Η συγγνώμη του κανίβαλου: Του ξερίζωσε την καρδιά και την έφαγε με μαχαιροπίρουνο

Ομολόγησε πως το.. παράκανε ο 35χρονος Andrew Chimboza που δολοφόνησε τον 62χρονο Mbuyiselo Manona και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον 62χρονο ζηλιάρη φίλο μιας γνωστής του που τον κατηγόρησε ότι κοιμάται μαζί της και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Τότε πήρε ένα πιρούνι και του το κάρφωσε στο λαιμό προτού του τον κόψει, ενώ στη συνέχεια του ξερίζωσε την καρδιά και την έφαγε με μαχαίρι και πιρούνι.

"Λυπάμαι για ό,τι έκανα. Έχω τύψεις", σημείωσε στο δικαστήριο όπου ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία του 62χρονου τον περασμένο Ιούνιο.

Ανέφερε ότι ήταν τόσο σοκαρισμένος που τον κατηγόρησε και τον χτύπησε που στη συνέχεια πήρε ένα πιρούνι και τον κάρφωσε.

"Πήρα ένα μαχαίρι και του έκοψα το λαρύγγι και συνέχισα να τον μαχαιρώνω. Ήμουν τόσο θυμωμένος που δεν θυμάμαι πόσες φορές ή που τον μαχαίρωσα.

Έκοψα κομματάκια την καρδιά του επειδή ήταν γεμάτη μίσος και ζήλια. Δεν ξέρω γιατί την έφαγα. Αποδέχομαι ότι ήταν λάθος μου και ξεπέρασα τα όρια της αυτοάμυνας", σημείωσε.

Ο 35χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία και βρίσκεται αντιμέτωπος με ισόβια ποινή κάθειρξης.

Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Κάνε το σχόλιο σου εδώ...

Νεότερη Παλαιότερη