωρίτερα, άλλοι του είπαν πως πρέπει να φύγει ο Ζήσης Βρύζας από την ομάδα, γιατί της κάνει κακό, ενώ κάποιοι άλλοι φώναζαν πως πρέπει να γίνουν κι άλλες μεταγραφές για να πάει καλύτερα η ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι με το που ο Σαββίδης μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φύγει πολλοί ήταν εκείνοι που τον χειροκρότησαν, βάζοντας έτσι τέλος στο… μίνι επεισόδιο που πήγε να δημιουργηθεί.

Στον… συνήθη ύποπτο, Δμήτρη Σαλπιγγίδη, ξέσπασε μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ που περίμενε έξω από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, για την ήττα της ομάδας. Την ώρα που αποχωρούσε από τα αποδυτήρια οπαδοί τον αποδοκίμασαν άγρια και κινήθηκαν εναντίον του, χωρίς, όμως, να φτάσουν πάνω του, καθώς 15 άνδρες τις σεκιούριτι του ΠΑΟΚ πήγαιναν τον “Σάλπι”… καροτσάκι μέχρι το αυτοκίνητό του. Τελικά, έφυγε χωρίς περαιτέρω προβλήματα, ωστόσο ήταν εμφανώς απογοητευμένος και στεναχωρημένος για αυτό που συνέβη για μια ακόμη φορά εναντίον του.

Σε ό,τι αφορά σε πρόταση που φέρεται να έχει από την Καραμπούκσπορ, η αλήθεια είναι ότι δέχθηκε κρούση από έναν ατζέντη, ο οποίος τον ρώτησε αν τον ενδιαφέρει να πάει στην Τουρκία για τη συγκεκριμένη ομάδα, και το θέμα έμεινε εκεί. Δεν κατατέθηκε καμία συγκεκριμένη πρόταση.

Ξεφωνητά σε Χάβο!

Ο εκνευρισμός έφερε και αποδοκιμασίες (όχι πολύ έντονες!) από μερίδα οπαδών και σε βάρος του Μάκη Χάβου, την ώρα που έφευγε από το γήπεδο το πούλμαν του Παναιτωλικού. Λίγοι, έφτασαν στο σημείο να τον χαρακτηρίσουν και προδότη, γιατί η ομάδα του κέρδισε τον ΠΑΟΚ και μπορεί να του στερήσει τον τίτλο, προφανώς αδυνατώντας να αντιληφθούν ότι απλά έκανε την δουλειά του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Πηγή: agrinionews.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη